Şimdi Ara

*SATILIK 100 ADET 101-120 LEVEL ARASI CHAR* (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.738
Cevap
7
Favori
78.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    _DUST_ # 114 LvL # Wizard-Bard 200,00 TL.
    Satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhy

Merhaba sanırım cetusda elinizde olan wizard bi yargic var. telefonla aradım ancak ulasamadim burdan yazayım dedim. x_YARGIC_x den başka cetusda elinizde wizard varmı eger yoksa da x_YARGIC_x en son ne yaparsiniz
    kolay gelsin.

90 demişim ama 75 TL uygundur. Bot155.com banka hesaplarından birine yatırınca 0535 358 95 53 nolu telefonuma sms atarak beni bilgilendir
    char bilgilerini yine sana sms ile gönderirim. Yaklaşık 1,5 aydır yurtdışındayım o nedenle kapalı bir anıma deng gelmiştir.

tmm o halde yaklasık 1 saat icinde falan geri dönecegim ben sana tesekkur ettim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhy

Merhaba sanırım cetusda elinizde olan wizard bi yargic var. telefonla aradım ancak ulasamadim burdan yazayım dedim. x_YARGIC_x den başka cetusda elinizde wizard varmı eger yoksa da x_YARGIC_x en son ne yaparsiniz
    kolay gelsin.

90 demişim ama 75 TL uygundur. Bot155.com banka hesaplarından birine yatırınca 0535 358 95 53 nolu telefonuma sms atarak beni bilgilendir
    char bilgilerini yine sana sms ile gönderirim. Yaklaşık 1,5 aydır yurtdışındayım o nedenle kapalı bir anıma deng gelmiştir.

Havale yaptım 0535 358 95 53 telefona ancak msj atabildim +90 ulke kodu olunca göndermiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhy -- 20 Ağustos 2012; 20:17:37 >

• Cetus: Pacific & Eldorado
    x__YARGIC__x # 109 LvL # Wizard-Cleric 75,00 TL.
    Satıldı
  • Hadi bayram bereketi, teklifleri duyayım
  • quote:

Cetus: Pacific & Eldorado
    x__YARGIC__x # 109 LvL # Wizard-Cleric 75,00 TL.
    Satıldı

• Orion: Eos, Helios & Titan
    _NaNu_san_ # 115 LvL # Wizard-Cleric 260,00 TL.
    Satıldı
  • Ne güzel seriye bağlamıştık yokmu başka teklif veren
  • quote:

Ne güzel seriye bağlamıştık yokmu başka teklif veren
    ılk sayfadakı charlar hala duruyormu yada durumları nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumer_77

Evet hepsi satilikda. zaten satilani ordan kaldiriyorum.
    ilk sayfada Bakmak istedigin charin ismine tikladiginda detaylarini gorebilirsin.
  • quote:

quote:

Evet hepsi satilikda. zaten satilani ordan kaldiriyorum.
    ilk sayfada Bakmak istedigin charin ismine tikladiginda detaylarini gorebilirsin.

Alıntıları Göster
    Char Adı Ve Serveri : son_nefes_1 - Troy son ne olur bıde hesap numarası yollarmısın ozelden ekstra avatarın varmı yada ne kadar fıyatı

• quote:

Char Adı Ve Serveri : son_nefes_1 - Troy son ne olur bıde hesap numarası yollarmısın ozelden ekstra avatarın varmı yada ne kadar fıyatı

100 TL demisim ama 80 TL sana da uyarsa benim icin uygundur.
    http://bot155.com/index.bankahesap.asp
    Buradaki banka hesaplarimdan herhangi birine yatirdiginda bu forumdan veya 0535 358 95 53 nolu telefonuma sms atarak haber verebilirsin. vakifbank bankamatikleri masraf almaz. Karakter bilgilerini hemen gonderirim.
  • quote:

quote:

Buradaki banka hesaplarimdan herhangi birine yatirdiginda bu forumdan veya 0535 358 95 53 nolu telefonuma sms atarak haber verebilirsin. vakifbank bankamatikleri masraf almaz. Karakter bilgilerini hemen gonderirim.

hesabına gönderdım 80 tl yı gaRANTI BANKASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumer_77 -- 23 Ağustos 2012; 17:53:40 >

• Cetus: Pacific & Eldorado
    D4RK_Qu33N # 95 LvL # EU # SP'li Char 20,00 TL.
    Satildi
  • quote:

quote:

quote:

Bilgilerini PM ile sana yolladim. Gule gule oynarsin insallah...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilerini PM ile sana yolladim. Gule gule oynarsin insallah...

Alıntıları Göster
    tesekkur ederım cok hızlı oldu ıyı oyunlar

• quote:

tesekkur ederım cok hızlı oldu ıyı oyunlar

Sagolasin sanada. o serverde 2 tane daha charim kaldi onlarida satariz insallah
  • 3 gunluk kampanya baslattim hayirli ugurlu ola. char kac para yaziyor ise yarisini gonderin ve o chara sahip olun. yetisen alir
  • quote:

3 gunluk kampanya baslattim hayirli ugurlu ola. char kac para yaziyor ise yarisini gonderin ve o chara sahip olun. yetisen alir
    Hadi hadi daha fazla pm ile talep bekliyorum yarin ve diger 2 gun icin kapis kapis hadi
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.