Şimdi Ara

kunduya nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Antalya terminalden Kundu'ya nasıl gidebilirim ya da direk Alanya arabasına binsem Kundu yakınlarında inebilir miyim cevaplarınız için çok teşekkürler

• HAVAŞ ile Havalimanına,ordan taksi ile Kunduya gidersin.Sanırım hepsi dahil 50 TL tutar.HAVAŞ a binmeyip Alanya tarafına giden otobüslere binip Havalimanı kavşağında inersen yine taksi ile Kunduya geçersin.

Halk otobüsü yok diye biliyorum,http://www.antalya.bel.tr/content.asp?MAINMENUID=8&MENUID=102 bu adresten sorarsın.Oraya en yakın Güzeloba otobüsleri var.Otogardan doğu garajına,doğu garajından güzeloba otobüslerine oradan Sera Otelde inip yine taksi ile yaklaşık 7 km kadar gitmen gerekli.Laraya direk belediye otobüsleri otogardan var,ama Güzelobaya sanırım yok.Eğer burada birisi cevap vermez ise otogarda indiğinde sorarsın belediye otobüsü şöförlerine zaten varsa söylerler.Ama ilk seçenek daha mantıklı eğer Antalyayı bilmiyorsan.

Orijinalden alıntı: tenekekutu

HAVAŞ ile Havalimanına,ordan taksi ile Kunduya gidersin.Sanırım hepsi dahil 50 TL tutar.HAVAŞ a binmeyip Alanya tarafına giden otobüslere binip Havalimanı kavşağında inersen yine taksi ile Kunduya geçersin.

Halk otobüsü yok diye biliyorum,http://www.antalya.bel.tr/content.asp?MAINMENUID=8&MENUID=102 bu adresten sorarsın.Oraya en yakın Güzeloba otobüsleri var.Otogardan doğu garajına,doğu garajından güzeloba otobüslerine oradan Sera Otelde inip yine taksi ile yaklaşık 7 km kadar gitmen gerekli.Laraya direk belediye otobüsleri otogardan var,ama Güzelobaya sanırım yok.Eğer burada birisi cevap vermez ise otogarda indiğinde sorarsın belediye otobüsü şöförlerine zaten varsa söylerler.Ama ilk seçenek daha mantıklı eğer Antalyayı bilmiyorsan.

cevap için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikaya Nasıl Giderim?
    14 yıl önce açıldı
    DİDİM NASIL GİDİLİR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.