Şimdi Ara

## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
9.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavaş yavaş katılım artar naz yapıyorlardır o kadar olur

bu arada başlıktaki bandwith yazısı öyle yazılmaz sözlüğe bak : bandwidth

band : bant
    width : genişlik

yani bant genişliği.

bandwith yazarsan "bantla beraber" anlamına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem ileri -- 11 Ocak 2006 10:21:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem ileri

yavaş yavaş katılım artar naz yapıyorlardır o kadar olur

bu arada başlıktaki bandwith yazısı öyle yazılmaz sözlüğe bak : bandwidth

band : bant
    width : genişlik

yani bant genişliği.

bandwith yazarsan "bantla beraber" anlamına geliyor

tamada ben nasıl yazmısım ki yanlış nerde sen onu söle
  • beyler imzamdaki cpu ya 1.5 voltajla beraber 2400 mhz yükledim görünürde baya bi hızlandı.. ama çalışmaları içinde ramleride pek bişey denemeden 400den 200mhzye geri çekmek zorunda kaldım.. fakat ramlerin performansıda bayaa düştü.. neyapmamı önerirsiniz.. önerilerinizi bekliyorum 4gözle..

hatta anakarttan pci-ex e bile artı voltaj vermem mümkün görünüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

beyler imzamdaki cpu ya 1.5 voltajla beraber 2400 mhz yükledim görünürde baya bi hızlandı.. ama çalışmaları içinde ramleride pek bişey denemeden 400den 200mhzye geri çekmek zorunda kaldım.. fakat ramlerin performansıda bayaa düştü.. neyapmamı önerirsiniz.. önerilerinizi bekliyorum 4gözle..

Yapıcak 2 şeyin var:

1) Ya güzel bir ddr566 - 600 overclock dostu bir ram alıp cpu yu birebir çalışdırcaksın!
    2) Yada işlemci ve ram için en iyi performans vericeksin yani ikisnide olabilcek en yüksek hızda çalısdırcaksın mesela
    2400 ü 2300 e çekip ddr200 ise ddr333 yapmak gibi ( bu örneği senin değerleniden yola cıkarak örnek teskil etmesi için ölesine verdim uygun olanı sen bulucasın! )

• quote:

beyler imzamdaki cpu ya 1.5 voltajla beraber 2400 mhz yükledim görünürde baya bi hızlandı.. ama çalışmaları içinde ramleride pek bişey denemeden 400den 200mhzye geri çekmek zorunda kaldım.. fakat ramlerin performansıda bayaa düştü.. neyapmamı önerirsiniz.. önerilerinizi bekliyorum 4gözle..

ramlerin işlemciyle 1:1 çalıştığı en iyi noktayı bulman lazım.. burda amaç zaten ramlerin performansını arttırmak.. onanda dolayı sana tafsiyem 220 ile 230 arası birşeyler yapman cunku aynı ramlerden bende vardı 230 dan sonra pek stabil olmuyorlar.. ama 225 te cok ıyı değerler alırlar sanırım.. yanı ddr450 gibi..
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: senttanoo

quote:

ramlerin işlemciyle 1:1 çalıştığı en iyi noktayı bulman lazım.. burda amaç zaten ramlerin performansını arttırmak.. onanda dolayı sana tafsiyem 220 ile 230 arası birşeyler yapman cunku aynı ramlerden bende vardı 230 dan sonra pek stabil olmuyorlar.. ama 225 te cok ıyı değerler alırlar sanırım.. yanı ddr450 gibi..
    kolay gelsin..

evet bu da bir yöntem olabilir!

• 2nizede teşekkürler arkadaşlar.. 2nizde farklı şeyler söylemişsiniz hangisi daha iyi olur bilmiyorum ama yapıyorum hemen
  •  ## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ##

in : 7563
    float : 7473

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keops -- 11 Ocak 2006 21:28:46 >
  • Liste Güncellendi!
  • Arkadaşlar hadi ama xtremesystems'in Rekorunu geçelim yani aşağıya xtremesystmes'daki Suanki Bandwidth 1.cisinin ss ini koyuyorum! Yanlız eleman bunu single core cu da almıs dual core için skor farklı ama suanda çoğumuz single core kullandığımızdan bunu koyuyorum!

Hadi yaa bizim forumda bu skoru gececek exreme overclockerlar mevcut yeterki isteyelim geçmeyi!

## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ##
  • Bülent abi'nin skor yakın baya ama daha 1100 puana ihtiyacımız var!
  • 2x512MB Corsair, 2.5-3-3-8 1T.

• Liste Güncellendi!
  • toplam sırada sondan 2. olmak çok güzel bir duygu

• o/c hakkında çok fazla bilgim yok ilk denemem =)
    2.5 3 3 7 twinmoss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvengeR -- 12 Ocak 2006 23:13:00 >
  • Liste Güncellendi!
  •  ## Sandra Memory Test DataBase ve Sıralamalar ##
  • Liste Güncellendi!
  • By Asefik,

Zirvelere alışık bir Team olarak burayada bir skor verelim AMD'ciler çok sevinmesin

sandra= 9.142 / 9.464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamTurkiye -- 13 Ocak 2006 16:44:50 >
  • Dosdum ss inizden aşağı yukarı sonucunuzu çıkarbildiğim halde listenin sağlıklı olması ve herkesin sonuca ulasabilmesi açısından daha sağlıklı bir ss koyarsanız sizi lisyete eklerim!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.