Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Decabol

quote:

İyide telefonu zaten sim free nasi unlock yapiyo googleye mc319ll yazin bakin 32 gb sim free cikiyo urun adi

MC319LL amerika da apple store larda satılan 32GB kilitli cihaz kodudur.

Locked Models:

Germany – T-Mobile
    MC603DN/A – 16GB Black
    MC605DN/A – 32GB Black

Japan – Softbank
    MC603J/A – 16GB Black
    MC605J/A – 32GB Black

Spain – Movistar, Orange, Vodafone
    MC603Y/A – 16GB Black
    MC605Y/A – 32GB Black

United States – AT&T
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black
    Apple
    MC318LL/A – 16GB Black
    MC319LL/A – 32GB Black

Factory Unlocked Models:

Australia
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Canada
    MC603C/A – 16GB Black
    MC605C/A – 32GB Black

France
    MC603FB/A – 16GB Black
    MC605FB/A – 32GB Black

Hong Kong
    MC605ZP/A – 32GB Black
    MC603ZP/A – 16GB Black

Italy
    MC603IP/A – 16GB Black
    MC605IP/A – 32GB Black

New Zealand
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Singapore
    MC603ZA/A – 16GB Black
    MC605ZA/A – 32GB Black

Sweden
    MC603KS/A – 16GB Black
    MC605KS/A – 32GB Black

United Kingdom
    MC603B/A – 16GB Black
    MC605B/A – 32GB Black

MERHABA
    Ben bu listeye baktım ama listeden benim cihaz Factory Unlock diye geçiyor
    Bendeki Cihaz : MC603FB/A – 16GB Black
    Fransaya ait diye listede var. Ama cihaz unlocklu. Cihazdaki yazılım son FW olan 4.2.1 ama vodafone hattım takılı olmasına rağmen açılmıyor.
    Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz...
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tomford-ce

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

Beyler yeri gelmişken sorayım..Ben Fransa'dan gelen bi iphone aldım kutusu filan yok cihaz sağlam ama dokunmatiğinde çatlak var,dokunmatiğini kendimi değiştircem..Onun dışında cihaz 1 aylık tertemiz 750 liraya aldım,sizce zarar etmiş sayılır mıyım :S

eğer cihazın başka bir sorunu yoksa uygun almışsın..
    cihazın vidalarının sökülmesi önemli değil ve çok da zor bir işlem değil
    youtubedan araştırırsanız nasıl yapılacağını bulursunuz...

2 aydır unlock bekleyen biri olarak hayırlı olsun diyorum :)

Alıntıları Göster
    ben dun 1 tane bu sekil bir cihaz kacirdimda karistirdim simkilit olayini galiba kacirdigim kilitsizdi sadece on cami kirikti

• quote:

Orijinalden alıntı: ciriney

quote:

Orijinalden alıntı: Decabol

quote:

İyide telefonu zaten sim free nasi unlock yapiyo googleye mc319ll yazin bakin 32 gb sim free cikiyo urun adi

MC319LL amerika da apple store larda satılan 32GB kilitli cihaz kodudur.

Locked Models:

Germany – T-Mobile
    MC603DN/A – 16GB Black
    MC605DN/A – 32GB Black

Japan – Softbank
    MC603J/A – 16GB Black
    MC605J/A – 32GB Black

Spain – Movistar, Orange, Vodafone
    MC603Y/A – 16GB Black
    MC605Y/A – 32GB Black

United States – AT&T
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black
    Apple
    MC318LL/A – 16GB Black
    MC319LL/A – 32GB Black

Factory Unlocked Models:

Australia
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Canada
    MC603C/A – 16GB Black
    MC605C/A – 32GB Black

France
    MC603FB/A – 16GB Black
    MC605FB/A – 32GB Black

Hong Kong
    MC605ZP/A – 32GB Black
    MC603ZP/A – 16GB Black

Italy
    MC603IP/A – 16GB Black
    MC605IP/A – 32GB Black

New Zealand
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Singapore
    MC603ZA/A – 16GB Black
    MC605ZA/A – 32GB Black

