Şimdi Ara

Cevaplanan mesajlar mobil sayfasi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun mobil surumunu kullanirken cevaplanan mesajlarima baktigimda ayni konu basligindan 3-4 tane gozukuyor. Buda sayfa kalabaligina sebeb oluyor. Duzeltilirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Forumun mobil surumunu kullanirken cevaplanan mesajlarima baktigimda ayni konu basligindan 3-4 tane gozukuyor. Buda sayfa kalabaligina sebeb oluyor. Duzeltilirse sevinirim.

+1
  • Aynı dertten muzdaribim.
  • quote:

Forumun mobil surumunu kullanirken cevaplanan mesajlarima baktigimda ayni konu basligindan 3-4 tane gozukuyor. Buda sayfa kalabaligina sebeb oluyor. Duzeltilirse sevinirim.

+1
    birkaç gündür böyle ve ciddi sıkıntı oluyor.

bir de eliniz değmişken mobildeki "son mesaja git" ok simgesini büyütürseniz çok sevineceğim.
    öneriler kısmına yazmıştım ama pek dikkate alınmadı.
  • Duzeltmeyi dusunmuyor musunuz?

• Guncel
  • Guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram mesaj guncellenmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel
  • Acilen ilgilenin artık. Bir konuda 10 mesajı alıntılanan insanlar var. Diğer mesajlara bakmak için 2-3-4. sayfalara gitmek zorunda kalıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Acilen ilgilenin artık. Bir konuda 10 mesajı alıntılanan insanlar var. Diğer mesajlara bakmak için 2-3-4. sayfalara gitmek zorunda kalıyoruz

bizim aynı konu 60 a ulaştı. siz yine iyisiniz.
  • quote:

+1
    çok çok kötü.bi düzeltseniz artık.yada şu kadar alıntı var diyen o göstergeyi kaldırabiliyorsak söyleyin onu yapalım.
    mesela xperia neo sayfasında 74 alıntım var.düşünün halimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 2 Ocak 2012; 1:57:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Acilen ilgilenin artık. Bir konuda 10 mesajı alıntılanan insanlar var. Diğer mesajlara bakmak için 2-3-4. sayfalara gitmek zorunda kalıyoruz

bizim aynı konu 60 a ulaştı. siz yine iyisiniz.

Sizin tek konu 60'a ulaştı fakat benim de farklı konulardan alıntılanan mesajlarımın çokluğundan dolayı sorun yaşıyorum
  • bu isler atar yapmadan olmuyor galiba. Hadi duzeltilmedi neyse de hic bi yonetici cikip da ilgilenilecek de yazamiyor..
  • bu böyle sürüyor tamamını koysam birkaç foto olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 2 Ocak 2012; 11:39:15 >
  • 3 tane konuyu takip etmekten vazgectim mobilde(Toplamda 80'e yakın alıntı)
  • bi allahın kuluda çözecez demiyoki
  • İlgilenin artık. Baska konulara yöneticilerın mesajı var buraya yok. Bos bos konu dışına konu açan yoneticilerın forumla ilgili şikayete kayıtsız kalması rezillikten baska bisey degil
  • Yöneticilerin yapacağı pek bir şey yok arkadaşlar, ancak benim gibi cvp yazarlar. Düzeltmeyi muhtemelen citizen yapacaktır.
  • Citizen de konu dışına takılmaktan mesaj yazmaktan ' ömer musakka mı yoksa ' konularıyla ugrasacagına şu soruna el atsa daha iyi olur heralde.
  • Citi'yi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.