Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
807.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknoboy

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

bu oyunda açık olarak ŞİKE var!!

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

bu yarışta KAZE denen karının eline veriyordum açık ara fark atmıştım haritaya bakayım dedim birde ne göreyim.adam yolu bırakmış uçarak geliyor ya yol mol tanımıyor.bu EA games in büyük bir bug ı yada şu catch up denen o SAÇMASAPAN olay.hangi ileri zekalının aklına gelmiş acaba.biz yavaşlayınca onlarda yavaşlıyor biz fark koyuncada aynen bu olay oluyor.allahım oyundan soğudum şu an ya böyle bir şey nasıl olur ya çok abartmışlar

gerçekten aaaaaaaaaa.

Alıntıları Göster
    ya sorum şu
    yüklerken sırasıyla%48 %51 %61 %68 %71 de takılıyo
    kapatıpaçıyom en iyi ihtimalle %71 de takılı yardımm

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

slmlar beyler ben bişi sorcam acaip kafama takıldı,
    ya ug2 ve ug1 deki neon ışıklardır, nitro efektleridir filan
    onların yapıldığı yerleri mw da bulamadım,
    ayrıca ön arka tampon ayarları vs bulamadım,
    bu ayarlar var mı yoksa yok mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL

malesef yok dostum yani ben oyunu didik didik ettim ama karşılaşmadım biyerlerede gizleyecek halleri yok. modifiye eskisine göre çok az sadece body kitler var farları bile değiştiremiyorsun. hadi bu oyunun konseeptine uyduruldu diyelimde.
    grafik ayarlarının çok daha ayrıntılı olmasını beklerdim. motion blur ayarı bile yok regeditten kapattık.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

malesef yok dostum yani ben oyunu didik didik ettim ama karşılaşmadım biyerlerede gizleyecek halleri yok. modifiye eskisine göre çok az sadece body kitler var farları bile değiştiremiyorsun. hadi bu oyunun konseeptine uyduruldu diyelimde.
    grafik ayarlarının çok daha ayrıntılı olmasını beklerdim. motion blur ayarı bile yok regeditten kapattık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

ya evet farları bile değiştiremiyoruz,
    ayrıca ben shop bölümüne girince
    mouse im çalışmıyor
    painte girince renk sınıflarını değiştiremiyorum,
    jantların inç ayarların ı değiştiremiyorum neden acaba,
    ilk kurdğmda sorun yoktu ama şmdi maalesef olmuyor yaws

• quote:

quote:

quote:

ya evet farları bile değiştiremiyoruz,
    ayrıca ben shop bölümüne girince
    mouse im çalışmıyor
    painte girince renk sınıflarını değiştiremiyorum,
    jantların inç ayarların ı değiştiremiyorum neden acaba,
    ilk kurdğmda sorun yoktu ama şmdi maalesef olmuyor yaws

Alıntıları Göster
    Bende de öyle ama hep öyleydi. Renklere girince mousu oynatınca renklerin oraya geldiği belli oluyor göz kararı okları tutturup custom,gloss,metallic arasında geçiş yapabiliyorum.
    Jant büyüklük ayarını ise hiç görmedim. Oyunu beğendim ama çok fazla eksiğide yok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Bende de öyle ama hep öyleydi. Renklere girince mousu oynatınca renklerin oraya geldiği belli oluyor göz kararı okları tutturup custom,gloss,metallic arasında geçiş yapabiliyorum.
    Jant büyüklük ayarını ise hiç görmedim. Oyunu beğendim ama çok fazla eksiğide yok değil.

Alıntıları Göster
    quote:

bi arkdaş yazmış yukarda oyuna klavyeden çift tıklayıp girin die,
    öle girdim mouse de geri geldi ilgnç ama oldu

ayrıca da oyunda gerçekten çok eksik var,
    eski tadı alamıyorum gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

abi bu para işini naapçaz ya arabayı alıoz modifiye de bi arba aparası kadar tutuo anasını satiim ya :(

maalesef hemen modifiye yapamıosun ama dert etme. diğer araçlardan ii senin araban her zaman , modifiye yapmasan bile. sen yawaş yawaş para topla. bak gerisi gelir. ben 6.adamdayım. ilk bende öle diodum. şimdi garajda 3 arabam var. + 1 tane daha alacak kadar param var. hiç dert etme sen parayı. oyunda ilerledikçe akıcak sana paralar

Alıntıları Göster
    yaw şu oyunu bitirenler ve güzel modifiye yapanlar şu rapide atsad bizde sizin adınıza oynasak
    lütfen yapacağınız belgelerimdeki mosta wated klasöründeki 63 kb lık klasörü rapide atmanız
    her bitiren övünerek gösteriyor arabasını
    bari atın rapide paylaşalaımda save klasörünü belgelerimdeki most wanted klasörüne atalım oynayalım bakalaım nasıl modife etmişsniz?