Sweden
    MC603KS/A – 16GB Black
    MC605KS/A – 32GB Black

United Kingdom
    MC603B/A – 16GB Black
    MC605B/A – 32GB Black

MERHABA
    Ben bu listeye baktım ama listeden benim cihaz Factory Unlock diye geçiyor
    Bendeki Cihaz : MC603FB/A – 16GB Black
    Fransaya ait diye listede var. Ama cihaz unlocklu. Cihazdaki yazılım son FW olan 4.2.1 ama vodafone hattım takılı olmasına rağmen açılmıyor.
    Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz...
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    Ayrıca cihazı ikinci el olarak hiç açılmıyordu satın aldım. ne yaptıysan sonn yazılımdan başkasını almadı. Cihaz orjinal kutusunda ve kutu ve cihaz numaraları falan herşey birebir aynı ve aldığım kişi fransadan almış.
    Eğer bu cihazı kullanma şansım varsa yardım edin lütfen..

• quote:

Ayrıca cihazı ikinci el olarak hiç açılmıyordu satın aldım. ne yaptıysan sonn yazılımdan başkasını almadı. Cihaz orjinal kutusunda ve kutu ve cihaz numaraları falan herşey birebir aynı ve aldığım kişi fransadan almış.

Alıntıları Göster
    O listedekiler %100 kesin degilmis. bi cok yerde tartısıldı bu Liste ama cogu kullanıcının senin gibi durumları vardı. Kodu ordaki factory unlock ile tutuyor olabilir ama geldigi ülkede Sözlesmeli satın alınmıs olabilir. o zaman gine unlock bekleyeceksin yada avrupadan gelenleri actırmanın bi yolu varmıs onu arastıracaksın.

• Yaaaw babam 35 yillik bıyığını kesti ama hala unlock yok
  • quote:

unlock diyerek satin aldiysan goturup geri ver yok simkilitli olarak aldiysan bekliyeceksin mecburen. Bendeki cihazin modelide MC605FB yukardaki listede simkilitsiz olarak gorunsede suan simkilitli (suan diyorum 4 ay sonra actircam bedava )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

quote:

Orijinalden alıntı: koc77

quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

quote:

@wolfman_1
    evet arkadasım bızım burdada 250 mılyona fransa almanya ıngıltere gıbı ulkelerden gelen i4 lerı factory unlock yapabılırm dedı :) dedıgın yontemı bılmıyorum ama actırdıgı 4.2.1 ler varmıs . ama tabı 250 mılyon ıphone uma vermedım actırmasına vermek koyar bıraz :D bu arada dayımlar teyzmler falan hepsı fransada yasıyorlar , enıstem almısdı telefonu ve onu yolladım bouygues telecom a 6 ay gecmesı gerekıyor demısler. . bunu duyduktan sonra hic ugrasmadım bırdaha , ama maıl atmayı denıcem fakat ısın kotusu sıtesıne gırdıgımde maıl atılıcak yerı bulamıyorum , fransızca zor... :D :D

6 aydan once actirmak parali 6 aydan sonra actirmak bedava o yuzden 6 ay gecmesi gerekiyor demisler :)

emınmısın bu konu hakkında arkadasım ? cunku boyleyse tekrar arıcam enıstemı gıtmesını soylıcem fakat paralı olarak actırmak ıstersenız 6 ay beklemenıze gerek yok falan derdı heralde çalısan adam. . zaten enıstem paralı yaptırıcagını bılerek gıtmısdı oraya , bunları dusununce demekkı bouygues telecom 6 aydan once paralıda olsa acmıyormus dıyorum ama sımdı sende kafamı karıstırdın :(

Pour déverrouiller votre iPhone Bouygues Telecom et ainsi l’utiliser avec la carte SIM d’un autre opérateur, en France ou à l’étranger, suivez le guide :

1. Contactez votre Service Clients :

Effectuez votre demande de déverrouillage auprès de votre Service Clients.
    Pensez à vous munir de votre IMEI(numéro de série). Pour l’obtenir, il vous suffit de taper la séquence *#06# depuis le clavier de votre iPhone ou de consulter le menu « Réglages», « Général», « Informations».

Si vous souhaitez déverrouiller votre iPhone après 6 mois d’ancienneté, votre demande est gratuite. Dans le cas contraire, 225€ TTC vous seront facturés.

