Şimdi Ara

Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
2
Favori
29.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: picasso2

erdal2007 evet bende onu diyorum ul.to bitmesine rağmen kimse bırakmıyor ul.to ile çalışıyorlar hala ve hala devam ediyorlar yani benim eksik yaptığım bişeymi var anlamıyorum benim sayaçlar hiç çalışmıyor kötü denebilecek kadar bir durumda bile değil herkesin böyleyse neden hala ul.to ile devam ediliyor herşeyden çok bunu merak ediyorum ul.to duckloadıda geçmiş durumda artık rapid gibi bişey oldular neredeyse Tüm bunlar yeni sisteme geçtikten sonra oldu yeni sistemle birlikte ul.to bitti en azından benim için bir anlamı kalmadı çünkü diğerleri devam ettiklerne göre onların hesaplarda sorun yok eskisi gibi tıkır tıkır sayaçları çalışıyor anladığım kadarıyla bunu çözümünü bizede söyleseler sevinirim

şu anda eskisi gibi dosya siliyormu silmiyormu hiç umrumda bile değil (bakmıyorum bile) çünkü bu gidişle ben silicem o dosyaları

ben artık alternatif link vermeden sadece fileserve linkleriyle konu açmayı düşünüyorum ne dersiniz fileservede hesap kapatırsa kendinle birlikte bizide yok eder.
    nedenmi konuda sadece fileserve linki olunca herkes mecburen tüm dosyaları fileserveden indireceği için ul.tonun verdiği şu 0.küsarat dilenci sadakasını fileserve yine verir bana hatta fazlasını verir azını vermez ve fileserve kazancımızı artırırız daha fazla kazanırız bu 1 , sadece fileserve vereceğim için fazladan ul.to upload yap linkleri al bilmem ne ikinci bir iştende kurtulmuş oluruz bu 2,

tekrar söylüyorum ul.to nun sayaç sorununun çözümünü bilen varsa bizede söylesin bir ayarımı var sayaçlar biryerdenmi kapalı yoksa

Reliq yeni başlayanlar TR için fileserve yurtdışı için filesonic ul.todan başlamakta nedir biz burda alternatif link olarak vermeye devam etsekmi etmesekmi diye tartışıyoruz sen direk bu siteden başlayımmı diyorsun

İyide fileserve iyi para vermiyor 1000 indirmeye 1$

Uploaded.to da 1000 indirmeye 3£, sorunlar çözülsün rayına otursun uploaded düşünüyorum

Başka da adam gibi hosting yok zaten

• Ben memnunum açıkçası
    Hotfile / fileserve / netload / uploaded / x7 olarak kullanıyorum alternatif olduğu için üstüne düşmedim pek

Günlük 1-2 euro geliyor yeterli benim için
  • r10 da okuduguma göre bu hafta içinde bütün ödemeleri göndereceklermiş hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

r10 da okuduguma göre bu hafta içinde bütün ödemeleri göndereceklermiş hadi bakalım

İşte bu yorum beni rahatlattı
  • üye olduktan sonra aktif olması için bir şey yapmak gerekiyor mu arkadaşlar.diğer hostlarda günlük standart 500-700 dl gelen dosyam 2 saat olmasına rağmen hala 0 dl gözüküyor ne iş anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos28

üye olduktan sonra aktif olması için bir şey yapmak gerekiyor mu arkadaşlar.diğer hostlarda günlük standart 500-700 dl gelen dosyam 2 saat olmasına rağmen hala 0 dl gözüküyor ne iş anlamadım :)

dostum 3 gün önce attığım 3 dosyadan ikisinde sayaç ilerliyo ama en çok indirildiğini bildiğim dosyam hala 0 gözükmekte. ve günlük 7-8 euro kazanırken son 3 gündür 2 euro anca yapabiliyom.
    bu siteden uzak durmak gerekiyo artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal2007

quote:

Orijinalden alıntı: amisos28

üye olduktan sonra aktif olması için bir şey yapmak gerekiyor mu arkadaşlar.diğer hostlarda günlük standart 500-700 dl gelen dosyam 2 saat olmasına rağmen hala 0 dl gözüküyor ne iş anlamadım :)

dostum 3 gün önce attığım 3 dosyadan ikisinde sayaç ilerliyo ama en çok indirildiğini bildiğim dosyam hala 0 gözükmekte. ve günlük 7-8 euro kazanırken son 3 gündür 2 euro anca yapabiliyom.
    bu siteden uzak durmak gerekiyo artık.

hadi ya bir sıkıntı olduğu belli 0 olması imkansız 6 aydır düzenli indirilen dosya çünkü.benim indirmeler genelde ispanyadan oluyor ve pre satışıda olmuyor bu site tam bana göreydi.ispanyayı a grubuna koymuşlar :) hotfileden banladım.filesonic de pre kasıyom.duckload iyi kazandırıyor gibi gözüküyor ama ona da bulaşmamak lazım bizzat denedim.fileserve küçük dosyalara ve benim dağıttım gruplara az para veriyor.geriye ne kaldı ki yav.hotfilede ne güzel standart geliyordu para :) tavsiye edeceğiniz site var mı?

