Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
805.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MajestiK_

quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar ben oyunun sonunda Razor u alt ettim ama bir türlü oyunu bitiremedim galiba. BMW yi razordan aldıktan sonra polislerden nasıl kaçacam, arabayı nereye sürmem lazım? Her seferinde polislere yada barikatlara yakalanıyorum. Bu konuda bana biri yardım edebilir mi?. Oyunu tarinersiz bitirdim ayrıva

Şuanda bende senin durumundayım razoru geçtim ama polislerin kovalamacasında kurtulamadım...Yaklaşık 10dk kovalamaca yaptıktan sonra haritada turuncu yanıp sönen bi nokta farkettim noktanın yerini birtürlü bulamadım çünkü m tuşu aktif değil...ne yapacağımı bilmiyorum...galiba öyle yada böyle turuncuya ulaşmak şart

o kovalamaca o kadar zor değil turuncu yere gidiyorsun ve orda bir yer var ordaki rampadan atlayınca polislerin hepsi suya dökülüyor ve bitiyor

Peki bizim suya düşme gibi ihtimalimiz hiç ihtimalimiz yok mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MajestiK_

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyunun sonunda Razor u alt ettim ama bir türlü oyunu bitiremedim galiba. BMW yi razordan aldıktan sonra polislerden nasıl kaçacam, arabayı nereye sürmem lazım? Her seferinde polislere yada barikatlara yakalanıyorum. Bu konuda bana biri yardım edebilir mi?. Oyunu tarinersiz bitirdim ayrıva

Şuanda bende senin durumundayım razoru geçtim ama polislerin kovalamacasında kurtulamadım...Yaklaşık 10dk kovalamaca yaptıktan sonra haritada turuncu yanıp sönen bi nokta farkettim noktanın yerini birtürlü bulamadım çünkü m tuşu aktif değil...ne yapacağımı bilmiyorum...galiba öyle yada böyle turuncuya ulaşmak şart

o kovalamaca o kadar zor değil turuncu yere gidiyorsun ve orda bir yer var ordaki rampadan atlayınca polislerin hepsi suya dökülüyor ve bitiyor

sen rampanın oraya gidiyorsun kendiliğinden atlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _MajestiK_

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MajestiK_

quote:

quote:

quote:

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

Sen köprüden kendini burak ondan sonrası otomatiğe bağlanıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: MnC2000

arkadaşlar ben need for speed most wanted oyununu yükledim herşeyi yaptım ama oyuna girdiğim zaman Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application diye bir uyarı çıkıo ve oyuna giremiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim football manager 2006 dada böle bir sorun olmuştu uyuymluluğun windows nt 4.0 (service pack 5) yaptım oyun açıldı bundada diğer bütün uyumlulukları denedim hiçbiri sorunu düzeltmiyor yine aynı uyarı çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebelirim
    quote:

Orjinalden alıntı: MnC2000

arkadaşlar ben need for speed most wanted oyununu yükledim herşeyi yaptım ama oyuna girdiğim zaman Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application diye bir uyarı çıkıo ve oyuna giremiyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim football manager 2006 dada böle bir sorun olmuştu uyuymluluğun windows nt 4.0 (service pack 5) yaptım oyun açıldı bundada diğer bütün uyumlulukları denedim hiçbiri sorunu düzeltmiyor yine aynı uyarı çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebelirim

Bu sorunu söyle çöz sd4hide'yi download et.Oyunu her açacağında hide yap sd4hideri açarak oyuna başla.Her seferinde yenile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist Boy

beyler blacklist 9 dayım sorum buna göre garip olacak ama olsun
    bounty puanı neye göre veriliyor ben ne yapınca bounty puanı alıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: albus

beyler blacklist 9 dayım sorum buna göre garip olacak ama olsun
    bounty puanı neye göre veriliyor ben ne yapınca bounty puanı alıyorum

polislerle yaklanmıcan.milestoneleri yapcan ve pursıut breakers lara çarpıp polislerden kurtulacan

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

arkadaşlar oyunda büyük bi sorunum war. buyrun paylaşiim. bazı yerlere yazdıım aynısını kopyalıyorum. eger yardımcı olmak isteyen warsa. kivanc_mcgrady@hotmail.com msn adresinden de ulaşabilir bana. ulaşsında lütfen.

NFS: MW yüklerken ilk başta sorunsuz olarak yüklemeye başladı.sonra yüzde birdeyken falan elektrik gitti.sonra tekrar yüklemeye çalıştıgımda bana şöyle bi uyarı verdi.

burda verdigi siteden indirdim.yükleme yeri olarakda C de Windows da system32 olarak gosterdim we daha sonra tekrar yüklemeye calıstım oyunu ama yine aynı uyarı geldi. ve benim aklıma cd nin icinden yüklemek geldi. bu seferde onu yüklemeye çalışınca şöyle bi uyarı werdi.

http://img513.imageshack.us/img513/4171/dx1lc.jpg

nası yapabilecegim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sana tavsiyem hiç kasma bu hatanın çözümünü bende bulamadım yazmadığım yer kalmadı bu durumu yaşayan bir sürü kişi var yabancı forumlardada ama kimse çözüm bulamadı directx i kaldırmak yenilemek falanda işe yaramıyor zaten directx i tamamen sistemden kaldıramazsın tekrar yüklemek için çünkü birçok sistem dosyasına yerleşiyor ben tekrar format attım sorun çözüldü başka yolu kalmamıştı çünkü tek yolun formatı çakmak...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

arkadaşlar oyunda büyük bi sorunum war. buyrun paylaşiim. bazı yerlere yazdıım aynısını kopyalıyorum. eger yardımcı olmak isteyen warsa. kivanc_mcgrady@hotmail.com msn adresinden de ulaşabilir bana. ulaşsında lütfen.

NFS: MW yüklerken ilk başta sorunsuz olarak yüklemeye başladı.sonra yüzde birdeyken falan elektrik gitti.sonra tekrar yüklemeye çalıştıgımda bana şöyle bi uyarı verdi.

burda verdigi siteden indirdim.yükleme yeri olarakda C de Windows da system32 olarak gosterdim we daha sonra tekrar yüklemeye calıstım oyunu ama yine aynı uyarı geldi. ve benim aklıma cd nin icinden yüklemek geldi. bu seferde onu yüklemeye çalışınca şöyle bi uyarı werdi.

http://img513.imageshack.us/img513/4171/dx1lc.jpg

nası yapabilecegim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sana tavsiyem hiç kasma bu hatanın çözümünü bende bulamadım yazmadığım yer kalmadı bu durumu yaşayan bir sürü kişi var yabancı forumlardada ama kimse çözüm bulamadı directx i kaldırmak yenilemek falanda işe yaramıyor zaten directx i tamamen sistemden kaldıramazsın tekrar yüklemek için çünkü birçok sistem dosyasına yerleşiyor ben tekrar format attım sorun çözüldü başka yolu kalmamıştı çünkü tek yolun formatı çakmak...

Kimse çözüm bulamadı dediğin şeyi bilmeyen yok.

Yahu biraz okuma alışkanlığı kazan kardeşim, şu topic'i biraz araştırsan veya arama bölümüne "directx sorunu" yazsan cevabı bulacaksın. Bu topic içerisinde en az 10 defa bu sorunun çözümünü yazdım ama hala "format" kelimesini duyuyorum ve çileden çıkıyorum. Yahu bir oyun için format atılır mı kardeşim bu nasıl bir mantık!!! Benim asıl kızdığım, kendin format attın hadi peki niye çözümü yok falan deyip başkalarının da aklını bulandırıyosun. Senin yüzünden format atmış kişiler bile olabilir belki de.

Neyse daha fazla sinirlenmeden tekrar yazayım;

Kurulum cd'sindeki Autorun.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere gir. Oradan uyumluluk modu olarak; Win200 seç tamam de. Daha sonra oyunu sorunsuz şekilde kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 30 Ocak 2006 15:32:47 >

• bir de hiç bir şekilde trainer kullanmadan top speed leri karşılaştıralım.Ne dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientis_t -- 30 Ocak 2006 17:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scientis_t

bir de hiç bir şekilde trainer kullanmadan top speed leri karşılaştıralım.Ne dersiniz???
    cd'lerimi kaybettim oynayamıyorum no-cd crack varsa biri atsın bana pm
    please...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

please...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Basar

please...

Piyasada bir sürü no-cd dlaşıyor ama şuanda hatasız çalışanını göremedim...paraya kıy yenisini al sonuçta aldığın dandik bir oyun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

please...