A savoir : Si vous n’avez pas acheté votre iPhone chez Bouygues Telecom, vous devez faire la demande de déblocage directement auprès de l’opérateur concerné.

tercumesine gelirsek 6 aydan once 225€ 6 aydan sonra bedava...

bu kadar yazinin tercumesi bumu diyenler olabilir bir filmden aklima geldi

Alıntıları Göster
    Pour déverrouiller votre iPhone Bouygues Telecom et ainsi l’utiliser avec la carte SIM d’un autre opérateur, en France ou à l’étranger, suivez le guide :

Pensez à vous munir de votre IMEI(numéro de série). Pour l’obtenir, il vous suffit de taper la séquence *#06# depuis le clavier de votre iPhone ou de consulter le menu « Réglages», « Général», « Informations».

Si vous souhaitez déverrouiller votre iPhone après 6 mois d’ancienneté, votre demande est gratuite. Dans le cas contraire, 225€ TTC vous seront facturés.

A savoir : Si vous n’avez pas acheté votre iPhone chez Bouygues Telecom, vous devez faire la demande de déblocage directement auprès de l’opérateur concerné.

225€ ?500 mılyon ? imkansızlaştırmayı başarmışlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

Yaaaw babam 35 yillik bıyığını kesti ama hala unlock yok
    arkadaşlar şu amerikalı at-t hatlı iphone mağdurlarındanım. ama inanın forumu okuyupta durumuma sevinmedim desem yalan olur çünkü daha 3 gün oldu cihazı alalı, bazı arkadaşların 5-6 aylık beklediğini görünce benimki hiç bişey hem yeniside çıkıyormuş az beklerim inşallah. sıkıntıda yapmıyorum pek 600 dolara aldım ipad niyetine kullanırım diyorum.
    ama kafamı kurcalayan nokta şu shs olayı. sanırım eski versiyon telefonun restore işleminde versiyon yenilenmeden eski haliyle kurulup bu simlock olayını kurtarıyormuşuz.
    acaba diyorum illaki bi benim aklıma gelmemiştir bu iş ama şu eski versiyon la shs alan arkadaşlardan tabii eğer bu shs bi şifre gibi bişeyse o nu kullanarak bizim tlf ları eski versiyon yapma ihtimalimiz varmı ?

• quote:

225€ ?500 mılyon ? imkansızlaştırmayı başarmışlar :D

Alıntıları Göster
    Bouygues pahali yoksa sfr 100€, orange 76€ ya aciyor simkilidini

• Orijinalden alıntı: cemo1903

wolfman ben de senin durumundayım faturam da var ancak açtıramadım nasıl yapmam gerkiyor? mail de attım . dönersen sevinirim..

Orijinalden alıntı: wolfman_1

Azizdost : suna emin ol eger cihazin att olmasaydi ve faturan olsaydi ben bile actirabilirdim. Unlock u sadece geohot veya sherif ten bekleyenlerden degilim. Uk vodafone benim sim lock. Yazismalari yaptim tek istedikleri 15£ du ama fatura olmadigi icin ve aldigim serefli (!) cep tlf cu madem bu kadar kolaydi kendim yapardim dedigi icin ki benim dusuncem, benim isim yatti.

hangi operatörden aldın arkadasım , sıtesınde kı ıletısım ı bulmak bıle ıskence bılader . . ben sahsen bouygues ınkını bulamadım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

Bouygues pahali yoksa sfr 100€, orange 76€ ya aciyor simkilidini

Alıntıları Göster
    OFFFFFF OFFFFFF hergün yenı bir ümitle açıyorum form u am ayıen aynı tas yıne aynı hamam..
  • Koc77 : benimki ingiltere vodafone. Siteye girip unlock yaziyorum arama motoruna direk cikiyor biseyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfman_1 -- 18 Şubat 2011; 18:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo1903

wolfman ben de senin durumundayım faturam da var ancak açtıramadım nasıl yapmam gerkiyor? mail de attım . dönersen sevinirim..

