21.1.1 ile Samsung CHG70 monitörde HDR açıkken arada bir sinyal sorunu oluyor. Ekran 1-2 sn gidip geliyor. Başka sorun göremedim. 6800 Xt kullanıyorum. |
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (666. sayfa)

-
-
5700 xt ve CHG70 ile bir sorun olmadı 6800 serisi ile alakalı o sorun heralde... Bu arada sürücü iyi gibi sıkıntı çıkarmadı şimdilik.
-
5700 XT sapphire nitro model ekran kartımı 6850 tlye satıp 6600 tlye asus tuf 3070 ekran kartına geçtim arkadaşlar allaha emanet olun umarım amd driver sorununu çözer
-
3070’i ikinci el mi aldınız? Bir de o rakama nasıl satıldı 5700xt anlamak güç. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: perseyuz5700 XT sapphire nitro model ekran kartımı 6850 tlye satıp 6600 tlye asus tuf 3070 ekran kartına geçtim arkadaşlar allaha emanet olun umarım amd driver sorununu çözer
Hayırlı olsun hocam daha iyi bir geçiş olamazdı herhalde
Bu arada 5600XT thicc II pro var elimde 1 yıllık kutulu, garantili. 4000 liraya alıcı var sizce ucuza mı veriyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xtremetraderHayırlı olsun hocam daha iyi bir geçiş olamazdı herhalde
Bu arada 5600XT thicc II pro var elimde 1 yıllık kutulu, garantili. 4000 liraya alıcı var sizce ucuza mı veriyorum?
Alıntıları GösterStok yok diye mi bu kadar yüksek fiyatlar?
-
Stok ve mining yüzünden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FStok yok diye mi bu kadar yüksek fiyatlar?
Alıntıları GösterMaalesef öyle. Böyle devam etmiyor zaten düzeliyor ama 2 ay daha böyle gider sonrasında da 6-7K ya 5700XT alanların, 4-5K ya 5600XT alanların elinde patlar kartlar.
-
yükseltin hocam piyasa da kart yok bulamıyorlar miningci alıyorsa eğer yükseltin verir para emin olun
-
yok amazon.tr üzerinden 0 olarak satın aldım. miningci arkadaş aldı o fiyata zaten normal bir kullanıcı o kadar para vermez. bu arada gerçekten satılıyor hele hele sapphire nitro modelleri altın gibi değerlendi
-
Valla sizin mesajdan sonra ben de ilana koydum kartımı, xfx thicc III, hemen mesaj geldi pazarlık aşamasındayız, şaka gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: allaturca89
Valla sizin mesajdan sonra ben de ilana koydum kartımı, xfx thicc III, hemen mesaj geldi pazarlık aşamasındayız, şaka gibi...Kaça koydunuz?
-
6800 🤦♂️ -
quote:
Orijinalden alıntı: allaturca89
6800 🤦♂️Yerine ne alacaksınız peki? Tüm kartların fiyatları uçmuş. Satılsa yerine hemen konması zor gözüküyor.
-
satın hocam miningcilere sonrasında amazon.tr de bekleyin stok illa düşürürsünüz 11 ay garanti kalan 5700xtimi satıp 3070 aldım var mı ötesi
-
Almayacağım, açıkçası bu durumu fırsata çevirmek için satıyorum, piyasa normalleşene kadar kart almam. Eğer böyle giderse de hiç kart almam sorun değil, yaş oldu 31, elveda oyun dünyası der geçerim. 🙂 -
Sürücü konusuna geri dönsek 5700 satış mevzuları 5700 konusundan devam etse iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son sürücüden memnunmusunuz?
-
Vega 56 Pulse u 4050 Tl ye akşama elden cıkarıyorum mesele şu ki bu kadar kısa satılacağını ummuyor olmam, kartsız kaldık
-
pulse 5600 xt ile evet memnunum reset, siyah ekran filan hiç olmadı. çıktığı günden beri kullanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X