Şimdi Ara

IBM Lenovo Z560 Bu güne özel fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürün 2 hafta kullanılmıştır. Vatan bilgisayardan faturası ve garantisi vardır. Fiyat bu güne özeldir. :) Hiçbir sorunu yoktur. Kutusunda faturası garanti belgesi ile birlikte gönderilecektir. Satış elden yada önce havale sonra kargo şeklinde yapılacaktır. Fiyat 1000tl sıfırı 1700tl.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz
    İşlemci Numarası 460M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 3 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli G310M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" LED HD
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr -Ing
    Ağırlık 2.8 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alış (mc.kork i-teq Bond) (Painkiller i-mate jasjar) (emre-sti i-mate smartflip) (isim hatırlamıyorum nokia 9300) (querilla psp , ipod shuffle) (isim hatırlamıyorum xda atom) (isim hatırlamıyorum nokia e61) ömerözkan (iphone)

Satış (isim hatırlamıyorum jasjar) (isim hatırlamıyorum lgp7200) ve daha niceleri :) . hatırlayan söylesim ekleyim hemen :D

• Sıfırı nerede 1700TL link verir misiniz. İ7 işlemcilisi HD570 ekran kartlısı 1640 filandı hepsiburadada, çok yakın arkadaşım satın aldı. Siz link verince ben de eklerim link :)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • _____________________________
  • Vatan bilgisayar gir bak dostum.

Alış (mc.kork i-teq Bond) (Painkiller i-mate jasjar) (emre-sti i-mate smartflip) (isim hatırlamıyorum nokia 9300) (querilla psp , ipod shuffle) (isim hatırlamıyorum xda atom) (isim hatırlamıyorum nokia e61) ömerözkan (iphone)

Satış (isim hatırlamıyorum jasjar) (isim hatırlamıyorum lgp7200) ve daha niceleri :) . hatırlayan söylesim ekleyim hemen :D
  • ______________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: cybertronics

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=93191&ad=LENOVO-Z560-59-044260-i5-450M--4GB-500GB-V7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

Çok aradın mı hocam bu linki :) Yukarıda arkdaş 1360 TL ye link vermiş ama o da yüksek.
    Verdiğin linkte zaten stokta yok, güncel değil fiyat ve orda bile 1584 TL.

Hepsiburada da fiyat 1300 TL

Lenovo (IBM) Z560 Intel Core i5 460M 2.53 GHZ 4 GB 500 GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-048876

http://www.hepsiburada.com/Liste/lenovo-ibm-z560-intel-core-i5-460m-253-ghz-4-gb-500-gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-048876/ProductDetails.aspx?productId=bd760263&categoryId=98

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

• Yahu güzel kardeşim git oradan al ozaman ne parazit adamsınız. Sıfırı 1500 olsun ne fark eder 1000 tl fiyat 1500 tl lik bir urun için her halde uygun bir fiyattır sırf konuşmuş olmak için konuşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.