ben resim koyucam telefonu vermeden önce servis yok yazısını screen shot yapmıştm birde hatla takıp yaparım bende inanamıyorum hala hatta telefonu gidip geri almayı düşündüm ama sonra dedim oluruna bırakim... umarım bir aksilik olmaz...
imei nosunu değiştirdiği an bilki unlock zaten yapılıodur
bence şuan bu büyük herifler birşey demediği sürece yalan bi haber olduğunu düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aaccyy
ben resim koyucam telefonu vermeden önce servis yok yazısını screen shot yapmıştm birde hatla takıp yaparım bende inanamıyorum hala hatta telefonu gidip geri almayı düşündüm ama sonra dedim oluruna bırakim... umarım bir aksilik olmaz...
Alıntıları Göster
pazertesi akkoyun karakoyun belli olur adamları 4 sefer aradım ben dedim beylikdüzünden gelecem mesafe var baya dedim beni boşuna oralara getirttirmeyin adam kesinlikle yapıyoruz dedi bu işin yalanı olmaz dedi hattınızı takıp kullanacaksınız dediler tamamen yazılımsal bir program tlf hiç dokunmuyoruz bilgisayara baglayıp yapıyoruz dediler yüzde yüz yapıyoruz çok kişi sırada bekliyormuş çok yogunlarmış
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
pazertesi akkoyun karakoyun belli olur adamları 4 sefer aradım ben dedim beylikdüzünden gelecem mesafe var baya dedim beni boşuna oralara getirttirmeyin adam kesinlikle yapıyoruz dedi bu işin yalanı olmaz dedi hattınızı takıp kullanacaksınız dediler tamamen yazılımsal bir program tlf hiç dokunmuyoruz bilgisayara baglayıp yapıyoruz dediler yüzde yüz yapıyoruz çok kişi sırada bekliyormuş çok yogunlarmış
Alıntıları Göster
böbrekler gitmesin ? :D
cadde iphone die bi dükkan göremedim internet üzerinde vs
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
böbrekler gitmesin ? :D
cadde iphone die bi dükkan göremedim internet üzerinde vs
Alıntıları Göster
ben adresinide aldı barlar sokagında pasajın içinde dedi bende bilmiyorum oraları gidinci görecegiz
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
Yönetici arkadaşlardan ricam şu konuyuda kapatmayın, diğer konuda 3G/3Gs unlock'dan başka birşey konuşulmuyor.
Unlock bekleyen iPhone 4 sahipleri bu başlık altında toplansın; bütün haberleri, gelişmeleri bu başlık altından paylaşalım.
YCAYTUG DOSTUM SEN GÖTÜRMÜŞSÜN AÇIK ADRES VERİRMİSİN BİRAZ BİLGİ VER SEN TANIYORMUSUN BU ŞAHISLARI
quote:
YCAYTUG DOSTUM SEN GÖTÜRMÜŞSÜN AÇIK ADRES VERİRMİSİN BİRAZ BİLGİ VER SEN TANIYORMUSUN BU ŞAHISLARI
Alıntıları Göster
cadde bostan migrostan caddeye dogru yukarı cıkıyorsunuz sağt tarafta converse mağzası var üstünde ki bina 2.kat... bende tanımıyorum arkadaşım tavsiye etti ona güveniyorum o oraya 4 5 tane iphone yaptırmış...
quote:
ben tanımıyom sen tanışırsan bana da tanıştır
quote:
Orijinalden alıntı: seckinkaya
quote:
ben tanımıyom sen tanışırsan bana da tanıştır
Alıntıları Göster
ben pazartesi 3 te sınavım var ancak 6 gibi fln gecerim karşıa yani 6 gibi alırım telefonu.. ondan sonra gelir buradan size haber veririm isteyenlere özelden telefonumu veririm ararlar konusurz.... veya direk ordaki adamın adını telefonunu veririm... pazartesi akşam 6 dan sonra belli olur yani
quote:
Orijinalden alıntı: YCAYTUG ben pazartesi 3 te sınavım var ancak 6 gibi fln gecerim karşıa yani 6 gibi alırım telefonu.. ondan sonra gelir buradan size haber veririm isteyenlere özelden telefonumu veririm ararlar konusurz.... veya direk ordaki adamın adını telefonunu veririm... pazartesi akşam 6 dan sonra belli olur yani
Dostum msn adresini yollarmisin mesajla.
