Şimdi Ara

Adobe Acrobat Pro 8.0 TR Hata yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Organizer veri tabanı hasarlı ve Acrobar açıldığında sıfırlanacak.Uygulmadan çıkın ve geçerli açık olan web tarayıcılarını kapatın" şeklinde hata alıyorum ve pdf dosyayı görüntüleyemeden kapanıyor programı kurup kaldırmak veya onarmakta fayda etmedi bu konu hakkında fikir sahibi olan varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_tasar

"Organizer veri tabanı hasarlı ve Acrobar açıldığında sıfırlanacak.Uygulmadan çıkın ve geçerli açık olan web tarayıcılarını kapatın" şeklinde hata alıyorum ve pdf dosyayı görüntüleyemeden kapanıyor programı kurup kaldırmak veya onarmakta fayda etmedi bu konu hakkında fikir sahibi olan varmıdır?

Şu programı deneyebilirsin: Foxit Reader. Ücretsiz ve hızlı bir programdır ama sadece görüntüleme işlevi var ne yazık ki ama ben son derece memnunum.
    Ha Acrobat'ta ısrarcıysan aynı sürümü (ha unutmadan yeni sürümü de var) kaldırıp tekrar yükleyip Revo Uninstaller ile kaldırırsan (Ücretsizi de var, ücretlisi de sen free olanı indir.) ve kalıntı taraması yaptırıp çıkanları silip tekrar yüklersen sorun çözülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    paintshop 7.0 da sorun
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.