Şimdi Ara

Router'a pUTTY programı ile bağlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki lynksis router(wrt610N v2)'a pUTTY programı ile IP girerek ulaşmam lazım,ancak "refused" uyarısı çıkıyor ve bağlanamıyorum.Programın kullanım videolarındaki gibi açılışta ditek 22 port yazıyor,ama bağlanmıyor.
    Amacım bununla girip "SSH enabled" yapmak.
    Bilenlerden yardım bekliyorum,teşekkürler.

• İyi de web arayüzde ssh aktif etme gibi bir seçenek var mı? Varsa oradan yap, güvenlik nedeni ile default kapalıdır. Birde kendi üzerindeki firewall dan kural yazman gerekebilir. 192.168.1.x ip için 23 nolu port erişim izni v.s.

Not: Modemi kullanmadım arayüzünü hiç bilmiyorum.
  • Galiba "SSH enabling" web arayüzden olmuyor.Youtube 'dan videoalar var,baktım,pUTTY kullanmışlar:Ağ konularında tecrübem az,elimde lynksis wrt610n v2 router var.Bunu yazılımla lynksis E3000'e tükseltmek mümkün.Bunu yapabilmem için SSH enable yapıp devam etmem lazım.
    Web arayüzden routera portu nasıl tanımlamam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 8 Ocak 2011; 11:11:17 >
  • Arkadaşlar benim sorunumu putty çözer mi sizce..?
    Egreat oynatıcıya erişmeye çalışırken
    403 forbidden yetkisiz ip adresi hatası alıyorum

Aşağıdaki linkteki torrent uyguamasını yılbaşından önce çalıştırıyordum şimdi çalıştıramıyorum
    Putty ile giriyom pasword kısmına ne yazacağımı blemiyorum zaten yazılmıyor da
    Paswrd kısmında sadece enter tuşu çalışıyor sonra da incorrect diyor

Putty ile bir şeyler yapıyorduk ama unuttum valla
    http://forum.donanimhaber.com/m_46009368/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46009368

403: Forbidden
    Unauthorized IP Address.
    Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
    If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
    If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.