Şimdi Ara

Sahip oldugunuz kask SS'li! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bisiklet kaskım ;)
  • Yazın havadar geliyordu ama sizin de tavsiyeleriniz üzerine bir LS2 BigOne sipariş ettim.
  •  Sahip oldugunuz kask SS'li!

İnsanın kafası SHOEI ye alışmaya görsün.

2 yıldır birbirimize çok alıştık :)

• SCOTT FUGA

Scott FUGA bir bisiklet kaskında ne kadr fazla mühendislik oalbilirki demeyin, Amerikalılar konuşturmuş resmen. Bumerang sistemi, carbon yapısı, hava kanalları.. ve en önemlisi rahatlığı. Düşünenlere şiddetle tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loeb -- 22 Ağustos 2011; 4:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikerist116

Dostum kullandığın motorsiklet nedir ? Yaş kaç Ben 20 yaşındayım PErformans açısından zengin bir motorsiklet (örn. CB600F HORNET) düşünüyorum. Madii imkanlarım kısıtlı olduğu için şu an CBF 150 ile idare ediyorum. İnşallah okul ve askerlik sonrası alıcam HORNET'i :)

Sahip oldugunuz kask SS'li!

600rr kullanıyordum 3 gün önce sattım.1000rr bakıyorum şimdi.

600lük için acele etme derim,bi süre daha cbf 150 kullan.yaşında genç üstelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyy54 -- 22 Ağustos 2011; 13:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

bende enduro kaskı almak isiyorum. işimle evim arası 4km(beşiktaş-taksim) ve istanbulun daha farklı bir yerine itmek istediğimde eşimde arkamda olacak ve dolayısıyla max hızım 80km olacak:)

sorum şudur; acaba bu kasklar rüzgardan dolayı kafaya geriye doğru çok baskı yapar mı tabiki dediğim hızlarda. ve çok fazla ses yapar mı?

teşekkürler

bu arada kymco xciting 250i var. bugün aldım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyy54

quote:

Orijinalden alıntı: Bikerist116

Dostum kullandığın motorsiklet nedir ? Yaş kaç Ben 20 yaşındayım PErformans açısından zengin bir motorsiklet (örn. CB600F HORNET) düşünüyorum. Madii imkanlarım kısıtlı olduğu için şu an CBF 150 ile idare ediyorum. İnşallah okul ve askerlik sonrası alıcam HORNET'i :)

600rr kullanıyordum 3 gün önce sattım.1000rr bakıyorum şimdi.

600lük için acele etme derim,bi süre daha cbf 150 kullan.yaşında genç üstelik

hocam bi tur versene yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

bende enduro kaskı almak isiyorum. işimle evim arası 4km(beşiktaş-taksim) ve istanbulun daha farklı bir yerine itmek istediğimde eşimde arkamda olacak ve dolayısıyla max hızım 80km olacak:)

sorum şudur; acaba bu kasklar rüzgardan dolayı kafaya geriye doğru çok baskı yapar mı tabiki dediğim hızlarda. ve çok fazla ses yapar mı?

teşekkürler

bu arada kymco xciting 250i var. bugün aldım :D

Enduro kasklar genelde 100 km ve üzerinde yalpalama ve ses yapıyor, ama en geniş görüş açısı bu kasklarda. Bu kaskta üstteki teleği sökebiliyorsun haliyle yalpalama 130 ve üzerinde oluyor.Ha bu arada bu kaskın fiyatı 650 euro fiyatını sonuna kadar hakediyor ama bu paraya veya daha azına kaliteli fullface kask almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrael_13 -- 23 Ağustos 2011; 2:46:53 >

• fullface tavsiyeniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi motora uzun süreli binmeyeceğim. benim için kolay takıp çıkarabileceğim ve içinde rahat olacağım bir kask lazım. dediğim gibi motorumu dün aldım ve motor sahibinin kaskını dün ödünç olarak kullandım. çeneden açılır olmasına rağmen ter içinde kaldım(sanırım biraz kiloluyum:)) daha önce ayvalıkta çin motorumda yarım kask kullanıyordum ve çok rahattı. gerçi orası ilce ve motor 60ı geçmiyordu(denize düşürdükten sonra).

neyse bugün gidip bir kask alacağım kendime. tabi max fiyat 200tl. szizin bahsettiğin 100km benim sıklıkla çıkmayacağım bir rakam o yüzden geniş görüş açısı tercih sebebim olacak gibi. tekrar teşekkürler
  • La millet 600 rr diyor, daha benim gözüm 2.5 bin liralık, ömrünün yarısında cbf 150.. Ah şu parasızlık. Daha doğrusu o zamını sevdiğim vergileri yüzünden alamıyoruz.

Not: Siyah- beyaz LS2 Cartoon modelini kullanıyorum. Yanında siyah renk cam da verdi satın aldığım kişi. Çok iyi fiyata satın aldım. İş'te kulllanacağım kask.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 1 Mart 2012; 12:35:04 >

• CanTuran kullanıcısına yanıt
    Selamün aleyküm kardeşim bende n84 nolan var yanliz iç pedleri kayıp nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm. Bende nolan n84 kask var yanlız iç pedleri komple kayıp bana yardımcı olabilirsiniz. Lütfen internette çok aradım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shoei
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.