Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justify34

unlock mart sonunu bulacak o zaman

Neden ay sonun bulsun ki, unlock ellerinde hazır 4.3'ün yayınlanmasını bekliyorlardı.

4.3 çıktıktan kısa bir süre sonra yayınlamamaları için herhangi bir neden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

hepimize hayırlı uğurlu olsun 11 ine kadar beklicez artık sonrası dev team e kalmış

Alıntıları Göster
    02.10.04 - 3.10.01 Baseband in unlock unu yayınlasalar bere hemen de 4.3 ün bb inin unlockunu sonra yayınlasalarda olur sonra eklerler bi update le onu bakalım ne olcak aslında sherif e bi sormak lazım twitle acaba hepsini birden mi yayınlıcaksınız yoksa 02.10.04 - 3.10.01 sonra 4.3 bb update mi yapıcaksınız die nasılsa açık kapatılmıcak 4.3 le
  • quote:

02.10.04 - 3.10.01 Baseband in unlock unu yayınlasalar bere hemen de 4.3 ün bb inin unlockunu sonra yayınlasalarda olur sonra eklerler bi update le onu bakalım ne olcak aslında sherif e bi sormak lazım twitle acaba hepsini birden mi yayınlıcaksınız yoksa 02.10.04 - 3.10.01 sonra 4.3 bb update mi yapıcaksınız die nasılsa açık kapatılmıcak 4.3 le

Alıntıları Göster
    şimdi bunlar 4.3 e ekleyelim derler 4.3 jailbreak unlock derken mart sonunu bulur diye düşündüm aslında eski basebandların unlockunu vermemeleri için bi neden yok

• Mart 13 unlock çıkış tarihi Cumartesi 12si gecede yayınlayabilirler benim kuzen şimdi msn den yazdı Amerika'daki kuzenim hatırlayanlar bilir 3 ay önce söylemiştim Mart'ın ikinci haftası diye şimdi kesin tarih 13 Mart muscerlend yakın arkadaşlarına msn den yazmış hadi hayırlı olsun geçmiş olsun hepimize Ekim ayından beri bekliyorum tam 6 ay dile kolay peygamber Sabrı varmış bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Mart 13 unlock çıkış tarihi Cumartesi 12si gecede yayınlayabilirler benim kuzen şimdi msn den yazdı Amerika'daki kuzenim hatırlayanlar bilir 3 ay önce söylemiştim Mart'ın ikinci haftası diye şimdi kesin tarih 13 Mart muscerlend yakın arkadaşlarına msn den yazmış hadi hayırlı olsun geçmiş olsun hepimize Ekim ayından beri bekliyorum tam 6 ay dile kolay peygamber Sabrı varmış bizde
    twitter dan musclenerd'i baskı altına alalım arkadaşlar en azından bir tarih alırız belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

şimdi bunlar 4.3 e ekleyelim derler 4.3 jailbreak unlock derken mart sonunu bulur diye düşündüm aslında eski basebandların unlockunu vermemeleri için bi neden yok

Alıntıları Göster
    En azından ios 4.3'ün çıkış tarihi netleşti diye sevinsem mi yoksa Ekim'den beri beklediğim unlock'un büyük ihtimalle Mart sonunu bulmasına üzülsem mi bilemedim

• quote:

Mart 13 unlock çıkış tarihi Cumartesi 12si gecede yayınlayabilirler benim kuzen şimdi msn den yazdı Amerika'daki kuzenim hatırlayanlar bilir 3 ay önce söylemiştim Mart'ın ikinci haftası diye şimdi kesin tarih 13 Mart muscerlend yakın arkadaşlarına msn den yazmış hadi hayırlı olsun geçmiş olsun hepimize Ekim ayından beri bekliyorum tam 6 ay dile kolay peygamber Sabrı varmış bizde
    vee apple.com a ios 4.3 coming soon eklendi :) bir gelişme en azından:)
  • quote:

harbiden bu adam martin ikinci haftasi dediginde baya dalga gecmistiniz.. neyse vakit gecirmis oldunuz iste geldi martin ikinci haftasi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Alıntıları Göster
    http://www.apple.com/ipad/#video

İpad videosunuda eklediler
  • quote:

ne demek o hacı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    şerife bi de musclenerde mail bombardımanı yapalım

hadi kardeşim 4.1 ve 4.2 unlocklarını çıkar diye. nasıl olsa 4.2.2 vs.. gibi sürümler çıkmayacağına göre

en azından 4.3 için unlocku sonra da yayınlasalar olur.

dev tamın bir mazereti kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godet

quote:

harbiden bu adam martin ikinci haftasi dediginde baya dalga gecmistiniz.. neyse vakit gecirmis oldunuz iste geldi martin ikinci haftasi:)

Alıntıları Göster
    Şerif amcaya twitterdan soruverdim IOS 4.3 11 Martta çıkıyor unlock için bir ETA verebiliyomusunuz diye bakalım bişe yumurtlayacakmı...

• insallah apple 11inde yeni bir baseband ile karsimiza cikmaz da, devteam artik otelemez su vakti. hersey yolunda giderse 13u gibi cikmasi gerek. hadi hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

Şerif amcaya twitterdan soruverdim IOS 4.3 11 Martta çıkıyor unlock için bir ETA verebiliyomusunuz diye bakalım bişe yumurtlayacakmı...

Alıntıları Göster
    @ferhat_34

herkes bir şey diyordu ya gözlerimizle gördük sonunda manasında. lansmanın ardından sitede görünce adamın içi ister istemez bir rahatlıyor da ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir2602

insallah apple 11inde yeni bir baseband ile karsimiza cikmaz da, devteam artik otelemez su vakti. hersey yolunda giderse 13u gibi cikmasi gerek. hadi hayirlisi.
    MuscleNerd'e de aynı soruyu yönelttim şu an twitterda online bakalım ne dicek
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gerçek anlamda sona gelindi . 900 TL -1000 TL ye telefonunu verenlere geçmiş olsn.
    Sayılı gün çabuk geçer...
  • quote:

Alıntıları Göster
    ingilizcesi iyi olan biri sorsa 02.10.04 - 3.10.01 bb leri yayınlıcaklarmı yoksa 4.3 bb ini eklemek için bekleticeklermi bizi
  • quote:

ingilizcesi iyi olan biri sorsa 02.10.04 - 3.10.01 bb leri yayınlıcaklarmı yoksa 4.3 bb ini eklemek için bekleticeklermi bizi

valla 20 dakika önce sorduğum soruya cevap yazmadı henüz sorsakta cevaplarmı meçhul ipad 2 ile ilgili bişeler zırvalıyo kaslı zebani
  • Apple sitesinde 4.3 güncellemesi yayımlanmış arkadaşlar Apple sitesine girin hem ipad2 tanıtımı hemde iOS 4.3 yayınlanmış
  • quote:

quote:

valla 20 dakika önce sorduğum soruya cevap yazmadı henüz sorsakta cevaplarmı meçhul ipad 2 ile ilgili bişeler zırvalıyo kaslı zebani

bende baktım ama hala unlock lar alakalı konuşmadı kamerasından bahsedio şimdi L .A. a gidip dövücem ineğide dayak yerim die korkuorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobametin -- 2 Mart 2011; 21:20:10 >
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.