Bildirim
Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (191. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kulübe logo yapıyordum bugüne de yetişemedim. -
İlk kez tam anlamıyla oynadığım için fazla hakim olamadım araca :) Birkaç oynama sonrasında ve birazda haritayı tanımaya başlayınca şu çimlere çıkma olayını çözeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: T.Blackeye.
Kulübe logo yapıyordum bugüne de yetişemedim.
Steam kulübüne mi ? ben açmadan önce yapmıştım onu kullanıyoruz. Eğer sizin yaptıgınız güzel olursa onu koyarız. Bekliyorum... -
Benim ping sorunum vardi o yuzden hakim olamadim oyuna. Sonra ciktim zaten. piste zaten yabanciyim Alisilir ama. Monza ve spa daha iyi secim gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sorun yaaşyan arkadaşlarımız olmuş. ping durumu biliyorsunuzdur gerçi yine ben söyleyi verim, İndirme veya gönderme gibi şeylerden ping yükselir. Birde şebekeden de kaynaklı ola bilir. Haftaya monza pistinde yapa biliriz bir birine denk gt araçları ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: _M-U-E_
Aynen sorun yaaşyan arkadaşlarımız olmuş. ping durumu biliyorsunuzdur gerçi yine ben söyleyi verim, İndirme veya gönderme gibi şeylerden ping yükselir. Birde şebekeden de kaynaklı ola bilir. Haftaya monza pistinde yapa biliriz bir birine denk gt araçları ile.
Abi sorma ya babam mac izliyormus icerde.
-
tur zamanları pek iyi olmasada iyi turladık spa da :) monzada aracı yolda tutamadık hiç oraya sonra ısınırız artık:) -
Araçlar hızı idi, LaFerrari 900 hp de pagani de 700 hp de :) çok seri araçlar LaFerrari kullanımı gerçekten zevkli. -
dostlar zamanlama gelistirmek icin kendi hayaletimizle yarisamiyormuyuz ?
-
online serverlarda ghost car yok ama hot lap practic yaparsan kendi gölgenle yarışabiliyosun.
ayarlar kısmından açman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: boundless34
online serverlarda ghost car yok ama hot lap practic yaparsan kendi gölgenle yarışabiliyosun.
ayarlar kısmından açman lazım
tesekkurler hocam
-
-
Ferrari F355 Berlinetta F1
http://www.mediafire.com/download/xu6gzdsqa95zho8/ferrari_355_berlinetta.rar
-
Bu hafta yarış yok mu ? -
-
Çok zevkli olur ya bir ara bizde yapalım böyle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X