Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
326.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçlar nasıl olsun diye onceden sorulmuştu fikirleriniz istedik ona göre yaptık.

Önümüzdeki hafta sonu, Spa veya moza pisttinden biris ayarlar gt araçlarıda koyarız. Bu konuda fıkirlerinizi alalım...

Bu geceden...

• Kulübe logo yapıyordum bugüne de yetişemedim.
  • İlk kez tam anlamıyla oynadığım için fazla hakim olamadım araca :) Birkaç oynama sonrasında ve birazda haritayı tanımaya başlayınca şu çimlere çıkma olayını çözeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Kulübe logo yapıyordum bugüne de yetişemedim.

Steam kulübüne mi ? ben açmadan önce yapmıştım onu kullanıyoruz. Eğer sizin yaptıgınız güzel olursa onu koyarız. Bekliyorum...
  • Benim ping sorunum vardi o yuzden hakim olamadim oyuna. Sonra ciktim zaten. piste zaten yabanciyim Alisilir ama. Monza ve spa daha iyi secim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antking kullanıcısına yanıt
    Aynen sorun yaaşyan arkadaşlarımız olmuş. ping durumu biliyorsunuzdur gerçi yine ben söyleyi verim, İndirme veya gönderme gibi şeylerden ping yükselir. Birde şebekeden de kaynaklı ola bilir. Haftaya monza pistinde yapa biliriz bir birine denk gt araçları ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Aynen sorun yaaşyan arkadaşlarımız olmuş. ping durumu biliyorsunuzdur gerçi yine ben söyleyi verim, İndirme veya gönderme gibi şeylerden ping yükselir. Birde şebekeden de kaynaklı ola bilir. Haftaya monza pistinde yapa biliriz bir birine denk gt araçları ile.

Abi sorma ya babam mac izliyormus icerde.

• @adjustik

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    tur zamanları pek iyi olmasada iyi turladık spa da :) monzada aracı yolda tutamadık hiç oraya sonra ısınırız artık:)
  • Araçlar hızı idi, LaFerrari 900 hp de pagani de 700 hp de :) çok seri araçlar LaFerrari kullanımı gerçekten zevkli.
  • dostlar zamanlama gelistirmek icin kendi hayaletimizle yarisamiyormuyuz ?

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    online serverlarda ghost car yok ama hot lap practic yaparsan kendi gölgenle yarışabiliyosun.
    ayarlar kısmından açman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

online serverlarda ghost car yok ama hot lap practic yaparsan kendi gölgenle yarışabiliyosun.
    ayarlar kısmından açman lazım

tesekkurler hocam

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Alfa GTA'ma bak beni bekliyor ortada

Gelse de sursek Tesekkurler paylasim icin

Bunlar da benden olsun:

Ilk mesaji guncelledim. Simdiki hali beni memnun etti gibi sizlerin de aklinda bir sey varsa onerilere acigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 21 Şubat 2015; 13:42:48 >

• Bu hafta yarış yok mu ?
  • dostlar bakın adamlar nerde turluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Şubat 2015; 1:26:02 >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Çok zevkli olur ya bir ara bizde yapalım böyle.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.