quote:
ben pazartesi 3 te sınavım var ancak 6 gibi fln gecerim karşıa yani 6 gibi alırım telefonu.. ondan sonra gelir buradan size haber veririm isteyenlere özelden telefonumu veririm ararlar konusurz.... veya direk ordaki adamın adını telefonunu veririm... pazartesi akşam 6 dan sonra belli olur yani
Alıntıları Göster
ben pazertesi sabah ordayım sen tlf bıraktıgında başka tlf varmıydı iphone4 bekleyen adamlar gördün dükkanıda gördün ciddi biryermi
quote:
ben pazertesi sabah ordayım sen tlf bıraktıgında başka tlf varmıydı iphone4 bekleyen adamlar gördün dükkanıda gördün ciddi biryermi
Alıntıları Göster
ciddi bir yer benler beraber 3 kişi fln vardı herkes telefonunu bırakıordu..
quote:
Alıntıları Göster
benim iş yerine yakın nedir ne değildir pazartesi gidicem
quote:
Alıntıları Göster
inşallah dostum olurya ekimden beri bekliyorum bendekonuştum adamlarla adamlar çok emin birşekilde konuştular bey efendi biz zorla yapmıyoruz güvenmiyorsanız yaptırmazsınız dediler
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaslar ben de daha once tel.cu bir arkadasın tel.u kapatmamk uzere kırdıgını soylemistim. Ancak tel.un kapanma ihtimalinden dolayı yaptırmadım. Adam kırdıktan sonra parayı istiyordu 150 tl olarak. Ne yaptıgını bilmiyorum ama yaptıgını istanbulda caddede belki de sürekli arka planda calısan bir program haline donusturdulerse pazarın kaymagını almaya calısıyor olabilirler... Saygılar
quote:
inşallah dostum olurya ekimden beri bekliyorum bendekonuştum adamlarla adamlar çok emin birşekilde konuştular bey efendi biz zorla yapmıyoruz güvenmiyorsanız yaptırmazsınız dediler
Alıntıları Göster
Hangi versionları unlock yapıyorlar bilen varmı..?
quote:
Orijinalden alıntı: alicorbaci
Alıntıları Göster
sanıyorum sadece 4.1 çünkü 4.2.1 in jb i daha cıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: alicorbaci
Alıntıları Göster
ben 02.10.04 att dedim açıyoruz dedi
quote:
Orijinalden alıntı: eScapeeXc
quote:
Orijinalden alıntı: ssanol
Wenn Sie Ihr Handy mit der Mobilfunkkarte eines anderen Anbieters nutzen wollen, müssen Sie zunächst den SIM-Lock entfernen. Den Entsperrcode können Sie 24 Monate nach dem Kauf kostenlos erhalten. Wenn Sie Ihr Handy vor Ablauf der 24 Monate entsperren möchten, können Sie den Entsperrcode online für 99,50 €2) bestellen. Eine vorzeitige Entsperrung eines iPhones ist nicht möglich
almanya t-mobile sitesınde söyle bit yazı var... Acaba parayla Sim Kilidi açtırmak anlamına mı geliyor..
Bu sadece Almanya T-Mobile dan alinan iPhone 4 ler icin gecerli. Tercumesi; Eger telefonunuzu baska hatlarla kullanmak isterseniz, sim kilidini silmeniz gerekir. Kilit acma kodunu sozlesmeden 24 ay sonra bedava alabilirsiniz. Eger ki 24 aydan once kilit kodunu almak isterseniz, kodu internetten 99,50 euro ya siparis edebilirsiniz.
Teşekkürler tercume icin.. Benim telf. T-mobile Almanya'dan alındı. Alternatif olarak Bir seçenek..