• çinliler bedavaya insan çalıştırmaya iyi alışmışlar aynısını burdada uyğulamaya çalışıyorlar

bu işler bitti gibimede geliyor yavaş yavaş
  • @picasso2

dostum sende hemen kötülemişsin siteyi

paylaşım yaparsan kazanırsın günde 500 dl alsan 5€ eder

15 gündür ne uploaded.to ne fileserve hiçbirşey paylaşmıyorum [remote upload sıkıntısı nedeniyle] yinede uploaded fileserveden fazla kazandırıyor
  • ul.to dan 500 downloadmı sitenin sadece yeni sahipleri değil sayaçlarıda çin malı bozuk yani çin malı sayaç made in japan sayaç gerekli bu siteye

eskiden evet fileserveden daha çok kazandırıyordu HF+FS=ul.to böyleydi şimdi herşey degişti

eskiden uploadımızı yapıyorduk
    sayaçlara bakıyorduk (diğerlerinden çok daha iyi sayıyordu)
    ul.to ya bişey olmasın diye dua ediyorduk
    payofluyorduk
    ödeme hemen geliyordu
    hotfile'ın iflas bayrağından sonra ul.to daki potansiyeli gören bizim site sahibi türkün aklına siteyi satmak geldi
    siteyi çinlilere sattı
    çinli aldı siteyi değiştirdi burası artık benim deyip imzasınıda attı hong kong diye
    bu degişimi kimse sevmedi
    gerçektenmi satılmış deyip bir kaç gün kimse inanamadı

son durum
    uploaderlar--><--kıpırdamayan ul.to sayaçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picasso2 -- 28 Mart 2011; 14:31:10 >

• bu sıte ark kesnlıkle saymıyor bıttı arkdaslar ha uploadı mukemmeldı ama gıttı yapcak bırsey yok
  • @picasso2

Hikaye çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

@picasso2

Hikaye çok güzel olmuş

hiç hikaye gibi durmuyor.günlük ortlama 500-700 dl alan dosyam hala 0 gözüküyor.dayanamayıp başka arkadaşların bilgisayarından indirdim sonuç yine sıfır.
  • @amisos28

para vermiyor mu peki orda download sayacı 0 olabilir

yani anlatmak istedigim daha 0.01€ da olsa hiç para gelmedimi

eger gelmediyse teknik bir sorun olabilir. uploaded.to ile kontak kur derdini anlat hong-konglu abimiz çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 28 Mart 2011; 18:22:45 >
  • Bu hafta odeme alacak yok anlasılan benim soru bosa gitti?!

Hala odemeler onaylanmamıs :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Bu hafta odeme alacak yok anlasılan benim soru bosa gitti?!

Hala odemeler onaylanmamıs :(

beklemedeyiz valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

@amisos28

para vermiyor mu peki orda download sayacı 0 olabilir

yani anlatmak istedigim daha 0.01€ da olsa hiç para gelmedimi

eger gelmediyse teknik bir sorun olabilir. uploaded.to ile kontak kur derdini anlat hong-konglu abimiz çözer

şimdi baktım 11 tane dl olmuş.buraya yüklemek için biraz daha beklemek lazım galiba.
  • 3 gün önce attığım dosyayı şimdi saymaya başladılar.
    en az 300 ve üzeri incek olmasına rağmen 5 dl olmuş :)
    bu site komedi yaw.
    movies22 bi sen kazanıyosun herhalde.
    günde 8 hatta 9 eurolar gelirken hala dosya paylaşmış olmama rağmen 2 euronun üzerine çıkamıyorum.
  • erdal2007

14 marttan beri uploaded.to paylaşmıyorum bu yüzden kazancım çok düştü ayrıca ben çok fazla kazanıyorumda demedim

19 martta 100 Euro talep ettim hala gelmedi bende onu bekliyorum

begenmeyen kullanmasın bu kadar basit
  • orası öyle tabi dostum beğenmeyen kullanmasın.
    10 gün geçmiş üstünden. baya bekletmişler seni.
    yarın da ben bi 100 euro talep edicem bakalım benimkisi ne ara gelcek.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.