bana kalırsa noel de kimse çalışmaz ve batıda hayat tekrar 10 Ocak'ta başlayacağından ondan sonrası beklemek zorundayız - maalesef :((
aynen 10 una kadar hiç bişey çıkmaz bu gece ne olacaksa olacak yoksa bu iş kaldı
bunların hacker'lık dışında meslekleri de yok mu? noel tatilinde güzel güzel unlock işine yoğunlaşır, şıp diye tamamlayıverirler
yani temennimiz o yönde
Aynen... Twitter'a sherif hashimin söyle yazsak anlar MI ki?
@efe_hasadam: sherif agabeysini su unlogu yapiver lan igi dagga mubareg grismis vagti bı giyagin olsun la!
@sherif_hashim: Tamam ağabey ayıp ediyosun! Aksam MuscleNerd falan partiye gidiyoruz sende gelir mısın abi ?
@efe_hasadam: Sen su unlock isini bitir bu gece ben sizi her gece götürürüm bartiye yigenim 2.10.04 faln olandan istiyorum ha bu gece çıkacak yoksa bilion yılbaşı ağacını başka bı tarafınizdan süslemek zorunda kalırsınız bilion beni sen!
@sherif_hashim: ta...ta..tamam ağabey hemen!
@efe_hasadam: Hadi bakiyim...
Sherifin tweetden alıntı :P xD
quote:
Orijinalden alıntı: bbaydin
merhaba,
kardesim kanadadan bugun iphone 4 getirdi, sim kartı kesip taktım içine tanımadı, insert a valid sim diyor hala, bu telefon unlock olurmu olmazmı anlayabilirmiyiz basbandı kaçtır içindeki sürümü nedir nasıl anlarız?
arkadaşım kanada'da satılan telefonlar unlocksuz olması lazım. turkcell, avea, vodafone hangi hattı kullanıyorsan bayisine gidip micro sim kart al. itunes'a bağla sonra aleti.
quote:
Orijinalden alıntı: apokachi
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.kz
quote:
Orijinalden alıntı: smaragd
bana kalırsa noel de kimse çalışmaz ve batıda hayat tekrar 10 Ocak'ta başlayacağından ondan sonrası beklemek zorundayız - maalesef :((
aynen 10 una kadar hiç bişey çıkmaz bu gece ne olacaksa olacak yoksa bu iş kaldı
bunların hacker'lık dışında meslekleri de yok mu? noel tatilinde güzel güzel unlock işine yoğunlaşır, şıp diye tamamlayıverirler
yani temennimiz o yönde
Alıntıları Göster
Ya arkadaşlar birşey sorucam bu unlockun çıktığını ilk hangi site duyurmuştu biliyormusunuz???
quote:
Orijinalden alıntı: quake9465
Ya arkadaşlar birşey sorucam bu unlockun çıktığını ilk hangi site duyurmuştu biliyormusunuz???
Alıntıları Göster
blog.iphone-dev.org
quote:
Orijinalden alıntı: onbeskarakterli
blog.iphone-dev.org
Alıntıları Göster
dev_team hariç
quote:
Orijinalden alıntı: quake9465
dev_team hariç
Alıntıları Göster
Bu kadar uzun süreceğini bilsem almazdım, 2 ayı geçti, çıkmaz bu unlock..
quote:
Orijinalden alıntı: Tylol_Hot
benım 4 ay oldu beklıyorum hala unlock cıksın dıye sen yıne ıyısın bana gore 4 ay oldu beklıyorum daha ne kadar beklerız bılmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Tylol_Hot
Alıntıları Göster
3.5 ay
quote:
Orijinalden alıntı: onbeskarakterli
3.5 ay
Alıntıları Göster
1 ay kadarda benden...ama ben 7 ocagi sinir koydum kendime,unlock cikmazsa 8 ocak satarim
quote:
Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir
1 ay kadarda benden...ama ben 7 ocagi sinir koydum kendime,unlock cikmazsa 8 ocak satarim
Alıntıları Göster
merhaba tekrar, sim kartı ayarladım taktım iphone ama the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported uyarısı yazıyor itunes ta, iphonedada itunesa baglayın işareti çıkıyor, nasıl cozebilirim bu sorunu, ayrıca tum arkadaslara tesekkurler yardımları için
quote:
merhaba tekrar, sim kartı ayarladım taktım iphone ama the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported uyarısı yazıyor itunes ta, iphonedada itunesa baglayın işareti çıkıyor, nasıl cozebilirim bu sorunu, ayrıca tum arkadaslara tesekkurler yardımları için
Malesef sim kilitli telefonunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Tylol_Hot Bu kadar uzun süreceğini bilsem almazdım, 2 ayı geçti, çıkmaz bu unlock..
