Şimdi Ara

***OGAME'in SİTESİNİ EDİTLEME*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forshire

Tamam edit ledim gene oldu şimdi.SS leri silmemiştim iyiki yoksa yazık olacaktı çok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lustral

Tamam edit ledim gene oldu şimdi.SS leri silmemiştim iyiki yoksa yazık olacaktı çok.

çok sağol bu bilgiler içinde ben firefoxtayken HDD'de ki skin gözükmüyor. bunu nasıl halledeceğim

• quote:

Yukarıda verdiğim linklerden gerekli olan 2 eklentiyi indiriniz.Daha sonra firefox ta araçlar eklentiler sekmesine tıklayınız.
     ***OGAME'in SİTESİNİ EDİTLEME***

karşınıza çıkan bu tabloda platypus ın üstüne gelin ve seçenekler butonuna tıklayınca aşagıdaki tablo çıkacak karşınıza.burda Auto-hide the platypus toolbar seçegeğini işaretleyin ve ve close deyip kapatın(böylece web surf yaparken bu eklentinin firefox içinde görünmemesini sağlamış oluruz)

Daha sonra ogamenin sitesindeki bir yere gelin ve sağ tıklayın seçeneklerden platypus! seçin

siz seçince firefox ta aşağıdaki araç çubuğu belirecek

Bu araç çubuğunda erase yazan yere tıklayıp silmek istediğimiz yeri resimdeki gibi seçiyoruz.Silmek istediğimiz yere gelince o kısmın kırmızı oldugunu göreceksiniz ve oraya mouse nin sol tuşu ile bir kere tıklayınca silindiğini göreceksiniz.

silmek istediğimiz yerleri sildikten sonra sağ tıklayıp menüden save and exit ı seçeceksiniz

Bu işlemden sonra aşagıdaki gibi bir pencere ile karışılaşacaksınız.Orda install butonunu basın.

İnstall butonunu basınca karşınıza böyle bir ekran gelecek bu işleminizin başarılı olduğunu gösteriyor

Daha sonra firefox ta araçlar>seçenekler menüsünden Manage user scripte tıklayınız

Yine açılan menüde platypus-ogame.de/game/overvie yazısını solda göreceksiniz bunun üstüne bir kere tıklayıp inculuded pages kısmına resimdeki gibi url leri giriniz.

Not:eğer soldaki menülerdende silmek istiğiniz olursa o zaman gene aynı işlemleri yapın sileceklerinizi silin ve yukardaki prosedürü uygulayın.Bu seferde Platypus-ogame249.de/game/leftmen diye bir ibarenin son resimde eklendiğini göreceksiniz.gene üstüne tıklayın ve gene resimdeki url leri oraya girin

Tamam deyip pencereyi kapatın.Bu kadar kolay gelsin herkeze iyi oyunlar.
    İyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    lustral eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

lustral eline sağlık

Alıntıları Göster
    elinize sağlık çok güzel anlatmışsın

ama sayfayı kapatıp bir daha giriş yaptığımızda tüm ayarlar boşa gidiyo.bu sorunu nasıl çözeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: starback

elinize sağlık çok güzel anlatmışsın

ama sayfayı kapatıp bir daha giriş yaptığımızda tüm ayarlar boşa gidiyo.bu sorunu nasıl çözeceğiz.

Alıntıları Göster

resimdeki elipsin olduğu yerden adresi seçip edit tuşuna bas.
    en sonra session id yi silip '*' koy.
    çünkü oturum kimliğine göre engelleme yaptığı için tekrar sayfayı açınca
    engellemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thesappho

resimdeki elipsin olduğu yerden adresi seçip edit tuşuna bas.
    en sonra session id yi silip '*' koy.
    çünkü oturum kimliğine göre engelleme yaptığı için tekrar sayfayı açınca
    engellemiyor.

Alıntıları Göster
    eyvallahhh kardeş süper odlu hiçbi bok açılmıyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BaLTHaZaRon5

FİREFOX rules

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaLTHaZaRon5

FİREFOX rules

Gzl Açıklamalar Beyler Ellerinize Sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: ThKrkmz

quote:

Orjinalden alıntı: BaLTHaZaRon5

FİREFOX rules

Gzl Açıklamalar Beyler Ellerinize Sağlık

Alıntıları Göster
    .biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirm bir de matığını da açıkla da olayın bizde anlayalım ve başka sitelere de uygulayalım...

