Şimdi Ara

HTC Desire HD ve Samsung Galaxy S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Omnia i900 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. Telefonu bu ay değiştirmeyi düşünüyorum.

Telefon piyasasını takip etmek ayak uydurmak mümkün görünmüyor, bu ay almasam belki gelecek ay daha farklı birşey çıkar diye beklemeye başladık nerdeyse.

Şuan piyasada alınabilecek telefonlar;

İphone 4

Htc Desire HD

Htc Hd 7

Omnia 7

Samsung Galaxy S

Ben kendime göre elemeler yaptım ve Htc Desire HD ile Samsung Galaxy S arasında kaldım. İki telefonla ilgili kıyas yapılacak olursa hangisini tercih edersiniz ve nedenleriyle paylaşabilir misiniz? Yorum ve fikirlerinize göre bu hafta artık kesin kararımı vereceğim. Yardımlarınız için şimdiden şükranlarımı sunarım.

• DEsire Hd

azda olsa ekranı daha büyük. samsungda touchwiz arayüzü ile sorun yaşayanlar var. DHD'nin 8 mp kamarası Hd video kaydı özelliği flash'ı var. Ram'i daha yüksek, İşlemcisi daha yeni teknoloji. Tasarım olarak daha güzel zira Galaxy s iphone klonu gibi gözüküyor.

bende aynı arada kalmıstım ve tercihimi desire hd'den yana kullandım.

1 rami daha iyi
    2 kamerasi daha iyi 8 mp
    3 arayuzu daha iyi
    galaxy s iyi yanlar

1 boyut olarak
    2 ekran olarak
    3 sar degeri olarak en dusuk akilli telefon
    4 bluetooth 3.0
    5 dahili hafiza olarak 8 ve 16 gb desire hd ise 1.5 gb
    6 rom olarak desire hd 1.5gb galaxy s ise 2gb romu var
    7 on yuzde kamerasi var

bence galaxy s daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 6 Aralık 2010; 16:56:29 >

http://www.google.com/search?aq=0&oq=htc+desire+hd+vs+samsun&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=htc+desire+hd+vs+samsung+galaxy+s
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

DEsire Hd

azda olsa ekranı daha büyük. samsungda touchwiz arayüzü ile sorun yaşayanlar var. DHD'nin 8 mp kamarası Hd video kaydı özelliği flash'ı var. Ram'i daha yüksek, İşlemcisi daha yeni teknoloji. Tasarım olarak daha güzel zira Galaxy s iphone klonu gibi gözüküyor.

Desire Hd yi nerden aldınız ve kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: REAXION

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

DEsire Hd

Desire Hd yi nerden aldınız ve kaça aldınız bilgi verebilir misiniz?

• Galaxy S hala yazılımsal sorunlarla boğuşuyor, Desire HD için böyle bir şey duymadım. Üstelik Sense 2 ile geliyor ki, önemli bir avantaj.

Bunun yanında desire hd heniz ülkemizde garantili satılmıyor, galaxy s turkcell de var ama o da turkcell in romunu taşıyor ve turkcell den ötürü haddini aşan bir fiyatı var.
    Ben desire hd her türlü döver diyorum.
    Daha Fazla Göster
  • iphone keşke ucuzlasa
    Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

• Desire HD
  • öncelikle android seçmen mantıklı geldi ama ikisi arasında hangisi ise bana göre desire hd . çünkü galaxy s farklı geliyor insanın gözüne . zaten galaxy s II çıkacak bence hiç galaxy e bulaşma derim

Htc Desire Hd aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.