Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
755.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oki1980

Arkadaslar 5 aydır bekliyorum adam kesinlikle çok net acıyoruz diyor hatta yarın aksamdan karşıya geçicegim pazertesi sabah erkenden gideceğim adama sordum cihazı açıpta birsey yapıyorsunuz dedim hayır yazilimsal cihazı kesinlikle acmıyoruz dedi beklerseniz yanınızda yaparız dediler
    Arkadaşlar Mexico da tanıdığım biri var. Kendisine biraz önce mesaj gönderdim. Mexico City deki telefonculara iphone 4 4.1 02.10.04 ile ilgili unlock yapılabiliyor mu ve crack dosyası ellerinde olup olmadığını sorabilir misin dedim. Kendisinden cevap aldığım an sizlerle paylaşıyor olacağım. Ayrıca tanıdık bir telefoncusu varsa ve böyle birşey mümkünse ilgili crack dosyasını edinmeye çalışırım.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

Arkadaşlar Mexico da tanıdığım biri var. Kendisine biraz önce mesaj gönderdim. Mexico City deki telefonculara iphone 4 4.1 02.10.04 ile ilgili unlock yapılabiliyor mu ve crack dosyası ellerinde olup olmadığını sorabilir misin dedim. Kendisinden cevap aldığım an sizlerle paylaşıyor olacağım. Ayrıca tanıdık bir telefoncusu varsa ve böyle birşey mümkünse ilgili crack dosyasını edinmeye çalışırım.

Bilginize.

Alıntıları Göster
    Öncelikle birden fazla mesaj için özür dilerim. Sistemsel nedenden dolayı gitmediğini düşünerek tekrar gönderdim. Peki bu caddedeki yer pazar günleri açık mıymış ? Yani belki yarın uğrayabilirim.

• quote:

Öncelikle birden fazla mesaj için özür dilerim. Sistemsel nedenden dolayı gitmediğini düşünerek tekrar gönderdim. Peki bu caddedeki yer pazar günleri açık mıymış ? Yani belki yarın uğrayabilirim.

iphonum yok ama bende cok merak ettim bu işin altından ne çıkacağını.
  • Vallahi arkadaslar birdaha aradım 4 kez aradım suan abi 80 tane cihaz var diyor kesinlikle açiyorlarmış dedim bak kardes bu isin yalanı dolanı olmaz binlerce insan bekliyor dedim abi pazertesi gel hattını tak konus dediler Arayin sorun pazar acıkmı kapalımı 0216 3633300 arayın konusun
  • quote:

Açın tlf konuşun arkadaslar 0216 3633300 ben üçkere aradım adam bey efendi şaşkınlığınızı anlıyorum dedi bugün kackisiyle konuştum herkes aynı tepkiyi veriyor diyor yapıyoruz diyor suan sırada bekleyen çok kisi var diyor
    Evet arkadaşım eğer telefonun çalışıyorsa yarın aldığında sürümünü çekim gücünü operatörünü videoya çek koy bizde ikna olalım
  • 80tane ne yapıyor. 125tlden 10000tl güzel para. Kaymak kısmı için.. :))

Valla heyecanlandir di bu is.. Umarım doğrudur..
  • quote:

Vallahi arkadaslar birdaha aradım 4 kez aradım suan abi 80 tane cihaz var diyor kesinlikle açiyorlarmış dedim bak kardes bu isin yalanı dolanı olmaz binlerce insan bekliyor dedim abi pazertesi gel hattını tak konus dediler Arayin sorun pazar acıkmı kapalımı 0216 3633300 arayın konusun

Adamları bıktırmışsın galiba aramaktan telefona cevap vermiyorlar Neyse arayıp tekrar konuşacağım bir ara pazar açıksa yarın bir uğrayayım. Peki unlock tan önce jailbreak yapıyorlar mı acaba onu da merak ettim doğrusu..
  • quote:

quote:

Vallahi arkadaslar birdaha aradım 4 kez aradım suan abi 80 tane cihaz var diyor kesinlikle açiyorlarmış dedim bak kardes bu isin yalanı dolanı olmaz binlerce insan bekliyor dedim abi pazertesi gel hattını tak konus dediler Arayin sorun pazar acıkmı kapalımı 0216 3633300 arayın konusun

Adamları bıktırmışsın galiba aramaktan telefona cevap vermiyorlar Neyse arayıp tekrar konuşacağım bir ara pazar açıksa yarın bir uğrayayım. Peki unlock tan önce jailbreak yapıyorlar mı acaba onu da merak ettim doğrusu..

Alıntıları Göster
    inşallah olurda bi şekilde bizde unlock yaparız.

• quote:

Orijinalden alıntı: yk55

inşallah olurda bi şekilde bizde unlock yaparız.

