Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Belırgın olarak 2 sorunum var suan

1-) kablosuz ağ bağdaştırıcısı sorunu

2-) Fn Tuşu Oncelerde ses kısma vb tuşlarda calısıyordu suan Fn tuşu F1 F2 vb tuşları calıstırıyor orjinal halıne dondurebılırmıyız sımdıden sağolunn...
  • Bugün bimekste ürünü inceledim.

Açıkcası ürünün malzeme kalitesini ve görüntüsünü pek beğenmedim. Kendim DV5-1130et kullanıyorum ve bana göre görüntüsü ve malzeme kalitesi daha iyi.

Tuş takımını pek beğenmedim, dell lerde de aynı şey var, alt zemin tuşa basıldığında oynuyor ve bu beni çok rahatsız etti. Tuşların kalitesinide beğenmedim. Adi plastik gibi. Kasa malzemesi de bir tuhaf. Farklı bir aleminyum kullanılmış. El izi falan bırakmıştı incelediğim üründe.

Ben 6020et yi kafamda bitirdim. Toshiba P755-10J yeni bir numaram. Vatan'ın %20 veya %25 indirimini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Bugün bimekste ürünü inceledim.

Açıkcası ürünün malzeme kalitesini ve görüntüsünü pek beğenmedim. Kendim DV5-1130et kullanıyorum ve bana göre görüntüsü ve malzeme kalitesi daha iyi.

Tuş takımını pek beğenmedim, dell lerde de aynı şey var, alt zemin tuşa basıldığında oynuyor ve bu beni çok rahatsız etti. Tuşların kalitesinide beğenmedim. Adi plastik gibi. Kasa malzemesi de bir tuhaf. Farklı bir aleminyum kullanılmış. El izi falan bırakmıştı incelediğim üründe.

Ben 6020et yi kafamda bitirdim. Toshiba P755-10J yeni bir numaram. Vatan'ın %20 veya %25 indirimini bekliyorum.

Cozunurlu olarak ewt haklısın ama klavye konusunda yanlısın var sadece 7 tuşuna bastıgında ufak bır esneme oluyor .. Asıl esnemeyi N53 kullanıcılarından ogrenebılırsın

• malzemeyi beğendiğimi bende söyleyemem. Akıntı deseni var diyorlar ben desen göremedim. Yine de sade alüminyum kaplama kasanın bildiğiniz 1990 model saç kaplama minibüse benzemesi gayet normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

malzemeyi beğendiğimi bende söyleyemem. Akıntı deseni var diyorlar ben desen göremedim. Yine de sade alüminyum kaplama kasanın bildiğiniz 1990 model saç kaplama minibüse benzemesi gayet normal..

Göruntuyu Salla İçine Bak sen Hocam Boyle Bı ozellıkte Toshıba notebook'u daha pahalıya alırsın.. Sadece dış Kasa ve ısım Icın 500 Lira Fazla Vermenın Alemi Yok Suan Bence 6020et Cok tutulan bir model...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

Arkadaşlar Belırgın olarak 2 sorunum var suan

2-) Fn Tuşu Oncelerde ses kısma vb tuşlarda calısıyordu suan Fn tuşu F1 F2 vb tuşları calıstırıyor orjinal halıne dondurebılırmıyız sımdıden sağolunn...

2- biosa gir action keys disable yap..

1 - Sorununu daha açıklayıcı yazarsan halledebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

1. sorun wirelesstan nette oluyorum aaz cekıyor 1-2 diş genellıkle netten duşuyorum nete baglan dıorum windows baglantı yapamıyor dıorum sorunu gider dedğimde kablosuz ağ bağdaştırıcısını sıfırlayın dıyor. sorunu cozemıyor acıkcası.. 2. sorun ıcın tsqq ederım bıde bunu cozersen cok memnun kalırım..

• quote:

quote:

quote:

1. sorun wirelesstan nette oluyorum aaz cekıyor 1-2 diş genellıkle netten duşuyorum nete baglan dıorum windows baglantı yapamıyor dıorum sorunu gider dedğimde kablosuz ağ bağdaştırıcısını sıfırlayın dıyor. sorunu cozemıyor acıkcası.. 2. sorun ıcın tsqq ederım bıde bunu cozersen cok memnun kalırım..

az çekmesinin bir çok nedeni olabilir.. modem arası mesafe yada evin çok yakınında camii varsa jammer etkileyebilir.. yada wireless başka bir aygıt yada telefon varsa oda etkiler.. sorunun bundan olmadığını düşünüyorsan sistemi geri sorun olmayan bi tarihe geri döndürebilirsin.. eğer tamire gittiyse bilgisayarın wireless antenlerini takmayı unutmuş olabilirler.. sorunun sürücülerden olduğunu düşünüyorsan ralink 2011 driverini kurabilirsin..http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp52501-53000/sp52981.exe adresinden..

Saygılar..

• quote:

quote:

malzemeyi beğendiğimi bende söyleyemem. Akıntı deseni var diyorlar ben desen göremedim. Yine de sade alüminyum kaplama kasanın bildiğiniz 1990 model saç kaplama minibüse benzemesi gayet normal..