• quote:

quote:

bi arkdaş yazmış yukarda oyuna klavyeden çift tıklayıp girin die,
    öle girdim mouse de geri geldi ilgnç ama oldu

ayrıca da oyunda gerçekten çok eksik var,
    eski tadı alamıyorum gerçekten

Alıntıları Göster
    Renk seçiminde mauseyi kullanamıyorsanız.-9-tuşunu kullanarak metalic vs kısmınada girebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: merak etmeyen adam

yaw şu oyunu bitirenler ve güzel modifiye yapanlar şu rapide atsad bizde sizin adınıza oynasak
    lütfen yapacağınız belgelerimdeki mosta wated klasöründeki 63 kb lık klasörü rapide atmanız
    bari atın rapide paylaşalaımda save klasörünü belgelerimdeki most wanted klasörüne atalım oynayalım bakalaım nasıl modife etmişsniz?

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar alcaktım da bi turl u fırsat bulamadım ya 10 12 milyon vermeye deger mi degerse alaayım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orjinalden alıntı: sed22

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Nfs most wanted 1.3 yaması :

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/nfsmwpatch1.3.exe

http://www.nfsscene.com/downloads/file/id/87/

yama bildirimi için saol.. bakalım ufak tefek sorunlar halledilmiş mi?
    bazıları halledildi diyor bazıları olmadı diyor ben yükledim bi halt değişmemiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orjinalden alıntı: sed22

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Nfs most wanted 1.3 yaması :

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/nfsmwpatch1.3.exe

http://www.nfsscene.com/downloads/file/id/87/

yama bildirimi için saol.. bakalım ufak tefek sorunlar halledilmiş mi?
    bazıları halledildi diyor bazıları olmadı diyor ben yükledim bi halt değişmemiş

yamayı yükledim ve denedim; 9550-512 ram-xp2200 ile oynadığım sistemde oyunda açılışlar geçişler vs. beya hızlandı.. takılmalar kalmadı artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: merak etmeyen adam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam

Save dosyası eklemiştim.Son 2-3 sayfayı incelersen bulursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: FuchsTR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FuchsTR

Tugay 17 ORda Şike Falan Yok Olayı Abartma. Orda Arabanın Haritanın Neresinde Olduğunu Görmen İçin ( Yön Olarak ) İlla B.K atacaksınız her şeye. SEnde kesin PES çisin Her Fırsatta EA e laf atan salaklar gibi boş boş konuşma.

sende bilip bilmeden konuşma ya..

orda adam gri zemin üzerinden kopmuş geliyordu biraz geriye gidince görülüyordu haritanın ortasında..

ea e laf attığım falan yok most wanted muhteşem bir oyun olmuş ben ea in sadece fifa rezilliğini söylüyorum diğer oyunları güzel ayrıca konuşsam nolcak senmi karışacaksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: FuchsTR

Tugay 17 ORda Şike Falan Yok Olayı Abartma. Orda Arabanın Haritanın Neresinde Olduğunu Görmen İçin ( Yön Olarak ) İlla B.K atacaksınız her şeye. SEnde kesin PES çisin Her Fırsatta EA e laf atan salaklar gibi boş boş konuşma.

sende bilip bilmeden konuşma ya..

orda adam gri zemin üzerinden kopmuş geliyordu biraz geriye gidince görülüyordu haritanın ortasında..

ea e laf attığım falan yok most wanted muhteşem bir oyun olmuş ben ea in sadece fifa rezilliğini söylüyorum diğer oyunları güzel ayrıca konuşsam nolcak senmi karışacaksın..

Alıntıları Göster
    Carrera GT alana kadar bununla devam polislere çarpınca bir vurmaya devre dışı bırakıyor Golyatım benim beee

neden koyduğum resimler açılmıyor kafayı yiyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 8 Aralık 2005, 18:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanmm

ya ben ilk adamı yenince golfünü aldim ama digerlerini alamadim 3 adamdir bole bana anlatabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    BAKIN 2 TANE AYRI AYRI MODİFİYE EDİLMİŞ BİTİRİLMİŞ SAVE DOSYALARI BIRAKIYORUM SİZDE BÖYLE BIRAKIN PAYLAŞALIM

belegelerimde mosta vanted klasörüne bu allat verdiğim klasörleri atacaksınız.oyuna başlarken size zaten yeni kullanıcıları gösterecektir.seçin birini oynayın

http://rapidshare.de/files/8019268/NFS_Most_Wantedfullsave.zip.html

http://rapidshare.de/files/8425660/HMUCARA.rar.html

eğer sizin modifeniz daha güzelse sizde rapide atın bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Bu BMW yi modifiye veya performans ayarlarını değiştirmek istediğimizde bu uyarıyı veriyor**.You must upgrade your vehicle with tunable parts before you can custom tune it**ben türkçeye çevirdimde biraz tarzanca olduğu için anlayamadım.İngilizcesi veya iyi çeviricisi olan arkadaşlar varsa bunun açıklamsını yaparlarsa sevinirim.En sevdiğim arabayı modifiye edemiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Bu BMW yi modifiye veya performans ayarlarını değiştirmek istediğimizde bu uyarıyı veriyor
    **.----You must upgrade your vehicle with tunable parts before you can custom tune it----**
    ben türkçeye çevirdimde biraz tarzanca olduğu için anlayamadım.İngilizcesi veya iyi çeviricisi olan arkadaşlar varsa bunun açıklamsını yaparlarsa sevinirim.En sevdiğim arabayı modifiye edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dandini

quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Bu BMW yi modifiye veya performans ayarlarını değiştirmek istediğimizde bu uyarıyı veriyor
    **.----You must upgrade your vehicle with tunable parts before you can custom tune it----**
    ben türkçeye çevirdimde biraz tarzanca olduğu için anlayamadım.İngilizcesi veya iyi çeviricisi olan arkadaşlar varsa bunun açıklamsını yaparlarsa sevinirim.En sevdiğim arabayı modifiye edemiyorum.

Alıntıları Göster
    bu oyunu online oynamak icin orjinal cd mı lazım

ben demosunu oynuyodum online olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Sıra bana ait olanı geri almaya geldi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

Sıra bana ait olanı geri almaya geldi

ben de bull'dayım.....sadece 100.000 bounty daha alırsam...bitiyor...onu da yarın yapacağım....razor çok mu zor

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Tugay, o adam yolda devam ediyor merak etme. Harita dışında kaldığı için öyle görünüyor Panik yapma abi hemen.

Alıntıları Göster
    ben de mersedes mc lareni çok seviyorum ama porshe carrera gt'yi aldım...performance olatrak çok daha iiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum.
    Geforce fx 5200 128 Mb ekran kartım var. 512 de Ram im var. Bu oyumu oynayabilir miyim?

dostum işlemciyi yazmamışsın onu da bi yaz hele.. o ekran kartıyla düşük ayarlarda oynarsın ram 1gb olsa daha iyi tabi ama düşük ayarlarda oynanır. shadow tamamen kapalı aa kapalı 800*600 veya duruma göre 640*480de olabilir diğer ayarlarıda dene yanıl olayına göre ayarlarsan olur.. road reflection da en düşükte olsun car reflection da en düşüün bi üstü.. öle bi dene bakalım

P4 3.0 işlemcim var

ben bunu doğru düzgün oynuyamıcam heralde.
    bu oyunlar batırır adamı yaaa.

ya işlemcin iiymiş aslında ama o ekran kartı işi mahfediyor be dostum ama dediğim gibi ayarların bazıları orta bazıları düşük gibi konbinasyonlar deneyerek ii bi performans yakalıyabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben bişe sormak istiyorum.
    Geforce fx 5200 128 Mb ekran kartım var. 512 de Ram im var. Bu oyumu oynayabilir miyim?

dostum işlemciyi yazmamışsın onu da bi yaz hele.. o ekran kartıyla düşük ayarlarda oynarsın ram 1gb olsa daha iyi tabi ama düşük ayarlarda oynanır. shadow tamamen kapalı aa kapalı 800*600 veya duruma göre 640*480de olabilir diğer ayarlarıda dene yanıl olayına göre ayarlarsan olur.. road reflection da en düşükte olsun car reflection da en düşüün bi üstü.. öle bi dene bakalım

P4 3.0 işlemcim var

ben bunu doğru düzgün oynuyamıcam heralde.
    bu oyunlar batırır adamı yaaa.

ya işlemcin iiymiş aslında ama o ekran kartı işi mahfediyor be dostum ama dediğim gibi ayarların bazıları orta bazıları düşük gibi konbinasyonlar deneyerek ii bi performans yakalıyabilirsin

oyunun video ayarlarını açtın mı?optionstaki video ayarlarını açtıktan sonra 2'ye bas.....oradaki ayarlarını düşür.....bu ekran kartıyla çok yüksek oynayamazsın....özellikle çözünürlüğü düşür...

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Tugay, o adam yolda devam ediyor merak etme. Harita dışında kaldığı için öyle görünüyor Panik yapma abi hemen.

Alıntıları Göster
    yarın razor ile karşı karşıyayım...bana şans dileyin...ya bir şey söyleyeceğim...bence bu most wanted 2yi(çıkarsa tabi)beklemek lazım...ben pwek beğenmedim ya.....güzel ama çok kopukluk var.....arabalara lafım yok tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkankylie

yarın razor ile karşı karşıyayım...bana şans dileyin...ya bir şey söyleyeceğim...bence bu most wanted 2yi(çıkarsa tabi)beklemek lazım...ben pwek beğenmedim ya.....güzel ama çok kopukluk var.....arabalara lafım yok tabi

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bende bu oyunu bitirenler kervanına katıldım üstelik laptop'ta size benim emektarımı gönderiyorum
    dikkatinizi ""Career Completion: %100'e yoğunlaştırın"" yani oyundaki tüm adamlarla tüm yarışlar ve tüm polisten kaçma bölümleri tamamlanmış demek.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.