Bir de yeniden başlatınca çalışmadı...Şu rehberi bir araya toplarsan memnun olurum aşağıda tek link yukarıda 3 tane vermişsin nasıl olucak bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_recep -- 27 Mayıs 2006; 14:18:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cool_recep

.biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirm bir de matığını da açıkla da olayın bizde anlayalım ve başka sitelere de uygulayalım...

Bir de yeniden başlatınca çalışmadı...Şu rehberi bir araya toplarsan memnun olurum aşağıda tek link yukarıda 3 tane vermişsin nasıl olucak bu...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cool_recep

Yukardaki 3 link dediğin yerden 3 ünüde indir.Aşağıdaki resimli anlatımla da uygula bu kadar.3 Linkide yeniledim,1 sene geçmiş neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 24 Haziran 2006; 7:22:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cool_recep

Yukardaki 3 link dediğin yerden 3 ünüde indir.Aşağıdaki resimli anlatımla da uygula bu kadar.3 Linkide yeniledim,1 sene geçmiş neredeyse

Alıntıları Göster
    Dikkat et hesabını kapatmasınlar ama kardeş çünkü reklam engelleyici kullanamak YASAK...!

• quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Dikkat et hesabını kapatmasınlar ama kardeş çünkü reklam engelleyici kullanamak YASAK...!

Alıntıları Göster
    bende seçenekler çıkmıyo firefox yeniden başlatıldığında olcak dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wild Child

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: spacedog

Firefox da bir eklenti kurduğunda çalışması için firefox'u bir kere açıp kapaman gerek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: spacedog

Firefox da bir eklenti kurduğunda çalışması için firefox'u bir kere açıp kapaman gerek

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR FİREFOX 1.SIRADA AMA ŞİMDİ İNTERNET EXPLORER 7 RAKİP AMA FİRAFOX DAHA İİ BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRKaY K

ARKADAŞLAR FİREFOX 1.SIRADA AMA ŞİMDİ İNTERNET EXPLORER 7 RAKİP AMA FİRAFOX DAHA İİ BENCE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeRKaY K

ben hala explorer kullanıyorum up!

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNiA_WhirLWinD

quote:

Orjinalden alıntı: BeRKaY K

ben hala explorer kullanıyorum up!

Alıntıları Göster
    aha bunu ben yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyNdRoMe_ -- 14 Eylül 2006; 20:17:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_

aha bunu ben yaptım

Alıntıları Göster
    Çok güzel yapmışsın tebrikler :)Topic gene hortlamış iyimi .Gerçi hortlasın böyle bir anlatım başka bi yerde yok bide kendi formumda var o kadar alıntıda degil , ALINTERİ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 22 Eylül 2006; 7:20:21 >

• quote:

Çok güzel yapmışsın tebrikler :)Topic gene hortlamış iyimi .Gerçi hortlasın böyle bir anlatım başka bi yerde yok bide kendi formumda var o kadar alıntıda degil , ALINTERİ :)

Alıntıları Göster
    güzel çalışma. tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScorpioN-KiNG

güzel çalışma. tşkler.

Alıntıları Göster
    Linkleri yeniledim(1 sene geçmiş)
    Firefox 1.5.0.7
    greasemonkey 0.6.5
    Platypus 0.66

Hepsi ilk msg'ye eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 28 Ekim 2006; 9:45:44 >
  • quote:

Firefox 1.5.0.7
    greasemonkey 0.6.5
    Platypus 0.66

Alıntıları Göster
    quote:

Firefox 1.0.5.7
    greasemonkey 0.6.5
    Platypus 0.66

Sağolasın @lustral

• quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

quote:

Firefox 1.0.5.7
    greasemonkey 0.6.5
    Platypus 0.66

Sağolasın @lustral

Alıntıları Göster
    sağol....

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

sağol....

Alıntıları Göster
    Firefox 2 için greasemonkey 0.6.6 sürümü çıktı.İlk msg' ye ekledim.Platypus 0.66 için bir güncelleme yok şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.