Göruntuyu Salla İçine Bak sen Hocam Boyle Bı ozellıkte Toshıba notebook'u daha pahalıya alırsın.. Sadece dış Kasa ve ısım Icın 500 Lira Fazla Vermenın Alemi Yok Suan Bence 6020et Cok tutulan bir model...

valla hiç böyle çok detaylı gerçek resim bulamadım, buralarda vardı galiba araştırıyorum yinede göremedim. malum site epey geniş :)

HP akıntı deseni demesi uyuzuma gitti alüminyum kaplamayı güzel işleyememişler özellikle yaptıkları bir şey yok. Yine de ya bu ya da dv7 2-3 hafta sonra alacağım laptop olduğu için sevmeye çalışıyorum :)

• Detaylı resim mi Dedi Birisi Ben HallederimDe hocam kamera 2 mp gorntu ıdare eder mı senı ?? 2mplık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

az çekmesinin bir çok nedeni olabilir.. modem arası mesafe yada evin çok yakınında camii varsa jammer etkileyebilir.. yada wireless başka bir aygıt yada telefon varsa oda etkiler.. sorunun bundan olmadığını düşünüyorsan sistemi geri sorun olmayan bi tarihe geri döndürebilirsin.. eğer tamire gittiyse bilgisayarın wireless antenlerini takmayı unutmuş olabilirler.. sorunun sürücülerden olduğunu düşünüyorsan ralink 2011 driverini kurabilirsin..http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp52501-53000/sp52981.exe adresinden..

Saygılar..

Pc Daha Yeni Kardeşim 3 gun fln oldu alalı ama gerizekalılar Bi driver kurmayı bılmıyor herbişeyini ben kurdum dedigin driveri deniycem umarım sorun çozulur =)

• quote:

Detaylı resim mi Dedi Birisi Ben HallederimDe hocam kamera 2 mp gorntu ıdare eder mı senı ?? 2mplık

tabiki yeterli olacaktır. Bana çevresini çekmen bile yeterli olur... Şöyle senin ekrana baktığın gibi bir poz da lazım ya :) youtube'dan bakındım ekran çok hoşuma gitti eğer ekranı karşıdan çekersen ( çalışırken ) çok memnun olurum. Birde beats audio ayarlarının pc üzerinden resmini atabilir misin. Kulaklıkla birlikte kullanırım ben. Örneğin stereo veya virtual surround seçenekleri falan var mı. Benim gerçekten ses ile aram aşırı iyi. Görmeden kararsızım
  • quote:

quote:

Detaylı resim mi Dedi Birisi Ben HallederimDe hocam kamera 2 mp gorntu ıdare eder mı senı ?? 2mplık

tabiki yeterli olacaktır. Bana çevresini çekmen bile yeterli olur... Şöyle senin ekrana baktığın gibi bir poz da lazım ya :) youtube'dan bakındım ekran çok hoşuma gitti eğer ekranı karşıdan çekersen ( çalışırken ) çok memnun olurum. Birde beats audio ayarlarının pc üzerinden resmini atabilir misin. Kulaklıkla birlikte kullanırım ben. Örneğin stereo veya virtual surround seçenekleri falan var mı. Benim gerçekten ses ile aram aşırı iyi. Görmeden kararsızım

beats audio yu normal kulaklıklarda kullanmak pek işe yaramaz sanırım.. dediklerine göre beats audio kulaklıkları kullanınca gerçekten farkı anlayabiliyormussun.. tabi üst seviye diğer kulaklıklarda durum nasıl denemek gerekir.. işin açıkcası bende çok merak ediyorum :) neden diye sorarsanız toshiba harman / kardon hp altec lansing kullanırken kullandıkları ses chipseti realtek ve idt idi.. şimdi ses chipsetide beats audio oldu.. ben çok olumlu şeyler duyacağım gibi geliyor.. saygılar..

• quote:

quote:

Dostum Acemiyim 3 gun Once Aldım bılgısayarı =)) ama ogrenınce senle paylaşırım Bu Pc'yi ABUX'a sorun ondan iyi bilen yoktur diye dusunuyorum

• Selamlar bende cihazı bugun aldım.
    Asagı yukarı yon tusu cok kotu olmus. onun dısında fiyat ozellık olarak bence en duzgun makına buydu o yuzden tercih ettim.
    Makinayı kurdum kurmasına da, açma düğmesine bastıktan 3dk 15 sanıye sonra masaüstünü görebiliyorum. Bu nedir böyle yaw.
    Aksilik nerede acep. Ayrıca sanırım üstünde 2*2gb ram var. Onları satıp 2*4gb seklınde değiştirmek istiyorum. Servisemi göndermeliyim yada kendim yapabilirmiyim.
    Önericeginiz ayarlar filan nelerdir.
  • quote:

Eder hocam eder . :D
  • kulaklığım razer orca iyi bir kulaklık 200 mW girişi var. Profesyonel kulaklıklardan bir farkı yok, zaten profesyonelde çok yönlü olduğu için profesyonel sınıfında değil.
    Resimler gayet iyi beklediğim 2 pozdan birisi. Teşekkür ederim... Ama yinede ne internette ne de burada böyle fazla fazla resim olduğu söylenemez. bence olmalı ki resimler en iyi ikna mantığı.

Ses sistemim var, ses kartlarım creative falan. Benim için beats audio da farklı bir ses yaratırsa iyi olur. Çünkü windows 7 ds3d kullanmıyor. Beats audio 3d tabanı belki oluşturabilir. Merakım bu yönde. Neyse çok fazla kafanızı şişirmicem.. Resim eklerseniz herkes için iyi olur, benim işimi gördü teşekkürler..
  • ben asıl incelemeyi sizden bekliyorum :) sizin bakış acınız farklı konulara.. sanıyorum ki inceleme daha farklı ve detaylı olacaktır.. alın bilgisayarı artık :)
  • Arkadaşlar resim ekliyecegim fakat wirelesm aşırı yavaş bı arkadaş bana yarın sbh msn.den ulaşabılırse fotoları ona gonderebılırım =)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.