Piyasada bir sürü no-cd dlaşıyor ama şuanda hatasız çalışanını göremedim...paraya kıy yenisini al sonuçta aldığın dandik bir oyun değil

Alıntıları Göster
    allah alllahh cd yi oynamak için değil yüklemek için alacaksınız yaw oyun zaten cd siz çalışıyor aramayın boşuna no cd crackini

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinkayadeu

quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar bu Need for Speed Most Wanted oyununda "Drag" bölümü nasıl oynanır amaç nedir? lütfen yardım edin takıldım kaldım Blacklist de yükselemiyorum bu drag yüzünden...

dragta vites manuel kendin kontrol ediosun vitesi godterge cubugu yesil oldukca yukseltecen vitesi gec kalırda yuklersen motor gumluyo

ve shift tuşu ile vites attırılıuo

Alıntıları Göster
    arabam ve max. hızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientis_t -- 30 Ocak 2006 17:51:56 >

• arkadaşlar şu most wanted nasıl kurulur? kıracam bilgisayarı. dvd aldım iki saattir başındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

allah alllahh cd yi oynamak için değil yüklemek için alacaksınız yaw oyun zaten cd siz çalışıyor aramayın boşuna no cd crackini

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

Ben dvd sini aldım oyun içindeyken dvd yi okumuyor , yani dvd işe yaramıyor ama oyun başlarken mutlaka dvd yi arayor bulamazsa pyun başlamıyor , bu olay ea nın çoğu oyununda aynıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

quote:

Ben dvd sini aldım oyun içindeyken dvd yi okumuyor , yani dvd işe yaramıyor ama oyun başlarken mutlaka dvd yi arayor bulamazsa pyun başlamıyor , bu olay ea nın çoğu oyununda aynıdır

Alıntıları Göster
    beyler nfs yi internet üzerinden oynayabilen varmı ?

aktifasyon kodu falan maile yollucak diyor ama henüz bişe gelmedi..

oynayan varsa bilgi verebilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

beyler nfs yi internet üzerinden oynayabilen varmı ?

aktifasyon kodu falan maile yollucak diyor ama henüz bişe gelmedi..

oynayan varsa bilgi verebilirmi ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 6. adama geldim ancak aracın handlingi full gözükmesine rağmen savrulmaya başladı.acaba top speed ve accelerationu yükselten modifiyelerden dolayı savurma yapmaya başlamış olabilir mi?ne güzel yan veriyorduk virajlarda,şimdi bir adalara bir bostancıya bakmaya başladı aracın burnu

• quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

arkadaşlar 6. adama geldim ancak aracın handlingi full gözükmesine rağmen savrulmaya başladı.acaba top speed ve accelerationu yükselten modifiyelerden dolayı savurma yapmaya başlamış olabilir mi?ne güzel yan veriyorduk virajlarda,şimdi bir adalara bir bostancıya bakmaya başladı aracın burnu

Alıntıları Göster
    @klonajinsky
    abi ne yaptın ya handling o kadar olur mu drag daki yol tutuştan farksız 2 den yüksek yapma bence yada aerodinamik i arttır belki azalır ama doğru olan handling 2 çizgide olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 30 Ocak 2006 22:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

@klonajinsky
    abi ne yaptın ya handling o kadar olur mu drag daki yol tutuştan farksız 2 den yüksek yapma bence yada aerodinamik i arttır belki azalır ama doğru olan handling 2 çizgide olmalı

Alıntıları Göster
    quote:

@klonajinsky

yahu ben yapmıyorumki.süspansiyon lastik falan aldıkça kendi arttısenin söylediğin ayarlar performance tuningtekiler değil mi?

birde bu my cars bölümü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

Alıntıları Göster
    internetten oynayamıom ama lan oynuyom arabam müthiş süper bişi grafikleri çok güzel yapmışlar müthişşşşşş......oynuyorum bitirdim "razor" denen ahlaksız basit... bebek işi

• quote:

Orijinalden alıntı: kebeLek

internetten oynayamıom ama lan oynuyom arabam müthiş süper bişi grafikleri çok güzel yapmışlar müthişşşşşş......oynuyorum bitirdim "razor" denen ahlaksız basit... bebek işi

Alıntıları Göster
    yokmu arkadaşlar şu internetten nasıl oynandığını bilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 31 Ocak 2006 1:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar bu Need for Speed Most Wanted oyununda "Drag" bölümü nasıl oynanır amaç nedir? lütfen yardım edin takıldım kaldım Blacklist de yükselemiyorum bu drag yüzünden...

dragta vites manuel kendin kontrol ediosun vitesi godterge cubugu yesil oldukca yukseltecen vitesi gec kalırda yuklersen motor gumluyo

Alıntıları Göster
    Otomatik vites değil kendin vites atıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ugk1974

Otomatik vites değil kendin vites atıyorsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar konuda aradım ama bulamadım sorucağım soru varsa kusura bakmayın blacklist i bitirdim m3 üde aldım m3 ü aldıktan sonra hani polislerle kapışıyosunuz köprüden atlıyosunuz oyun bitiyo sonra karier moda tekrar girilmiyomu girmek istiyorum tekrar polislerle kapıştırıyo bitiren biri sölesin lütfen kafayı yicem yoksa yarım saat uğraştım polisleri geçene kadar zaten

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.