dizide bu hafta maybach exelero kullanılacakmış aslı var mı ?
Hacı google'a dizinin adını ve arabayı yazınca "hiçbir sonuç bulunamadı" çıkıyor Nerde gördün bu haberi? Neyse ama artık Emir'e düzgün bir araba şart.Korayın arabasını bile beş basar BMW'ye
quote:
Orijinalden alıntı: zencipisipisi
quote:
Orijinalden alıntı: zekeriyahoca
afiş konusunda cok yaratıcıyız
Dostum haklısın çok yaratıcıyız kimileri de %100 orjinal desin dursun
ya ya aynen !
pitt tıpkı emir, blanchet´de tıpkı feriha
Evet heyecanla bekliyoruz diziyi.Her reklam arasında yorum atabilirim
Bu arada o afiş filmden tasarlanmış doğrudur ama afişe takılmamak lazım içeriğe bakmak lazım.Ayrıca o afişte neden Emir'i sol tarafa koymayıpda annesini koymuşlar tam bir hata yapmışlar.
Ulan arkadaş 5 dk olmadı reklam.İyice içine ettiler bu işin artık.
bu diziyi izleyebilen var mi böyle reklam arasında 4 dk dizi yazsa yeridir
Yine reklam.Zaten bu bölümden bi cacık olmaz.Şu hastahane sahneleri bütün dizilerin içine ediyor bunu ne zaman anlıycak bu televizyoncular çok merak ediyorum.
haydaaaa
kim gelmiş olabilir
8 dk reklam izledik kim geldiğini görebilmek için ; sonuç rtüğe bi güzel sövmek oldu.RTÜK'ü parmağında oynatıyor bunlar.
Kim gelmiş olayına gelince başka kötü bir haber daha gelicek gibime geliyor.Ama ne olacağını pek kestiremiyorum.
yahu gelen tabikii feriha kim olacak başka
2 seçenek var,
halil ferihayı bir güzel dövdü,yüzü gözü mosmor eve geldi bu birinci seçenek
ikinciside,halil ferihaya tecavuz etti,şimdi ayrılda görüyüm bakalım şeklinde
Feriha gelemez.Çünkü hangi olay olucağını tahmin ediyosan artık o olay daha yaşanmadı.
Bana kalırsada polis gelebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Eyy Aşk Sana Uzağım
Feriha gelemez.Çünkü hangi olay olucağını tahmin ediyosan artık o olay daha yaşanmadı.
Bana kalırsada polis gelebilir.
halli ferihayı arabayla hızla bir yeter götürdü yada kaçırdı,bence feriha gelecek varmısınız iddayaa