Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canzz

Yalan mı oldu untethered şimdi Tethered'a Update yaptıkları için ?

Alıntıları Göster
    thetered ile unthetered arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

thetered ile unthetered arasında ne fark var?

Alıntıları Göster
    tethered jb'de telefon kapandığında bilgisayara bağlayıp, redsnow benzeri bir programla açabiliyorsun. Var olan.
    Untethered de durum serbest. Beklenen bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

tethered jb'de telefon kapandığında bilgisayara bağlayıp, redsnow benzeri bir programla açabiliyorsun. Var olan.

Alıntıları Göster
    3gs için untethered kullanabildiğimizi okudum bir ara. bunu hangi durumlarda yapabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

3gs için untethered kullanabildiğimizi okudum bir ara. bunu hangi durumlarda yapabiliyoruz?

Alıntıları Göster
    oldbootrom'lar untethered jb olabiliyor.
  • quote:

oldbootrom olup olmadığına nerden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

quote:

oldbootrom olup olmadığına nerden bakıyoruz?

http://www.iphoneyardim.net/jailbreak_amp_unlock/23611-iphone_3gslerde_bootrom_belirleme_new_boot-old_boot.html

• quote:

teşekkür ederim dostum. bu unthetered denen olay jailbreakme sitesindeki gibi mi yapılıyor? installous ve cydia geliyor degil mi? ve ipad2 ye bunu nasıl yapabiliriz?
  • tethred'i ipad 2 ye yapabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

tethred'i ipad 2 ye yapabilirmiyiz ?
    yorulduk yahu çıksın artık şu untethered bizde ios5 in nimetlerinden yararlanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

yorulduk yahu çıksın artık şu untethered bizde ios5 in nimetlerinden yararlanalım

evet yaw kişiselleştirmek için bekliyorum, daha iyisi için hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

tethred'i ipad 2 ye yapabilirmiyiz ?
    Arkadaşlar, ios5 yüklü cihazlarda henüz untethered jb çıkmadı. Tethered JB önerilmiyor. Şarzınız bittiğinde veya iphone/ipad reboot olduğunda, tekrar açmak için bilgisayara mahkum kalıyorsunuz.
  • quote:

Arkadaşlar, ios5 yüklü cihazlarda henüz untethered jb çıkmadı. Tethered JB önerilmiyor. Şarzınız bittiğinde veya iphone/ipad reboot olduğunda, tekrar açmak için bilgisayara mahkum kalıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    ne zaman çıkar ios5 için jb peki ?
  • quote:

Zaten biz de sayfalardir bu konuyu konusmuyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Zaten biz de sayfalardir bu konuyu konusmuyorduk.

Alıntıları Göster
    başlık neden ios 5 untethered o zaman ben çözemedim... ???

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim iPhone 3G S Old Bootrom, akşama deneyeyim bakayım untethered jailbreak olacak mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet başlık değişmiş galiba Redsn0w 0.9.9b6 iOS 5 yayınlandığı için değiştirilmiş olabilir buda tethered olarak yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Evet başlık değişmiş galiba Redsn0w 0.9.9b6 iOS 5 yayınlandığı için değiştirilmiş olabilir buda tethered olarak yayınlandı.

Başlıkta untethered jb çok yakında yazıyordu... Yönetici arkadaşımızdan rica ettik ve değiştirdi... Çünkü ne zaman çıkacağı belli değil dakika başı konuya gir çık sinir olduk.... Umarım kısa sürede çıkarda konu gerçek bir başlıkla devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Başlıkta untethered jb çok yakında yazıyordu... Yönetici arkadaşımızdan rica ettik ve değiştirdi... Çünkü ne zaman çıkacağı belli değil dakika başı konuya gir çık sinir olduk.... Umarım kısa sürede çıkarda konu gerçek bir başlıkla devam eder...

Alıntıları Göster
    Bu arada 4.3.5 te olduğu gibi 5.0 da beceremediler galiba... Twitler vs. şimdilik yalan oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Bu arada 4.3.5 te olduğu gibi 5.0 da beceremediler galiba... Twitler vs. şimdilik yalan oldu...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zaten ios 5 untethered yapıldı... Hem de 10 Ekim'de Stephen Esser söyledi twitter'dan... Ama neyi bekliyorlar hala anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar zaten ios 5 untethered yapıldı... Hem de 10 Ekim'de Stephen Esser söyledi twitter'dan... Ama neyi bekliyorlar hala anlamıyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni redsn0w sürümünü nasıl indirebilirim? devteam'in sitesindeki çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.