Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Şubat sınavı saat 16:00 da açıklanmıştı arkadaşlar :)
  • Saat 14:00 ile 15:00 arası açıklanıcak mış diye bilgi aldım. Ne kadar doğrudur orası 'muamma'. Su koyuveriyor bu MEB Açıklansada kurtulsak artık
  • açıklanmazzzzzzzzz devlet sırrı bu :D
  • Alt tarafı şöyle elini kaldırıp upload tuşuna 1 tık yapıcaklar amma büyüttüler işi. Sanki 10 km ötede ki kuyudan kova ile su istedik te allam
  • meb istifa etmiş beyler

İşini düzgün yapamadıgı için istifasını veren milli egitim bakanlıgı düzgün iş yapamadıgını açıkladı.bakan sözlerine biz bu işi bilmiyoruz 1 haftalık işi 3 haftada bile zar zor yapıyoruz,artık yerimize bizden iyileri gelsin mebi kapatıyoruz açıklamasını yaptı.

kaynak:popom
  • acıklasınlar bıran once su sınavı ne beklemeymıs arkadas sankı devlet sırrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

meb istifa etmiş beyler

İşini düzgün yapamadıgı için istifasını veren milli egitim bakanlıgı düzgün iş yapamadıgını açıkladı.bakan sözlerine biz bu işi bilmiyoruz 1 haftalık işi 3 haftada bile zar zor yapıyoruz,artık yerimize bizden iyileri gelsin mebi kapatıyoruz açıklamasını yaptı.

hahaha dükkan sarsıldı aga kaynak:popom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Bana da kursum 25 - 26 Mayıs olarak söylemişti direksiyon sınavı tarihini.. Bu arada İzmir' den olanlar varsa ehliyetleri alınca gezinelim biyerlerde

izmirdenim bende konuyu hiç takip etmemişsin yahu sevgılım. benim vicut yag oranım yüzde on iki . ow yuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow.

ben sınava narlıderede girdim panpa

direksiyon 26-27 mayıs kursa 1 şubatta yazıldım o tarihten beri adamlar aynı tarihi diyor 26-27 mayıs

Görüşelim birara

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

quote:

meb istifa etmiş beyler

hahaha dükkan sarsıldı aga kaynak:popom

• Acaip heyecan bastı kızardım , bozardım. Artık açıklayın ya. 18 günde ehliyet , 20 günde YGS açıklandı var mı böyle bişe ya
  • quote:

quote:

quote:

Bana da kursum 25 - 26 Mayıs olarak söylemişti direksiyon sınavı tarihini.. Bu arada İzmir' den olanlar varsa ehliyetleri alınca gezinelim biyerlerde

izmirdenim bende konuyu hiç takip etmemişsin yahu sevgılım. benim vicut yag oranım yüzde on iki . ow yuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow.

ben sınava narlıderede girdim panpa

direksiyon 26-27 mayıs kursa 1 şubatta yazıldım o tarihten beri adamlar aynı tarihi diyor 26-27 mayıs

Görüşelim birara

urladayım ben sen nerdesinki

• Buca ama oraya sık sık gelicem
  • Onaylayın artık şunu ya
  • meb'in duyurular kısmında açıklanacak demi?

www.meb.gov.tr/duyurular/index.asp?ID=11#

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

meb'in duyurular kısmında açıklanacak demi?

www.meb.gov.tr/duyurular/index.asp?ID=11#

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay.asp?ID=12&ID2=1&ID3=23

• Ne Zaman Açıklanır Acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RIHTIM98

Ne Zaman Açıklanır Acaba ?

bu yavaşlıkla seneye felan açıklar bunlar heralde 19.gün bugun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 2 Mayıs 2012; 13:12:07 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.