Şimdi Ara

Uploader Dostu Yüksek Kazanç Garantili Yeni Hostumuz [Wupload.com] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
0
Favori
15.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrykt

Kendi üyeliğimizden free olarak birşeyler indirmemiz bir sorum yaratır mı ? Aynıı ip adresinden. Remote ile yüklediğim birkaç diziyi çekeceğim bilgisayara . Az para gelir hem

bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Kendi üyeliğimizden free olarak birşeyler indirmemiz bir sorum yaratır mı ? Aynıı ip adresinden. Remote ile yüklediğim birkaç diziyi çekeceğim bilgisayara . Az para gelir hem

bişey olmaz

Tamam teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

bişey olmaz

Tamam teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ayın 31ine kadar satışların %110'u vereceklermiş, satış yapanlar için süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Ayın 31ine kadar satışların %110'u vereceklermiş, satış yapanlar için süper.

Alıntıları Göster
    Şu an %70 PPS seçtim başka birşey yapmaya gerek yok değil mi %110 oldu yani ayın sonuna kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Şu an %70 PPS seçtim başka birşey yapmaya gerek yok değil mi %110 oldu yani ayın sonuna kadar...

Alıntıları Göster
    18'inden sonra %100 olcakmış +10 site sahipleri için ama %100 alabilmek için en az toplamda 50$ değerinde satış yapmak lazımmış ayın 18 ile 31'i arası.
  • quote:

18'inden sonra %100 olcakmış +10 site sahipleri için ama %100 alabilmek için en az toplamda 50$ değerinde satış yapmak lazımmış ayın 18 ile 31'i arası.

Alıntıları Göster
    artık bu işler o kadar tınımda degil eldeki para ile altın aldım 1 haftada 574 tl kazandım , ne upload yaptım ne bişi
    ohhh beeee bugun %2 artarsa 400-500 tl yaparım. Daha ne diyim. farklı bi sektöre geciyorum. size hayatta başarılar arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

artık bu işler o kadar tınımda degil eldeki para ile altın aldım 1 haftada 574 tl kazandım , ne upload yaptım ne bişi
    ohhh beeee bugun %2 artarsa 400-500 tl yaparım. Daha ne diyim. farklı bi sektöre geciyorum. size hayatta başarılar arkadaşlar.

2 aydan bu yana %30 dan fazla getirdi valla

75 liraydı gramı şimdi 100

----

ama upload a alışan kolay kolay bırakamaz arada bir de olsa post atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Ağustos 2011; 15:20:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

2 aydan bu yana %30 dan fazla getirdi valla

75 liraydı gramı şimdi 100

----

ama upload a alışan kolay kolay bırakamaz arada bir de olsa post atar

Alıntıları Göster
    Ben de atanırsam temelli bye bye yapacağım uploada.

• quote:

Ben de atanırsam temelli bye bye yapacağım uploada.

Alıntıları Göster
    Bu wupload da %70 e geçtim ama download sayımlarını göstermiyo artık...tamam kardeşim vermeyin para da bari kaç kişi indirmiş onu göreyim....
  • quote:

Bu wupload da %70 e geçtim ama download sayımlarını göstermiyo artık...tamam kardeşim vermeyin para da bari kaç kişi indirmiş onu göreyim....

Filesonic de öyle. Oron gösteriyo sanırım her iki durumda da
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Filesonic de öyle. Oron gösteriyo sanırım her iki durumda da

evet oron kaç free kaç premium indirim var onu bile söylüyo...wupload da downloaddayken de satış gözüküyodu ama kaç aylık satış olmuş onları göstermiyodu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

hem başlık hem de kazançlar hayırlı olsun beyler

tşkler dostum engin bilgilerini burada da paylaşırsan makbule geçer

abicim ne ara ne paylaşıyorsunuz da bu kadar kazanç sağlıyorsunuz anlamıyorum uploadları vps üzerinden mi yoksa kendi makineniz üzerinden mi yapıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

@wa$abi Teşekkürler durmak yok upload'a devam Mayıs'ın 25'inde deneme amaçlı upload yapıp paylaştım sayımlar hoşuma gidince 29'unda paylaşıma başladım.Tablo aşağıda her gün kazanç artıyor.Wupload piyasada tutulana kadar 8 ay kaymağını yeriz

tbrkler paylaşımlarınız ve tecrübelerinizide anlatırsanız yararlı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E7BB8CDC

quote:

@wa$abi Teşekkürler durmak yok upload'a devam Mayıs'ın 25'inde deneme amaçlı upload yapıp paylaştım sayımlar hoşuma gidince 29'unda paylaşıma başladım.Tablo aşağıda her gün kazanç artıyor.Wupload piyasada tutulana kadar 8 ay kaymağını yeriz

tbrkler paylaşımlarınız ve tecrübelerinizide anlatırsanız yararlı olur

Alıntıları Göster
    @barin Şimdi daha çok paylaşım olmasına rağmen günde 1 dolar bile gelmiyor Belli ki ilk zamanlar wupload kıyak geçti kısacası wupload'ın kaymağı erken tükendi

• quote:

@barin Şimdi daha çok paylaşım olmasına rağmen günde 1 dolar bile gelmiyor Belli ki ilk zamanlar wupload kıyak geçti kısacası wupload'ın kaymağı erken tükendi

comm'a katılıyorum sayımlar yerlerde fileserveden aç çıktı bu willy

• quote:

quote:

comm'a katılıyorum sayımlar yerlerde fileserveden aç çıktı bu willy

Alıntıları Göster
    Sayımlar çok kötü wuploadda artık 10 gündür satış da yok şu kampanyadan dolayı ayın sonuna kadar satışta kalacağım bakalım ne olacak.

• quote:

Sayımlar çok kötü wuploadda artık 10 gündür satış da yok şu kampanyadan dolayı ayın sonuna kadar satışta kalacağım bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    Artık yeni bir site beklemekten başka çare yok şimdilik wupload'a devam
  • quote:

Artık yeni bir site beklemekten başka çare yok şimdilik wupload'a devam

Alıntıları Göster
    @qAddAr

Wupload'da satışlar nasıl peki?
    Belki filesonic'de ki gibi satışa kaydırmaya çalışıyolardır uploaderleri.

• quote:

@qAddAr

Dostum satıs desen oda yok anlayacagın bir cacık olmaz bunlardan, zaten onlarda şuan bilmiyor ne yapacaklarını,

Baksana abuk subuk promolar yapıyorlar bana göre premıum alan yok..alan olsada dosyanın tamamını indirene kadar 3-4 kere denemesi lazım onlada kim ugrascak..

Anlayacagın sonıcın ılk parlayıp sonra server kazasını yasadıgı hali gibi

• quote:

quote:

@qAddAr

Dostum satıs desen oda yok anlayacagın bir cacık olmaz bunlardan, zaten onlarda şuan bilmiyor ne yapacaklarını,

Baksana abuk subuk promolar yapıyorlar bana göre premıum alan yok..alan olsada dosyanın tamamını indirene kadar 3-4 kere denemesi lazım onlada kim ugrascak..

Anlayacagın sonıcın ılk parlayıp sonra server kazasını yasadıgı hali gibi

Alıntıları Göster
    filesonic varken bu neciydi zaten sorması ayıp :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.