bu formda 3.1.3 ü bekleyen arkadaşlar rekorun 5,5 ay olduğunu söylüyorlar bende inceledim 02.10.04 bb çikali 4 ay 20 gün olmuş nerdeyse yani anlayacağınız bizim unlockta rekora koşuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tylol_Hot Bu kadar uzun süreceğini bilsem almazdım, 2 ayı geçti, çıkmaz bu unlock..
bu formda 3.1.3 ü bekleyen arkadaşlar rekorun 5,5 ay olduğunu söylüyorlar bende inceledim 02.10.04 bb çikali 4 ay 20 gün olmuş nerdeyse yani anlayacağınız bizim unlockta rekora koşuyor
Alıntıları Göster
cikmadimi daha ?
quote:
Orijinalden alıntı: bbaydin merhaba tekrar, sim kartı ayarladım taktım iphone ama the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported uyarısı yazıyor itunes ta, iphonedada itunesa baglayın işareti çıkıyor, nasıl cozebilirim bu sorunu, ayrıca tum arkadaslara tesekkurler yardımları için
arkadaş senin tele önce jb yapmak lazim sonrada sonrası aramıza hoşgeldin betaber oturup bekleyecez
quote:
quote:
Bizimkisi en geç 16 ocağa çıkar(sherif hashim öyle diyor ) yani bi 20 gün daha eklesen en fazla 5 ay 10 gün yani rekoru kıramayız ....
quote:
Orijinalden alıntı: dragon-black
quote:
Şimdi telefonun içinden çıkan sim cardı geri takın ve telefonu tekrar itunese bağlayın ama dikkatli olun update fln yapmasın
4.2.1 e update edin ve redsn0w ile jailbreak yapın. ben öyle yaptım;)
quote:
quote:
quote:
Bizimkisi en geç 16 ocağa çıkar(sherif hashim öyle diyor ) yani bi 20 gün daha eklesen en fazla 5 ay 10 gün yani rekoru kıramayız ....
Evet öyle bi muhabbet vardı herifin biri askere gitmeden telimi kullanabilirmiyim diye sormuştu bizim şerife oda tabiki demişti ama baksana 25 ine jb yi yayınlayacaz dediler yalan oldu şu bizim asker teskere almadan çiksa bari
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
quote:
quote:
Şimdi telefonun içinden çıkan sim cardı geri takın ve telefonu tekrar itunese bağlayın ama dikkatli olun update fln yapmasın
4.2.1 e update edin ve redsn0w ile jailbreak yapın. ben öyle yaptım;)
Alıntıları Göster
Ne zaman çıktı bu 4.1??
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet öyle bi muhabbet vardı herifin biri askere gitmeden telimi kullanabilirmiyim diye sormuştu bizim şerife oda tabiki demişti ama baksana 25 ine jb yi yayınlayacaz dediler yalan oldu şu bizim asker teskere almadan çiksa bari
Alıntıları Göster
Arkadaşlar musclenerd daha önceki tweetlerinden birinde x-mas a yetişmezse en azından ne aşamada olduğunu açıklıcam gibisinden bişeyler demişti sanki ee x-mas geldi ama ne açıklama ne unlock var twitter ı olan ve ingilizce bilen arkadaşlar yüklensin bence twitter dan
quote:
Orijinalden alıntı: onurr1905
Arkadaşlar musclenerd daha önceki tweetlerinden birinde x-mas a yetişmezse en azından ne aşamada olduğunu açıklıcam gibisinden bişeyler demişti sanki ee x-mas geldi ama ne açıklama ne unlock var twitter ı olan ve ingilizce bilen arkadaşlar yüklensin bence twitter dan