umudu kesmeyin 4.3 yayınlandıktan sonra unlock verilecek zaten, taa aralıktan beri böyle olacagı belliydi... onada az kaldı mart başında unlock lara kavuşacaz inş.
Yok 4.2.1 den sonra, yok 4.3 ten sonra, yok yarindan sonra. Kesin bir kaynak aciklamadikca insanlarda beklenti yaratmayin artik , Unlock ne zaman cikarsa ciksin, ama herkes sunu kafasina soksun: 4.3 yayinlandiktan sonra bile UNLOCK CIKMAYABILIR !!!
insanlarda umut yaratmayın diyosun ama sende umutsuzluk vaad ediyosun :) bu is artık tamamen muammaya döndügü icin umutlu olanlar umudunu umutsuz olanlarda umutsuzlugunu sergileyecek yani. :) BİR UMUTTUR YAŞATAN İNSANI :))
quote:
Orijinalden alıntı: hobametin
dev team apple sitesindeki ios 4.3 release date (XX.XX.2011) tarihini bekliyor zaten o tarih verildiğinde MS ve SH den açıklama gelir XX.XX.2011 tarihinden sonra en kısa zamanda ( 1 hafta 1 gün arası ) ultrasn0w yayınlanacaktır dünayayı ayağa kaldırırlar siz istemeseniz bile duyarsınız o derece.... aslında unlock u sitelerden takip etmeye gerek yok apple.com a girip ios 4.3 release date açıklanmışmı die bakmak yeterli ....
Apple release tarihi vermez.
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
başlıkla ilgili bilgilendirme mesajı yazan birtek ben mi kaldım burda yaa.. neyse..
AT&T, iOS 4.3 ile birlikte gelecek olan HOTSPOT özelliği için paket satışına başladı..
yani iOS4.3 geliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Decabol
başlıkla ilgili bilgilendirme mesajı yazan birtek ben mi kaldım burda yaa.. neyse..
AT&T, iOS 4.3 ile birlikte gelecek olan HOTSPOT özelliği için paket satışına başladı..
yani iOS4.3 geliyor..
Alıntıları Göster
Zatern baslıkla ilgili bi konu paylasılınca artık garip gelmeye basladı :) haberr superr bu arada. umarım cok fazla beklemeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Xtype34
Zatern baslıkla ilgili bi konu paylasılınca artık garip gelmeye basladı :) haberr superr bu arada. umarım cok fazla beklemeyiz
Alıntıları Göster
Haber süper, bu arada 28 Şubat'ta bedava deneme süresi bitecek olan The Daily'nin 28 Şubat sonrası ücretli aboneli sisteme geçeceği teyit edildi. Bu da demek ki 4.3 :) Sonrası malum unlock 1-2 hafta sonra ...
quote:
Orijinalden alıntı: Decabol
yani iOS4.3 geliyor..
bütün gelişmeler 4.3 ün yakında çıkacağına işaret ediyor.umarım tarih 28 şubattan daha geç olmaz.peki ya sonrası?çıktıktan sonraki süreç?unlock un 4.3 yayınlandıktan 1 bilemedin 2 hafta sonra çıkacağını söyleyenler var,unlock artık hayal diyenler var.felaket tellallığı yapmak insnaların morelini bozmak istemem çünkü bende elimde telefon bekliyorum ümitle ayrıca bi sorum daha var 3gs de süreç bukadar uzunmuydu?bu işle uraşan hacker arkadaşlara ait alıntılar var..duruma 3gs döneminden beri hakim olan bilgisi olan bi arkadaş bizi bi aydınlatırsa sevinirim çünkü kafası karışık çok insan var.
ama şunu çok rahat söyleyebiliyorum çıksada çıkmasada satmam girdik bu yola bikere
quote:
Orijinalden alıntı: Xtype34
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
1 Hafta daha sabretin az kaldı neyin ne olacağını görmeye.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Joshua41
1 Hafta daha sabretin az kaldı neyin ne olacağını görmeye.. :)
Alıntıları Göster
arkadaslar 4.3 ciktikdan sonra birde 4.3 jb icin bekleyip unlocku yayinlamasinlar tek korkum bu eger boyle olursa yine beklemek zorunda kalacagiz artik ben kendimi en kotulerine hazirladim
quote:
Orijinalden alıntı: gındo
evetsitesi malesef fransızca, Fransa da tanıdıgın biri varsa ki 3 aydan fazla suredir orange da kullanıyor olması önemli büyük ihtimal açtırabilirsin. bu cevap net olmamakla birlikte pazartesi ya da salı günü alacagım cevapla birlikte netleşecek
aldın mı cevabı hocam ??
