Ayrıyetten şu servera bi res gelsede coinler falan eklense millet resi bekliyor afk kalacak
party exp te çalışmıyor onlar da kontrol edilse iyi olur herkes tek kasmaya başladı yine
++Happy Hourda bozuk server exp 150 hh'de 100 oluyo
Bir de öyle denemek lazım Aklını seveyim senin
keşke direk bana sorsaydın onurcum aydınlatırdım seni :)
Yavrum gene aynı sorunu yaşamaya başladım :D ya ben bahtsızım ya da helper bozuk :))
adminler vipim wcoin 2k dan fazla w coinim wardı silinmiş bunların hepsi
@womenizer
Kanka bendede aynısı oldu bilmiyorum sorun bizde olabilir belki
sorunlarla ne zaman ilgilenilicek ?
Ben arenada kasmayı özledim arkadaş.Bugün serverin 31. açılış günü ve daha arenada kasmak kısmet olmadı.Artık şu slotlara bi el atılsa diyoruz.
Dl nin fire screami nedense zincirden çoookdaha az vuruyor
Str ene oranıyla ilgili olabilir. point fixleyebiliyosan öyle bi dene derim
Website çökm0ş harika.
Site Hala gidik ve reset atamıyorum şunu auto yapın gardaşşş
Umarim saldiri vardir.
ben artık bu işin bilinçli olduğunu dusunmeye başladım bastaki adamlar resetleri atıyor sonra site gidiyor baştaki gibi aynı şeyler olmaya başladı umarım kasıt yoktur.
Ne alaka. Site gitdimi kimse res atamiyor?
Kurs Bitti Hala Kapalımı Site??
Bi arkadas saldiri yapio heralde benm sitede gitmis!!!
Dün geceden beri kapalı şaka gibi ya
Böyle şeyler player sayısını düşürdükçe düşürdü işte keşke olmasaydı ama olanla ölene çare yok....
bana ddos gibi geliyor şüpheli de belli
ARKADAŞLAR ŞU RESET İŞİNİ OTO RESET YAPIN OLSUN BİTSİN YA SİTE OLMASADA OLUR OYUNCU CIKSIN 5-10 SN SONRA GİRİNCE RESET ATSIN OTOMATİK OLARAK ZOR BİRŞEY DEĞİL
quote:
Orijinalden alıntı: B0ZKURT
ARKADAŞLAR ŞU RESET İŞİNİ OTO RESET YAPIN OLSUN BİTSİN YA SİTE OLMASADA OLUR OYUNCU CIKSIN 5-10 SN SONRA GİRİNCE RESET ATSIN OTOMATİK OLARAK ZOR BİRŞEY DEĞİL
Adminler uyuyodur olm
Kimsenin uyudugu yok :) saldırı direk olarak bize gelmiyor, hosting sunucumuza geliyor ayrıca reset icin /reset yazabilirsiniz.