Şimdi Ara

LİNEAGE 2 türklerin oldugu server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pusukolik

l2pusu patch download :http://www.4shared.com/file/xen3ZxlY/l2pusu.html

account oto.

bu da aynı bakanlık deli ediyor adamı
  • DNS ayarlarını değiştir kurtulmak isdiyosan :)

208.67.219.222
    208.67.222.222

ag baglantılarım sağ tık/özelikler/yerel ag baglantısı sağ tık/özelikler/internet iletişim protokolu/Bu DNS ayarlarını kullan kutucugunu işaretle ve bunları yaz.

işim çok suan yogunum işim olmasa anlatırdım ayrıntolı :)
  • sen en iyisi face ekle bakalım caresine frkn.koca.58@hot..
  • tum itemler gm shopta 0 adena karşiligi aliyorsun ve +16 yada +0 olarak ama zaten öyle serverlarda enc rate %100 oludugu icin fark etmiyo l2freepvp yi bekliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRood

tum itemler gm shopta 0 adena karşiligi aliyorsun ve +16 yada +0 olarak ama zaten öyle serverlarda enc rate %100 oludugu icin fark etmiyo l2freepvp yi bekliyorum bende

oyuna gir direk itemi al dal aralarına D
  • aynen öyle :D
  • suan bulamazmıyızı beraber takılalım
  • kardeş tns nin low ratesi var istersen gel eventler levellere ayrılmış durumda her lv de keyif alırsın eventten istersen gel 10x server o kdr zor degıl lv kasması
  • http://l2world.org/

Server freya 1000x, gmshopta epicler dahil herşey satılıyor, epicler biraz el yakıyor ama bir kac gün farm ile halledilir genelde bir çok malzeme... Fame olayı da gene farm ile çözülüyor, zaman geçirecek bir yer. gündüz saatlerinde bayağı sağlam pvp oluyor.
  • low cok emek istiyor + basmaya korkuyor insan birdaha mi kas item bas repicelerde %100 tutmuyor ugrasmak lazım pvp zevkli ama abartisi omucak sekilde olursa server
  • :D 1 haftadır oynuyorum yaklaşık low rateyi gözünü korkutmus low rate insanların :D
    tyrantım var 82 lv lv kasmıyorum şimdilik
    moirai set dizdim
    jeweller majestik moirai karışık
    silah icarus vesper figther da var
    forgotenleride toplıcam yavas yavas :D
    sen bilirsin yinede
  • Bunu en çok ben anliyorum sanırım ancak kısır döngüden cikamadigimiz için heyecanimiz bir yere kadar sürüyor, olay serverin kötü olması iyi olması değil aslında benim zamanında oyuncu düşüncelerine çok önem vermemden kaynaklı sorunlar oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.