@bu arada millet iyice kopmuş burda,en ufak şeyde sinirleniyorlar :D
quote:
Orijinalden alıntı: addntox
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Galaxy S II Mart Ayında satısa sunuluyor. fenaa fenaaa :)) bu unlock bizi perisan ederse gine adres belli oldu benim icin :))
quote:
Orijinalden alıntı: addntox
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ewet ewet ewet İPHONE 4 4.2.1 icin unlock cıkıs tarihi
amerikadan gelen arkadasım appstorede calısan elemandan tarıh almayı basarmıs
15.03.2011
quote:
Orijinalden alıntı: bilalk16 ewet ewet ewet İPHONE 4 4.2.1 icin unlock cıkıs tarihi
15.03.2011
Naptin dostum unlock ile apple store ne alaka? Guldurdun beni yaa :)
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
quote:
Orijinalden alıntı: bilalk16 ewet ewet ewet İPHONE 4 4.2.1 icin unlock cıkıs tarihi
15.03.2011
Naptin dostum unlock ile apple store ne alaka? Guldurdun beni yaa :)
Alıntıları Göster
ben 5.5 ay bekledim 3.1.3 için , ne talihsilik ki kasımdan beri dir 4 için bekliorum :( ama bu demek değilki çıkmayacak , b arada kaynak göstermemi isteyenlere veence ve diper DT üyelerinin belirttiği şu ; 4.3 ten sonra unlock servis edilecek, max 3 hafta daha bekleriz, b kadar bekledik 3 hafta daha bekleriz....
quote:
Orijinalden alıntı: osman13
ben 5.5 ay bekledim 3.1.3 için , ne talihsilik ki kasımdan beri dir 4 için bekliorum :( ama bu demek değilki çıkmayacak , b arada kaynak göstermemi isteyenlere veence ve diper DT üyelerinin belirttiği şu ; 4.3 ten sonra unlock servis edilecek, max 3 hafta daha bekleriz, b kadar bekledik 3 hafta daha bekleriz....
bilsekki kesı cıkıcak bılsekkı 4.3 den sonra cıkıcak mıllet bekler ben 6 aydır beklıyorum unlock ıcın ama her defasında bırsey dıyorlar ama hep bos cıkıyor devteam acıklama yapsa desekı 4.3 cıktıdından sonra unlock cıkıcak su basebandları kapsıycak unlock elımızde hazır bak o zaman kımse ısyan edıyormu herkes kuzu kuzu bekler ama adamlar acıklama yapmıyor sadece 4.3 cıkana kadar unlock beklemeyın dıyorlar yanı bır netlık yok o cok kotu
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Orijinalden alıntı: osman13
bilsekki kesı cıkıcak bılsekkı 4.3 den sonra cıkıcak mıllet bekler ben 6 aydır beklıyorum unlock ıcın ama her defasında bırsey dıyorlar ama hep bos cıkıyor devteam acıklama yapsa desekı 4.3 cıktıdından sonra unlock cıkıcak su basebandları kapsıycak unlock elımızde hazır bak o zaman kımse ısyan edıyormu herkes kuzu kuzu bekler ama adamlar acıklama yapmıyor sadece 4.3 cıkana kadar unlock beklemeyın dıyorlar yanı bır netlık yok o cok kotu
Alıntıları Göster
walla arkadaşlar güsel haber geliyo denmesi UL un.... Yine hüsran olmas inşallah... Çünkü yine herkes 28 Şubat a bel bağladı ve takıldı kaldı... Ben bu tarihte çıkacağını ummuyorum ama inşallah yanılıyorumdur... Ama 15 Mart a kadar bu tarih dışında bir tarihte çıkacak gibi geliyor... Bazı sığırlar Mayıs dese de onların içinde patlasın...
quote:
Orijinalden alıntı: derdo008
walla arkadaşlar güsel haber geliyo denmesi UL un.... Yine hüsran olmas inşallah... Çünkü yine herkes 28 Şubat a bel bağladı ve takıldı kaldı... Ben bu tarihte çıkacağını ummuyorum ama inşallah yanılıyorumdur... Ama 15 Mart a kadar bu tarih dışında bir tarihte çıkacak gibi geliyor... Bazı sığırlar Mayıs dese de onların içinde patlasın...
