Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
210.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REV0

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

prepar'ın yeni sürümleri çıksa ne yazar pmdg 777 kalitesi olmadıktan sonra :/

PMDG kumda oynasin. Kimse de kusura kalmasin bir ucak icin 20fps + OOM heaven + tonla tweak le ugrasacak degilim

peki ne kullanacaz preparda. Her bbutonu çalşan çok nadir uçaklar var . Vallaha sen kusura bakma ben FSX'ten devam edecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

prepar'ın yeni sürümleri çıksa ne yazar pmdg 777 kalitesi olmadıktan sonra :/

PMDG kumda oynasin. Kimse de kusura kalmasin bir ucak icin 20fps + OOM heaven + tonla tweak le ugrasacak degilim

peki ne kullanacaz preparda. Her bbutonu çalşan çok nadir uçaklar var . Vallaha sen kusura bakma ben FSX'ten devam edecem

Alıntıları Göster
    UMKK - ETTN uçuşundan..

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

İniş pek iyi olmadı ama bu da videosu.
    https://www.youtube.com/watch?v=yyGJp5HQCMA

Uçaklardan başka eklenti yüklemiyordum, GSX ve ORBX Global'i yükleyince ne kadar yanlış yaptığımı farkettim. Oyun çok daha güzel ve eğlenceli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix58 -- 14 Ağustos 2014; 21:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix58

UMKK - ETTN uçuşundan..

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

Uçaklardan başka eklenti yüklemiyordum, GSX ve ORBX Global'i yükleyince ne kadar yanlış yaptığımı farkettim. Oyun çok daha güzel ve eğlenceli oldu.

Tebrik ederim hocam sanki sigara bağımlılığından kurtulmuş gibi olmuşsunuz
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

UMKK - ETTN uçuşundan..

Tebrik ederim hocam sanki sigara bağımlılığından kurtulmuş gibi olmuşsunuz

Alıntıları Göster
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

Alıntıları Göster
    Benim gibi iş jeti tutkunları için bomba haber !

Phenom 100, Hawker 850 derken Carenado Cessna S550 Citation II'yi duyurdu. Demek ki iş jetlerinin devamı gelecek. Darısı Cessna Citation Longitude'un başına. Veya Gulfstream'e, Falcon'a. Hadi hayırlısı. Hepsi güzel bebektir bunların

• quote:

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

Benim gibi iş jeti tutkunları için bomba haber !

Phenom 100, Hawker 850 derken Carenado Cessna S550 Citation II'yi duyurdu. Demek ki iş jetlerinin devamı gelecek. Darısı Cessna Citation Longitude'un başına. Veya Gulfstream'e, Falcon'a. Hadi hayırlısı. Hepsi güzel bebektir bunların

Alıntıları Göster
    doha iyidir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 15 Ağustos 2014; 21:43:35 >

haydarkarapuar

• quote:

doha iyidir ya

Alıntıları Göster
    Carenado Hawker 850'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu uçağın özelliği Carenado'nun ilk Navigraph destekli uçağı olacak olması.Çok güzel bir iş jeti geliyor yakında.

Carenado Hawker 850'yi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu uçağın özelliği Carenado'nun ilk Navigraph destekli uçağı olacak olması.Çok güzel bir iş jeti geliyor yakında.

Alıntıları Göster
    Carenado sayesinde artık "SANAL JET SOSYETE" oluyoruz

Carenado sayesinde artık "SANAL JET SOSYETE" oluyoruz

Alıntıları Göster
    Xplane indi açıldı oynandı.
    Sweet fx ayarı felan yapmayı planlıyorum takılma gibi bir sorun pek yok anti aligs felan son ayarda trafik herşey biraz buildings orta ayarda gerisi iyi joystick de düzgün çalışyıro bana lazım olan güzel bir uçak, şu airbus u küreklemenin vakti geldi gibi gibi bir kürek atalım bin video gelsin youtube da kanallar açılsın börekler yensin. reismler gelsin konular açılsın forumda börek börek

• quote:

Orijinalden alıntı: Akın737

Xplane indi açıldı oynandı.
    Sweet fx ayarı felan yapmayı planlıyorum takılma gibi bir sorun pek yok anti aligs felan son ayarda trafik herşey biraz buildings orta ayarda gerisi iyi joystick de düzgün çalışyıro bana lazım olan güzel bir uçak, şu airbus u küreklemenin vakti geldi gibi gibi bir kürek atalım bin video gelsin youtube da kanallar açılsın börekler yensin. reismler gelsin konular açılsın forumda börek börek

• phoenix58 kullanıcısına yanıt
    Videoda manuel landing açıklaması yapmışsınız ama kokpit ss'ında localizer, glide slope aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix58 -- 18 Ağustos 2014; 0:48:51 >

hocam dikkatinize hayran kaldım :)
    Doha'yı test ettim, maaşallah inşallah nefesimi kesti, performans 4 4 lük. NGX + yüksek ayarlar banamısın demedi. 27-35 arası üstelik fps limitliyken.

LTBA'dan NGX le menzil içinde, mutlaka kapın mümkünse

haydarkarapuar
  • quote:

Doha'yı test ettim, maaşallah inşallah nefesimi kesti, performans 4 4 lük. NGX + yüksek ayarlar banamısın demedi. 27-35 arası üstelik fps limitliyken.

LTBA'dan NGX le menzil içinde, mutlaka kapın mümkünse

Alıntıları Göster
    istifledik revo :)

Bir de konuyla pek alakası yok ama birşey sorayım: Bu ara Alplerde VFR uçmaya başladım da, Alabeo DA40'ın ilaçlısı çıktı mı? Bakılabilecek yerlere baktım ama bulamadım da o bakımdan

Orijinalden alıntı: testing

Alıntıları Göster
    17.08.2014 tarihli Nice - Cote d'Azur (NCE / LFMN) - Istanbul - Ataturk (IST / LTBA) online uçuşum; Airbus A320-232 Turkish Airlines TC-JPA

18.08.2014 tarihli Nice - Cote d'Azur (NCE / LFMN) - Istanbul - Ataturk (IST / LTBA) online uçuşum; Airbus A330-203 Turkish Airlines TC-JND

• quote:

Eyvallah Revo Hocam, sağolun .

Bir de konuyla pek alakası yok ama birşey sorayım: Bu ara Alplerde VFR uçmaya başladım da, Alabeo DA40'ın ilaçlısı çıktı mı? Bakılabilecek yerlere baktım ama bulamadım da o bakımdan

Online aktivasyon var, rip bekleyeceksin, tpb ye duser yakinda

haydarkarapuar
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim Hocam

Beklemedeyim Hocam
    19.08.2014 tarihli Stuttgart - Echterdingen (STR / EDDS) - Istanbul - Ataturk (IST / LTBA) online uçuşum; Boeing 737-8F2 Turkish Airlines TC-JHL

Orijinalden alıntı: Elma

19.08.2014 tarihli Stuttgart - Echterdingen (STR / EDDS) - Istanbul - Ataturk (IST / LTBA) online uçuşum; Boeing 737-8F2 Turkish Airlines TC-JHL

Alıntıları Göster
    beyler acil yardım lazım...
    ben pmdg 777-300er kurdum crack yaptım çalışıyor neyse buraya kadar oroblem yok.
    Ancak ne zaman reverse thrust açsam fsx çalıştırmayı durdurdu hatası alıyorum. Uiautomati....core şeysini kurdum.
    Bu uçak muhteşem ancak şu problemler olsama :(

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.