ben bi ara 120 yapmıştım sıtandardım 70 di su ara yayından kaldırdım sitelerim yakında tekrar yayınlamaya başıcam ara ara reklamları yayından kaldırmak iyi oluyo
nedir yani hile mile mi
ya niye boyle baslıklar acıp adamı sinir ediyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: hightowerfrl
ya niye boyle baslıklar acıp adamı sinir ediyonuz
Cok saçma bit mesaj yazmışsın farkındamısın başlıktan rahatsız oluyorsan üst tarafta şikayer butonu var basar şikayet edersin
hile değilde sitelerin büyük olması, ziyaretçilerin fazlalığı içerik vs önemli... bende kullandım bi aralar günde 1 doları bile geçmiyordu kaldırdım
haklısın aSSembLy.
savaş arkadaşımızında dedigi gibi sitenin içerigi çok önemli bu işten para kazanmak istiyorsanız siteyi sırf tamamen bu iş için kullanacaksınız yani
örnegin 5 sayfalık bir site hazırlayacaksınız adsensede söyle bir olay var bilen bilir bazı kelimeler click başına 2 - 3 usd veriyor eyer sitenizde bununla alakalı kelimeler geçerse sitende bunların reklamı çıkıyor yani yapılacak iş sitenin kurallara uygun bir şekilde bu kelimeler hakkında hazırlamak ve ziyaretçiyi teşvik edecek şekilde reklamlarını koymak (tabi kurallar çerçevesinde )
arkadaşlar FOREX! bu kelimeye dikkat tık başında 4-5 dolara kadar çıkor forex üzerine başarılı bir site açan yaşadı
Tekrar Söylüyorum sitelerinizin tüm kurallara uygun olması lazım yoksa hemen banlanırsınız
ayrıca görüntülenme ile click arasında belli bir oran olmalı bildigim kadarı ile %15 in üzeri tehlikeli yani banlanma riskiniz yükselir örnegin sitenizde 100 görüntülenme 50 click var bu sürekli böyle devam ederse yani sürekli oran %50 lerde kalırsa adsenseden banlanırsınız size tavsiyem bu oranı %10 larda tutmanız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme