Şimdi Ara

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

Başlıkta anlatım bozukluğu var, legal olarak çalınmış olamayacağı için "illegal olarak çalındı" söz öbeği kullanılamaz.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar şu netten oyun indirme işini beceremiyorum çok uzun sürüyo siz nasıl kısa sürede indiriyonuz şu torrent ile indirme nasıl oluyo konu ile ilgili bir link filan verilirse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Ya arkadaşlar şu netten oyun indirme işini beceremiyorum çok uzun sürüyo siz nasıl kısa sürede indiriyonuz şu torrent ile indirme nasıl oluyo konu ile ilgili bir link filan verilirse çok iyi olur

uzun sürecek tabi herkez öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

uzun sürecek tabi herkez öyle

Alıntıları Göster
    Kötü olmuş, ama oyunu satın alacakları etkilemez diye düşünüyorum, büyük bir zararı olmaz firmaya, zaten tam sürüm çıkıncada korsan oynayacaklar indirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Kötü olmuş, ama oyunu satın alacakları etkilemez diye düşünüyorum, büyük bir zararı olmaz firmaya, zaten tam sürüm çıkıncada korsan oynayacaklar indirir.

Alıntıları Göster
    valla dublaj bence güzel olmuş gayet doğal geldi bana. ve oyun hoşuma gitti (indirmedim videodan gördüğüm kadarı ile) tema müziği hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

valla dublaj bence güzel olmuş gayet doğal geldi bana. ve oyun hoşuma gitti (indirmedim videodan gördüğüm kadarı ile) tema müziği hoş

Alıntıları Göster
    demo çıksın bi oynayalım karar vericem muhtemelen alacağım bakalım bayağıda mp oyun birikti

• quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

demo çıksın bi oynayalım karar vericem muhtemelen alacağım bakalım bayağıda mp oyun birikti

Alıntıları Göster
    videoyu izledim gayet güzel yapmış adamlar valla büyük konuşmamak lazımmış herhalde bu sefer crysis kendinden baya bir söz ettiricek
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

videoyu izledim gayet güzel yapmış adamlar valla büyük konuşmamak lazımmış herhalde bu sefer crysis kendinden baya bir söz ettiricek

Alıntıları Göster
    Asker konuşuyor:
    -Eeeeee,hııııııı,mııııııııı,orda hareket var mı?
    Ne bu şakamı,asker soruyu direkt sorar e'li h'lı konuşmaz.Birde orda biri ''ağam'' mı dedi bana mı öyle geldi.''Hacı'',''hafız'' gibi kelimelerde var mı acaba.Abi bildiğin usa askeriyiz,Türk askeri değiliz.Beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Asker konuşuyor:
    -Eeeeee,hııııııı,mııııııııı,orda hareket var mı?
    Ne bu şakamı,asker soruyu direkt sorar e'li h'lı konuşmaz.Birde orda biri ''ağam'' mı dedi bana mı öyle geldi.''Hacı'',''hafız'' gibi kelimelerde var mı acaba.Abi bildiğin usa askeriyiz,Türk askeri değiliz.Beğenmedim.

Alıntıları Göster
    Çeviriye niye bok atıyorsunuz çok saçmasınız yaa

Oyun orjinal dilinde WTF??? SHİTTTT MEEEN diye konuşunca gerçek geliyor yani

İlk crysis te böyleydi zaten ilkinde hanım evladı gibi küfürlar var bunda daha hoş daha gerçekçi olmuş NOLUYO LAN diyor mesela asker Sonlara doğru Amerikalıda WTF diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

İlk crysis te böyleydi zaten ilkinde hanım evladı gibi küfürlar var bunda daha hoş daha gerçekçi olmuş NOLUYO LAN diyor mesela asker Sonlara doğru Amerikalıda WTF diyor

Alıntıları Göster
    Oyun muhteşem olmuş,görüntüler süper.

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

Oyun muhteşem olmuş,görüntüler süper.

Alıntıları Göster
    Oyun indi , C'ye taşıyorum .

Oyunu oynayıp videoları koyucam

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Alıntıları Göster
    oyunda en yuksek grafik ayarlari hangisi? Hardcore mu advanced mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoden

oyunda en yuksek grafik ayarlari hangisi? Hardcore mu advanced mi?

Hardcore enyüksek ayar vede advanced ile arasında enaz %30 kalite farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Bu aslında tamamen Crytek suçu sen nasıl zırtıyla pırtıyla her şeyi kaptırırısın arkadaş kusura bakmayın nekadar üzülsemde Suç Crytek te koca ofiste nasıl çaldırıyorsun oyunu onuda geçtim madem beta dağatıyorsun neden full oyunu insanlara veriyorsun sadece Multiplayer versen daha iyi olmazmı.Bence bu olay pc oyuncluğunu mahvedecek çünkü insanların aklına artık direk Crysis2 vakası gelecek oyun yapmadan önce.Bu Betayı süren kimse Allahından bulsun.Ha Oynamayacakmıyım oynayacağım indiriyorum ama sırf meraktan zaten Online için bekliyordum oyunu çok hatalı ise oynamam ama hata çok yoksa bitirrim single player sürümünü Multiyi beklemeye başlarım.

Alıntıları Göster
    Yazik olduya :S
    İsteyene buyrun indirme linkihttp://www.crysisnews.com/crysis-2-bedava-indir-pcxboxps3-torrent.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Benim oyun daha ilk bölümde(giysiyi giydiğimiz bölümde) göçüyor/donuyor. C'ye atmanın sebebi bunu engellemek mi ?
  • EMİN OLUN PC YE BİR DAHA KİMSE OYUN FALAN YAPMİCAK

İNTERNETTEN SATIŞ OLUCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 13 Şubat 2011; 11:14:06 >
  • quote:

Pardon, ingilizcede ''Ağam'' diye bir tabir var mı?İngilizcem çok iyi değil,eğer böyle bi tabir varsa şimdiki oynadığım oyunda bol bol kullanırım:''Ne örüyonuz hacılar'',harkulade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 13 Şubat 2011; 12:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

quote:

Pardon, ingilizcede ''Ağam'' diye bir tabir var mı?İngilizcem çok iyi değil,eğer böyle bi tabir varsa şimdiki oynadığım oyunda bol bol kullanırım:''Ne örüyonuz hacılar'',harkulade.

Alıntıları Göster
    "Hay ananı noooluyo lan!" diyen bir eleman gördüm. Bizim mahalledeki 5 yaşındaki veletler gibi konuşuyor adamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: maytere

"Hay ananı noooluyo lan!" diyen bir eleman gördüm. Bizim mahalledeki 5 yaşındaki veletler gibi konuşuyor adamlar...

one abi yaaa diyen adam var pek gerçekci değil fakat Türkçe olması yeter daha sürükleyici olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

EMİN OLUN PC YE BİR DAHA KİMSE OYUN FALAN YAPMİCAK

İNTERNETTEN SATIŞ OLUCAK

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buckiex

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

EMİN OLUN PC YE BİR DAHA KİMSE OYUN FALAN YAPMİCAK

İNTERNETTEN SATIŞ OLUCAK

Tamam.

Alıntıları Göster
    Türkçe dil seçeneğini nerden yapıyoruz yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.