Alıntıları Göster
    Tekrar aradım. Pazar günü kapalıymışlar. P.tesi getirin yapalım dedi.
  • Arkadaslar gidip yaptıran olursa bizede burdan bilgi versin bizde yaptıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitboy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar banada yurtdısından iphone 4 geldi fw 4.1 model :mc603zp bb 2.10.04 itunes dan aktiv ettim your iphone successfuly unlock yazısını gordum fakat hala telefonda servis yok yazar operator kısmına tıkladıgımda turkcel vodafone ve bir kac servis daha gormekteyim turkcele basıyorum ve Ağ kayboldu sectiginiz hucresel ag artı yok ayarladan baska bir ag secebilirsiniz der lutfen yardımcı olabilirmisiniz ne yapacam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitboy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cihazı büyük ihtimal pazartesi alıcam adamlar cok yogunmus.. pazartesi akşamı vericegiz dediler umarım birşey olmaz benim telefon iphone4 ios4.1 bb 02.10.04...

ayrıntılı bilgi isteyen bana msj atsın ama bende telefonu bıraktım pazartesi alıcam haberlesiriz....
  • Pazertesi gideceğim arkadaslar
  • quote:

Pazertesi gideceğim arkadaslar
    hiç sanmıyorum meslek sırrı bilmemne hepsi hikaye sherif hassim den başka kimse buişi yapamaz

dev team

cronic team

geohot

GERİSİ YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

boşuna paranızı telefonunuzu kaptırmayın cöp olmasın

yada video resim koyun inanalım
  • İmei nosunu falan degisrmiyolardir ins.islem ne kadar suruyomus islem hemen hallediyorlarmi.yoksa birakip bi kac gun sonrami aliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inibarva

İmei nosunu falan degisrmiyolardir ins.islem ne kadar suruyomus islem hemen hallediyorlarmi.yoksa birakip bi kac gun sonrami aliyoruz
    islem 2 saate biter diorduda çok yogunluk varmıs ancak pazartesi akşamı diyorlar... valla beni kendileri arayıp soyledi ben aramadım ben telefon gelir gelmez aradım onları daha çıkmadı çıkınca ararız dediler jb çıkınca aradılar ama ben kendim yapmıştım unlock yapmaya başlayıncada dün aradılar inanmadım bugün gittim adamlar yapıyorzu diyordu bunun yanı sıra 4.5 ay önce talep formu doldurmştm adamlar düzenli direk arayıp söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaccyy

islem 2 saate biter diorduda çok yogunluk varmıs ancak pazartesi akşamı diyorlar... valla beni kendileri arayıp soyledi ben aramadım ben telefon gelir gelmez aradım onları daha çıkmadı çıkınca ararız dediler jb çıkınca aradılar ama ben kendim yapmıştım unlock yapmaya başlayıncada dün aradılar inanmadım bugün gittim adamlar yapıyorzu diyordu bunun yanı sıra 4.5 ay önce talep formu doldurmştm adamlar düzenli direk arayıp söylediler...

Alıntıları Göster
    ben resim koyucam telefonu vermeden önce servis yok yazısını screen shot yapmıştm birde hatla takıp yaparım bende inanamıyorum hala hatta telefonu gidip geri almayı düşündüm ama sonra dedim oluruna bırakim... umarım bir aksilik olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ssanol

Wenn Sie Ihr Handy mit der Mobilfunkkarte eines anderen Anbieters nutzen wollen, müssen Sie zunächst den SIM-Lock entfernen. Den Entsperrcode können Sie 24 Monate nach dem Kauf kostenlos erhalten. Wenn Sie Ihr Handy vor Ablauf der 24 Monate entsperren möchten, können Sie den Entsperrcode online für 99,50 €2) bestellen. Eine vorzeitige Entsperrung eines iPhones ist nicht möglich

almanya t-mobile sitesınde söyle bit yazı var... Acaba parayla Sim Kilidi açtırmak anlamına mı geliyor..

Bu sadece Almanya T-Mobile dan alinan iPhone 4 ler icin gecerli. Tercumesi;
    Eger telefonunuzu baska hatlarla kullanmak isterseniz, sim kilidini silmeniz gerekir. Kilit acma kodunu sozlesmeden 24 ay sonra bedava alabilirsiniz. Eger ki 24 aydan once kilit kodunu almak isterseniz, kodu internetten 99,50 euro ya siparis edebilirsiniz.

• 4.2.1 jb ile ilgili bir durum var mı arkadaşlar? IPod 3G kullanıyorum. Konuda yazanları pek anlayamadığımdan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YCAYTUG

ben resim koyucam telefonu vermeden önce servis yok yazısını screen shot yapmıştm birde hatla takıp yaparım bende inanamıyorum hala hatta telefonu gidip geri almayı düşündüm ama sonra dedim oluruna bırakim... umarım bir aksilik olmaz...

iyi haberlerini bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.