cumartesi pazar tatil demekki adamlar o kadar çalıştı biraz ara versinlerde sakin kafayla düşünsünler beklicez artık bare yılbaşından önce çıksada bize hediye olsa ama aklıma takılan bişey var peki türkcelle e gelen factory unlock lu cihazlara turkcell lock u koyanlar acaba at&t lock unu turkcell lockuna çevirebilirlermi
Aslında mantıklı gözüküyor bilen bi arkadaş açıklayabilir mi???
Alıntıları Göster
öğrendiğime göre apple türkiyeye yolladığı iphone lara hiç lock koymuyormuş turkcell de öle satıyormuş unlock haliyle o yüzden bu umutta yalan oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Oki1980
Bende tercüme ettim okudum birinin alıp denemesi lazım
Arkadaşım geçen hafta denedik olmadı :) 24 $ verdik denemeyin kesnlikle
quote:
Orijinalden alıntı: hobametin
cumartesi pazar tatil demekki adamlar o kadar çalıştı biraz ara versinlerde sakin kafayla düşünsünler beklicez artık bare yılbaşından önce çıksada bize hediye olsa ama aklıma takılan bişey var peki türkcelle e gelen factory unlock lu cihazlara turkcell lock u koyanlar acaba at&t lock unu turkcell lockuna çevirebilirlermi
Alıntıları Göster
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar iphone 4 versiyonu 4.1 02.10.04 usa tel var jb siz şimdi shsh kaydını almaya kalktım tinyumbrella ile 4.21 alabiliyorum jb yapsam cydia ile alabilirmiyim 4.1 tinyumbrellada yok cydia da varmıdır bide şimdi jb yapsam sonra unlockta sorun olurmu şimdiden hepinize teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar iphone 4 versiyonu 4.1 02.10.04 usa tel var jb siz şimdi shsh kaydını almaya kalktım tinyumbrella ile 4.21 alabiliyorum jb yapsam cydia ile alabilirmiyim 4.1 tinyumbrellada yok cydia da varmıdır bide şimdi jb yapsam sonra unlockta sorun olurmu şimdiden hepinize teşekkürler...
Alıntıları Göster
dostum sende bekliyceksin şuan telefonuna update etme kalsın 4.1 de shsh kaydını al dursun.
quote:
Orijinalden alıntı: cturna
dostum sende bekliyceksin şuan telefonuna update etme kalsın 4.1 de shsh kaydını al dursun.
Alıntıları Göster
ben shsh kaydı alamıyorum.link gönderebilir misnz nereden yüklemem gerekiyor
quote:
ustam update değilde shsh kaydını almak istedim ama 4.1 yok server lar kapanmış galiba tinyumbrellada çıkmıyor 4.21 çıkıyor en düşük şimdi bekliyorumda jb yapmayımmı bide eğer jb unlock a engel değilse cydia da varmıdır 4.1 shsh kaydı yapılırmı ordan
quote:
quote:
ustam update değilde shsh kaydını almak istedim ama 4.1 yok server lar kapanmış galiba tinyumbrellada çıkmıyor 4.21 çıkıyor en düşük şimdi bekliyorumda jb yapmayımmı bide eğer jb unlock a engel değilse cydia da varmıdır 4.1 shsh kaydı yapılırmı ordan
Alıntıları Göster
4.1 veya öncesi için SHSH kaydı artık alınamaz ...
Artık kapanmış durumda.. Cydia İSHSHİT den de deneseniz tiny umrella danda deneseniz en düşük 4.2.1 içni alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: dolankartus.com.tr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşlar benim telefon geleli 3 gün oluyor. geldiği gün shsh kaydı için umbrellayı çalıştırdım. şu ekran var şu an. alamadım mı kaydı? nedir ne değildir bir fikir verin?
quote:
Orijinalden alıntı: erdogan3333
arkadaşlar benim telefon geleli 3 gün oluyor. geldiği gün shsh kaydı için umbrellayı çalıştırdım. şu ekran var şu an. alamadım mı kaydı? nedir ne değildir bir fikir verin?
sende benim gibi 4.1 yedeği alamazsın dostum 4.21 den başlıyor onu al en azından
quote:
quote:
sende benim gibi 4.1 yedeği alamazsın dostum 4.21 den başlıyor onu al en azından
nasıl alacağım burdan itibaren? anlatır mısın?
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
alabildim mi shsh kaydını birşeyler yaptım ama anlamadım.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
I know that most of your are asking eagerly about the unlock for iPhone 4 baseband 2.10.04, here is Sherif Hashim the well-known iPhone hacker sent a tweet confirming the imminent release of unlock for 5.14.02 for iPhone 3GS and 2.10.04 for iPhone 4.
alabildim mi shsh kaydını birşeyler yaptım ama anlamadım.
Alıntıları Göster
Tweets tagged with #Unlock » Geohot_us Geohot Unlock iPhone 4 Baseband 2.10.04http://bit.ly/eqoKpx #Unlock #Baseband 1 hour ago Favorite Retweet Reply
arkadaşlar twit te şimdi bu msj geldi , ne kadar güvenilir sizce????????????
quote:
Orijinalden alıntı: soujourner
Tweets tagged with #Unlock » Geohot_us Geohot Unlock iPhone 4 Baseband 2.10.04http://bit.ly/eqoKpx #Unlock #Baseband 1 hour ago Favorite Retweet Reply
Alıntıları Göster
Bir tanıdığım Fransa'dan almış. Direk getirmiş, pasaport kaydı var. Açınca aktive etmemi istiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?? Sim kilit var mıdır bilmiyorum ama aktivasyon istiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: soujourner
Alıntıları Göster
bende az önce baktım ama ne kadar güvenilir tartışılır tabi.altındaki yorumlarda da 2 haftadan aşağı çıkmaz falan gibi yazılar var.
quote:
Orijinalden alıntı: sakarboy
Artık kapanmış durumda.. Cydia İSHSHİT den de deneseniz tiny umrella danda deneseniz en düşük 4.2.1 içni alınabilir.
niye alınamıyor arkadaşlar, geçici bir durum mu bu yoksa artık alınamayacak mı? ben 4.1'imi açmamıştım henüz, o yüzden de shsh kaydını alamadım. n'olcak şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: apokachi
quote:
Orijinalden alıntı: sakarboy
niye alınamıyor arkadaşlar, geçici bir durum mu bu yoksa artık alınamayacak mı? ben 4.1'imi açmamıştım henüz, o yüzden de shsh kaydını alamadım. n'olcak şimdi?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar konu dışına çıkmayalım, shsh kaydı için forumda ilgili konu mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'
Arkadaşlar konu dışına çıkmayalım, shsh kaydı için forumda ilgili konu mevcut
Alıntıları Göster
link verir misin shsh kaydıyla ilgili sorulara cvp alabileceğimiz
quote:
link verir misin shsh kaydıyla ilgili sorulara cvp alabileceğimiz