Şimdi Ara

FIFA 12 ALIYORUZ KREDI KARTI BENDEN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar elime kredi kartı geçti bir tanıdık vasıtasıyla oyunu ben alacağım kredi kartı problemi kalmadı artık oyunları belirlemeye başlayabiliriz. İlk önce FIFA mı PES mi ona karar verelim bence.
  • bence pes alalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletan

bence pes alalım....

psnde pes yok malesef
  • pufff gercekten mi :S kötü oldu bu....
  • evet alacagımız oyunları ne zaman belirleyecez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: yusufozgiray2

Crysis 1
    İnfamous 2
    Street fighter 3 online
    Sega rally online
    Resistance 3
    Shift 2
    Hot pursuit
    Driver
    Homefront
    Move için golf
    Move için dart
    Move için tenis
    V.b. Oyunlar alınsa guzel olurdu

Hocam sen katılmak istiyor musun listeye ekliyim mi ? Oyunlara karar vermeye 5 kişi olduktan sonra başlayacağız.

@Esayar07 ekledim seni. Fifa 12 almayı ben de planlıyorum. Şimdiden 5 kişi olduk bile.

Hocam katılmak istiyor musun diye sormuşsun ama 5 kişi olmussunuz.

Ayrıca ben baska bir kardeşlik ile Fifa 12 aldım.

• @Kürşat. dostum ilk etapda bir iki oyun alalım onları oynadıkça ilerde oyunlar yine alırız. benim düşüncem bu şekilde diğer arkadaşlarda fikirlerini belirsin.

fifa 12
    crisis 1
    resistance 3

Bunlar ilk etapda alabileceğimiz oyunlar . (Bence)
  • alacagımız oyunları bugun kesinleştirelim artık...
    fifa 12 de hem fikir olacaz sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

@Kürşat. dostum ilk etapda bir iki oyun alalım onları oynadıkça ilerde oyunlar yine alırız. benim düşüncem bu şekilde diğer arkadaşlarda fikirlerini belirsin.

fifa 12
    crisis 1
    resistance 3

Bunlar ilk etapda alabileceğimiz oyunlar . (Bence)

Katılıyorum şöyle yapabiliriz ilk seferlik sadece fifa 12'yi alabiliriz @hayaletan ve sen de hemfikirsiniz zaten ben de istiyorum diğer 2 arkadaş da tamam derse alırız oyunu hemen.
  • yarında almazsak beni gruptan cıkarın
  • Oyunu yarın alıyoruz arkadaşlar (FIFA 12) son kez katılacaklar mesaj atsın 4 kişi konuya, ben size hesap no'yu vereceğim 4 kişi parayı yatırdığı an oyunu satın alıp psn hesabını vereceğim size.
  • bana hesap nonu mesaj olarak at dostum yarın öğleyin gönderirim parayı. diğer arkadaşlarada mesaj at istersen sanırım konuyu takip etmiyorlar.
  • kardeşim ps3 ü yeni aldım ve oyun arşivi yapmak istiyorum online oyun oynamak için kopya olayına girmiyorum xbox360 oldugu için eski yeni farketmez bütün oyunlara girebilirim sizinle
    şimdiden teşekkürler
    serkan 29 istanbul,izmir
  • 24 saat geçmeden aynı oyunu başkasının indiremesi engellenmiş sanırım , oyunu eft yapma sırasına göre **** ilk gönderen ilk 24 saatden sonra indirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Oyunu yarın alıyoruz arkadaşlar (FIFA 12) son kez katılacaklar mesaj atsın 4 kişi konuya, ben size hesap no'yu vereceğim 4 kişi parayı yatırdığı an oyunu satın alıp psn hesabını vereceğim size.

yurtdisindan banka hesabimdan gonderim parayi ama daha once hic tr para gondermedim !
    sanirim 1hafta suruyor gelmesi ! ve sanirim euro hesabi olmasi lazim tam emin degil !
    bu konuda bilgin varsa almak isterim oyunu !
  • bir oyunu bir haftada alırsak ohoo bu grup iş yapmaz. bu gün fifayı alamıyorsak benide çıkarın grupdan
  • fifa 12 için katılabilirim.
  • Konuyu açan arkadaş hiç mesaj yazmamış bu gün , ben çıkıyorum grupdan benim yerime başka biri girebilir. Size hayırlı oyunlar
  • Edit: hiç talep yok düzgün organize olamadık en iyisi almayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 11 Ekim 2011; 20:23:05 >
  • driver'a varım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.