Azizdost : suna emin ol eger cihazin att olmasaydi ve faturan olsaydi ben bile actirabilirdim. Unlock u sadece geohot veya sherif ten bekleyenlerden degilim. Uk vodafone benim sim lock. Yazismalari yaptim tek istedikleri 15£ du ama fatura olmadigi icin ve aldigim serefli (!) cep tlf cu madem bu kadar kolaydi kendim yapardim dedigi icin ki benim dusuncem, benim isim yatti.

hangi operatörden aldın arkadasım , sıtesınde kı ıletısım ı bulmak bıle ıskence bılader . . ben sahsen bouygues ınkını bulamadım:D

Alıntıları Göster
    İyi akşamlar arkadaşlar T Mobile nin sitesinde ımeı ile sorgulayarak telefonun ne zaman satıldığına bakılabiliyormuş ben baktım ama siteye bulamadım nasıl olduğunu bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

İyi akşamlar arkadaşlar T Mobile nin sitesinde ımeı ile sorgulayarak telefonun ne zaman satıldığına bakılabiliyormuş ben baktım ama siteye bulamadım nasıl olduğunu bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıları Göster
    muhabbet sarmış herkesi.. böylşe zaman çabuk geçer.. arada ul çıkar. kimse nalmaz bile... helal foruma beeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdo008

muhabbet sarmış herkesi.. böylşe zaman çabuk geçer.. arada ul çıkar. kimse nalmaz bile... helal foruma beeee

Alıntıları Göster
    Beyler 6 ay sonra free,6 aydan önce bilmem kaç euro muhabbeti geçmiş nedir bu muhabbet ?

uppp beyler soruya up xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HimuraKen -- 19 Şubat 2011; 13:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orijinalden alıntı: duonirvea

TAM 7 AYDIR BEKLIYORUM
    TAM 7 AYDIR FORUMU TAKIP EDIYORUM
    TAM 7 AYDIR TEK KELIME YAZMADIM.... SUSTUM.
    TAM 7 AYDIR HERKESIN ALAY KONUSU OLDUM.... SUSTUM.
    YETER!! ARTIK YETER. APPLE YONETICILERI SIZI ANANIZ DOGURMAMIS S.C..S

( HEPINIZE MERHABA ARKADASLAR BIR CINNET ANINDA TANISMIS OLDUK EN KISA ZAMANDA BIR ZIRVE YAPARAK BULUSALIM DERIM BIRBIRIMIZIN DERDINE ORTAK OLURUZ RAKIYADA SARABI KATARAKTAN )

Katılım zamanı: 10 Kasım 2010;

daha üyelik 7 ay olmamış .. relax ol adamım...

Alıntıları Göster
    iphone 4 4.1 sim kilitli telefonum vardı. sinirlenip restore ettim. şimdi de acil arama ekranında kaldı nasıl aşmam gerek ?

• Bende t mobile Almanya'dan aldım ip4 32 gb 4.1 bb de bekliyenlerdenim.. t mobile sitesinde 99€ açılır diye yazıyor.. Yapan arkadaslar varmı.. İnternet üzerinden. Faturası her biseyi var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

iphone 4 4.1 sim kilitli telefonum vardı. sinirlenip restore ettim. şimdi de acil arama ekranında kaldı nasıl aşmam gerek ?

Hocam at & t kartın varsa takıp itunes'a bağla yoksa jb yap kb deki hacktivation ile sanırım geçilebiliyordu o ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssanol

Bende t mobile Almanya'dan aldım ip4 32 gb 4.1 bb de bekliyenlerdenim.. t mobile sitesinde 99€ açılır diye yazıyor.. Yapan arkadaslar varmı.. İnternet üzerinden. Faturası her biseyi var....
    turkish_repuplic : home tusuna ve kapatma tusuna aynı anda basılı tut 10 san sonra kapatma tusundan elini cek home tusuna basılı tutmaya devam et telefon kendini resetler ekranda iphone ve kablo simgesi cıkacak sonrasında itunes u ac ve tekrardan restore et
  • quote:

turkish_repuplic : home tusuna ve kapatma tusuna aynı anda basılı tut 10 san sonra kapatma tusundan elini cek home tusuna basılı tutmaya devam et telefon kendini resetler ekranda iphone ve kablo simgesi cıkacak sonrasında itunes u ac ve tekrardan restore et

Alıntıları Göster
    bakılık.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.