Alıntıları Göster
ilk defa kendi fikrimi söylüyorum..
Unlock çıkmaması gibi bir durum mümkün değil.. bu konuda çok rahatım..
iOS 4.3 çıktıktan sonra 4.3 JB ve UL için 1-2 gün belki 1 ay dahi beklenebilir.. bu süreç 4.3 beta üzerindeki çalışmalarına bağlı olarak değişecektir.
ancak iOS 4.1 ve 4.2.1 baseband leri ile ilgili UL şu an hazır gibi görünüyor.. belirli isimlerin mesajlaşmalarına istinaden söylüyorum bunu..
bu sürümler şu anda hazır ve yayınlanmamalarının tek sebebi açığın apple tarafından 4.3 ile kapatılmaması..
iOS 4.3 yayınlandıktan sonra, bekletmeyip bu sürümleri yayınlamakta özgür kalıyorlar..
sonraki dönemde 4.3 ile ilgili JB ve UL da yayınlanır diye düşünüyorum..
yani bence, 4.3 yayınlandığı gibi 4.1 ve 4.2.1 baseband leri ile ilgili UL yayınlanacaktır.. aynı gün içerisinde hatta dakikalar sonra..
quote:
Orijinalden alıntı: derdo008
Alıntıları Göster
iphone 4 almak için uygun zamandır bence. bıkmış olanlar ucuzdan veriyor, fakat unlock yakın zamanda çıkacak.
quote:
Orijinalden alıntı: bilalk16
15.03.2011
Adam dupeduz kafa bulmus sizle haci
quote:
Orijinalden alıntı: leo
quote:
Orijinalden alıntı: bilalk16
15.03.2011
Adam dupeduz kafa bulmus sizle haci
Alıntıları Göster
bende amerikadan iphone4 16gb getrttm 4.2.1 surumlu arkadaslar aptal olmayalım apple ın IT ekibi bukadar denyo mu ki 2 tane kçıkırık hackerın çıkaracağı unlock u beklesn yada bu hackerlar cokmu zekilerki apple ın açığı kendi çıkarttıkları unlocktan görüp düzeltmemelerini istyolar lütfen birbirimizi kandırmayalım herşey tamamen komplo bizim dandik şirketin bile IT ekibnde 28 kişi çalışıyorsa apple ın ekibini düşünemyorm kimbilir kimlerle bağlantıları vardır. bağzı insanlar kazanacak bağzı insanlar parayı kırışıcak bizde burda klavyeleri eskittiğimizle kalıcaz.. bi umut umarm çıkar...
quote:
Orijinalden alıntı: Oguz_91
bende amerikadan iphone4 16gb getrttm 4.2.1 surumlu arkadaslar aptal olmayalım apple ın IT ekibi bukadar denyo mu ki 2 tane kçıkırık hackerın çıkaracağı unlock u beklesn yada bu hackerlar cokmu zekilerki apple ın açığı kendi çıkarttıkları unlocktan görüp düzeltmemelerini istyolar lütfen birbirimizi kandırmayalım herşey tamamen komplo bizim dandik şirketin bile IT ekibnde 28 kişi çalışıyorsa apple ın ekibini düşünemyorm kimbilir kimlerle bağlantıları vardır. bağzı insanlar kazanacak bağzı insanlar parayı kırışıcak bizde burda klavyeleri eskittiğimizle kalıcaz.. bi umut umarm çıkar...
Alıntıları Göster
martın ilk iki haftasına kadar son kez dişimi sıkıp dayanıcam eğer onuda geçerse ne zararla olursa olsun satıcam tam 4.5 aydır bekliyorum gına geldi artık millet dalga geçiyo paramızla rezil olduk