Şimdi Ara

Cydia Hakkında Herşey 2018 IOS 11 Türkçe Tweak-Tema-Repo-soru-cevap) Sürekli Güncel (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.011
Cevap
233
Favori
1.032.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ama current firmware diyor bir browse ekranı çıkıyor next aktif değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: temples
    evet açıyorum

browse yi tiklayip orjinal 4.2.1 ipsw dosyasini gosterin .next deyip dogrulayin.sonra cihazin yeni bootroom olup olmadigini soracak.telefonunuz 2009 yili 45 hafta sonrasi uretildiyse evet i secin.program sonraki asamaya gececek ve secenekler cikacak.
  • tinyumbrella ile exit recovery bence kesin cozum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

evet açıyorum

browse yi tiklayip orjinal 4.2.1 ipsw dosyasini gosterin .next deyip dogrulayin.sonra cihazin yeni bootroom olup olmadigini soracak.telefonunuz 2009 yili 45 hafta sonrasi uretildiyse evet i secin.program sonraki asamaya gececek ve secenekler cikacak.

ORJİNL İPSW dosyası nerdedir
    ya bilemiyorum böyle birşey başıma gelmedi o yuzden yerlerini
  • Buradan tinyumbrella indirin.http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.32.01.exe
    Daha sonra tinyumbrellayi çalıştırın ve exit recovery yapın.
    Eğer programı çalıştırdığınızda hata verirse Java.com dan javayi yükleyin.
    Daha sonra exit Recovery yapın.
  • exit recovety butonu aktif olmuyor malesef
  • tinyumbrella yı acmadan önce win 7 kullanıyorsan uyumluluk windows xp (service pack 2) olsun ve yönetici olarak çalıştır.
  • hyır xp kullanıyorum
  • ama arkadaşlar benim telefon i tunesi açmıyor direk usb bellek olarak görüyor telefonu bilgisayar bir program yüzünden bunun bir etkisi varmıdır
  • quote:

hayır yapmadım
    telefonu şarja taktım ama gene elma logosu kaldı açılışta
    redsnow u kuramadım bu arada

Cihaz daha once jb li oldugundan bir şey boot dosyalarını bozmuş.cihaz acilamiyor.
    Bu genelde cihazı sifirla dediğimizde oluyordu.

İlk olarak 4.3.2 yükleyin normal yollarla

Daha sonra redsnow ile jb yaparsiniz
  • quote:

ama arkadaşlar benim telefon i tunesi açmıyor direk usb bellek olarak görüyor telefonu bilgisayar bir program yüzünden bunun bir etkisi varmıdır

kardes itunes i unut itunes le isin yok.sen 4.2.1 ipsw dosyasini indir pc ne.bu telefonun orj. yazilim dosyasi . bu dosyayi indiedikten sonra masaustune kaydet .redsnow a bu dosyayi gostermen gerekiyor.
  • evet ama ıtunesi de açamıyorumki telefonu görmüyor program nasıl yükleyeyeceğim 431 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

ama arkadaşlar benim telefon i tunesi açmıyor direk usb bellek olarak görüyor telefonu bilgisayar bir program yüzünden bunun bir etkisi varmıdır

kardes itunes i unut itunes le isin yok.sen 4.2.1 ipsw dosyasini indir pc ne.bu telefonun orj. yazilim dosyasi . bu dosyayi indiedikten sonra masaustune kaydet .redsnow a bu dosyayi gostermen gerekiyor.

tama sağol indiriyorum sonra dediğin gibi yapacağım
    umarım olur dosyada bayabüyük bir saat diyor indirme süresi
  • 400 mb civari olmasi lazim.
  • quote:

624 mb diyor
    http://tipsneeded.com/download-ios-42-ipsw/
    link te bu

dogru arkadasim 400 mb olan 3 gs
  • peki bu dosya indikten sonra dediğin işlemi tel kapalıykenmi yapacağım yoksa açıkkenmi
    bide jb gidecekmi sonrasında
  • dosya inince redsnow u calistir .firmware dosyasini browse yi tiklayip goster program dosyayi onaylayacak. sonra telefonun bootromuyla ilgili soru gelecek. evet i sec.sonra telefonu dfu moda alman icin seni yonlendirecek. dfu modu program gorunce secenekler cikacak. cikan seceneklerden just boot tethered right now u sec ve next i tikla .
  • quote:

peki bu dosya indikten sonra dediğin işlemi tel kapalıykenmi yapacağım yoksa açıkkenmi
    bide jb gidecekmi sonrasında

problem zaten telefonun acılmaması değilmiydi benmi atladım acaba
  • evet açılmıyor yani açıkken demem telin elma logosundaykenmi işlem yapacagım
    bu arda sizin buton halen aktif degil
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.