Şimdi Ara

GEVEY Turbo Sim alacaklar (liste) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
2
Favori
28.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiyede calistigini gorursem neden olmasin hemen alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskullu

Turkiyede calistigini gorursem neden olmasin hemen alirim
    bende istyorum arkadaslar. benide yazin inslalah calisir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epulatli

bende istyorum arkadaslar. benide yazin inslalah calisir.

Alıntıları Göster
    beyler guven meselesini hic dert etmen mali turkiyeye gondercem zaten turkiyeden satilcak guvenmeyen olursa istanbuldan gelip elden alabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

beyler guven meselesini hic dert etmen mali turkiyeye gondercem zaten turkiyeden satilcak guvenmeyen olursa istanbuldan gelip elden alabilir

Alıntıları Göster
    Beni de yazın Ama benim AT&T eğer oluyosa alırım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eycan

Eycan

Hocam bu alete guvenebilir miyiz daha dogrusu turkcellle vodafone la çalışır degil mi?eğer öyleyse ben de alabilirim bir tane...
    Ben 4. sıradayım ben 2 tane istiyorum yanına yazar mısın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanherko

Ben 4. sıradayım ben 2 tane istiyorum yanına yazar mısın kardeş

Alıntıları Göster
    Banada 1 adet yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eycan

Eycan

Hocam bu alete guvenebilir miyiz daha dogrusu turkcellle vodafone la çalışır degil mi?eğer öyleyse ben de alabilirim bir tane...
    bende katılmak istiyorum
  • 90 numara 3 adet iptal
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

90 numara 3 adet iptal
    Tmobile ile çalışmayacaksa 87 numara da iptal...
  • Calistigi kesinlesmesi durumunda aliyorum ekle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Calistigi kesinlesmesi durumunda aliyorum ekle hocam.
    biraz geç yazmış olabilirim ama kusuruma bakmayin, öncelikle bi arkadaş gördüm at&t hatları unlock edicek diyen şunu bi düzeltiyim, senin gevey diye izlediğin videoda adamlar o kartla vodafone a kilitli cihazi unlock ediyolardı,benim asıl korkum at&t ile çalışmaması asıl..ama ucandairemde eger at&t var diyosa olabilir,sonraaaa o kartın çalışma mantığı şu şekilde senin taktıgın kartı cihaza at&t yada hangi zıkkıma kilitliyse o kartmış gibi i4 una okutuyo yani taktigin şebekenin hiç bi anlamı yok avea turkcell bilmemne sonucta mantık su sen hangi operatorle kullanırsan kullan bu taktiğin gevey çipi eger i4 un at&t kilitli ise taktıgın kartını at&t gibi gösterio cihaza e tabi i4 da atlio olaya ve unlock.. mantık bu işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: ANVVS-2

biraz geç yazmış olabilirim ama kusuruma bakmayin, öncelikle bi arkadaş gördüm at&t hatları unlock edicek diyen şunu bi düzeltiyim, senin gevey diye izlediğin videoda adamlar o kartla vodafone a kilitli cihazi unlock ediyolardı,benim asıl korkum at&t ile çalışmaması asıl..ama ucandairemde eger at&t var diyosa olabilir,sonraaaa o kartın çalışma mantığı şu şekilde senin taktıgın kartı cihaza at&t yada hangi zıkkıma kilitliyse o kartmış gibi i4 una okutuyo yani taktigin şebekenin hiç bi anlamı yok avea turkcell bilmemne sonucta mantık su sen hangi operatorle kullanırsan kullan bu taktiğin gevey çipi eger i4 un at&t kilitli ise taktıgın kartını at&t gibi gösterio cihaza e tabi i4 da atlio olaya ve unlock.. mantık bu işte..

Alıntıları Göster
    bide mert kardeş, sen bu geveyi türkiyede üretcem 40tl ye diosun da kim nasil yapicak bunu yapabilcek mi ? he adam yaptı gerçek gevey gibi çalıştıysa sorunsuz e tabiki türkiyemizden alırız ürünü neden elin çinlisi kazansın ki, ayrıca adresin neresi? ben istanbul kocaeli kırklareli hattında her türlü gelirim ama ankara mankara uzak mesela napcaksn bu konuda? açikcasi elden almayi tercih de ederim mesela,bide 108 kişi olmus haberin olsun 100den fazlayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANVVS-2 -- 15 Mart 2011; 23:12:00 >

• quote:

bide mert kardeş, sen bu geveyi türkiyede üretcem 40tl ye diosun da kim nasil yapicak bunu yapabilcek mi ? he adam yaptı gerçek gevey gibi çalıştıysa sorunsuz e tabiki türkiyemizden alırız ürünü neden elin çinlisi kazansın ki, ayrıca adresin neresi? ben istanbul kocaeli kırklareli hattında her türlü gelirim ama ankara mankara uzak mesela napcaksn bu konuda? açikcasi elden almayi tercih de ederim mesela,bide 108 kişi olmus haberin olsun 100den fazlayız

Alıntıları Göster
    BENİDE EKLEYİN BABACANLAR YETER ARTIK BATARYA YİYOSA YESİN BEN İÇİMİ YEDİM UNLOCK ÇIKICAK DİE BENİDE EKLEYİM +1 BABACANLAR :)

• Firma tum dunyada atm parcalari ve ozel boyda lcd ekran uretimi ve onarimi yapan bir firma istanbul antalya ve mersinde elden teslim yapabilirim fiat konusuda henuz net degil en cok 40tl en az5tl tutabilir dedi firma ornek olmadan net fiyat veremedi ben sadece att mile calisiyosa diger operatorler ilede caliscak hale getircem ve 4.3 ude dahil etmeye caliscam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

Firma tum dunyada atm parcalari ve ozel boyda lcd ekran uretimi ve onarimi yapan bir firma istanbul antalya ve mersinde elden teslim yapabilirim fiat konusuda henuz net degil en cok 40tl en az5tl tutabilir dedi firma ornek olmadan net fiyat veremedi ben sadece att mile calisiyosa diger operatorler ilede caliscak hale getircem ve 4.3 ude dahil etmeye caliscam
    iyi şirket yapabilrise helal olsun alalım yani,ama antalya çok uzak napcaz? neyse bunları bi gevey gelsinde bakalım sizin şirket üretsin ulaşımı düşün sen..
  • Uretebilecegi kesin zaten normalde boyle isler yapmiyo sirket sahibini tanidigim icin onla konustum yoksa baska turlu yapacak firma yok ulasimda ankara istanbul antalya mersin elden teslim diger iller kapida odeme olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

Uretebilecegi kesin zaten normalde boyle isler yapmiyo sirket sahibini tanidigim icin onla konustum yoksa baska turlu yapacak firma yok ulasimda ankara istanbul antalya mersin elden teslim diger iller kapida odeme olucak
    güzel istanbul elden teslime ben varım haberin olsun eğer çalışırsa 1 müşterin garanti..
  • quote:

güzel istanbul elden teslime ben varım haberin olsun eğer çalışırsa 1 müşterin garanti..

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR BENİDE EKLEYİN DEDİM AMA BU TURBO SİM BENİM AT&T CİHAZLA ÇALIŞIR DEĞİL Mİ?
  • Yazilimsal unlock cikmazsa cikan en hizli ekran kartindan 4tane alip sli mile birbirine baglayip brute force uygularim kirmak icin ip4u hatta 50tl karsiliginda bile yaparim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.