|
|
|
![]() Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D02F855 -- 1 Temmuz 2014; 12:46:30 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
377 mblık versiyonun audio klasöründeki dosyalar 45 mblık olana kopyalanırsa müzik ve spiker sorunu düzeliyor. muhtemelen telif sebebiyle kaldırmışlar ses dosyalarını ![]() FIFA 99 Müzik ve Spiker Sorunu | FIFA 99 Spiker Ekleme | FIFA 99 Müzik Ekleme | FIFA 99 64 Bit Sorunu https://www.youtube.com/watch?v=bsWb79MB8Qw&feature=youtu.be |
ripli dosyayı indirin exe yi tıkla çalıştırın, türkiye ligi patch li oynamak için 450 mgb lık iso yu bulup indirin, türkiye ligi patch i de internetten indirip user klasörüne kopyalarsın. 64 bit işletim sisteminde install yapmaz ama iso içeriğini klasöre kopyalarsan exe çalıştırabilirsin, türkiye ligi için cd.iso yu indirmen lazım,ripli değil. patch i rip li versiyonda çalışmaz, cd den açarsan exe yi kaydetmez. istiyorsan klasöre ayıkla, zaten rip liler kurulmuş formatta tıkla çalıştır, ben editör bulamadım bilen varsa download linkini yazsın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggmustafaggg -- 17 Temmuz 2025; 11:20:33 > |