Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: break.

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-z

moral bozmak yok arkadaşlar inanmaya devam. Bugün bir haber aldım unlock 5-6 güne çıkacak diyorlar hazır olmayan dosyalar varmış ama bitecekmiş.

Kaynak :?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar abim washington'da ve bana ve kendisine iPhone 4 getirmeyi düşnüyor?Apple Store'den 4.0.2 sürümlü bi iPhone4 alma şansı olabilirmi?Yada 4.2 varsa sürüm olarak almasınmı?Çünkü onun için bi 4 ay daha beklenir yazıyor???[b]

• quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-z

moral bozmak yok arkadaşlar inanmaya devam. Bugün bir haber aldım unlock 5-6 güne çıkacak diyorlar hazır olmayan dosyalar varmış ama bitecekmiş.

Kaynak :?

Muhittinin arkadaşının arkadaşının arkadaşı imiş. O da başka birinden duymuş. Böle gidiyordur :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansayan

Arkadaşlar abim washington'da ve bana ve kendisine iPhone 4 getirmeyi düşnüyor?Apple Store'den 4.0.2 sürümlü bi iPhone4 alma şansı olabilirmi?Yada 4.2 varsa sürüm olarak almasınmı?Çünkü onun için bi 4 ay daha beklenir yazıyor???[b]

amerika dan iphone 4 almak....diye bir konu başlığı açmışsınız....
    oraya bakabilirseniz sorunun cevabını oraya yazdım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typhoon41 -- 9 Ocak 2011; 22:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41

quote:

Alıntıları Göster
    baseband düşürme yöntemi yapacaklardı güya ama bence baseband düşürmek bu dev team'in işine gelmez çünkü baseband düşürürlerse artık ömür boyu unlock derdi kalmaz bu insanlarada gerek kalmaz onun için kendilerine rağbet olsun diye basebandleri kırma yoluna gidiyorlar diye düşünüyorum 3 aydır bekliyorum bıkkınlık geldim artık

• Arkadaslar mart ayında çıkacak daha fazla uzatmanın anlamıyok boş boş konuşmanın anlamıyok kullanın elimizdeki suan gezegenin eniyi tlf bukadar özellik hangi tlfda var nankörlük yapmayın tlf larınızıda bedavaya satmayın ömür geçiyor Mart'ta gelir gecer
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Madem telefonları satmamak için inat ediyoruz o zaman bütün unlock bekleyen arkadaşlar toplanalım amerikaya gidelim. Nasılsa AT&T simcard' ımız da var :)))) rahat rahat kullanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Arkadaslar mart ayında çıkacak daha fazla uzatmanın anlamıyok boş boş konuşmanın anlamıyok kullanın elimizdeki suan gezegenin eniyi tlf bukadar özellik hangi tlfda var nankörlük yapmayın tlf larınızıda bedavaya satmayın ömür geçiyor Mart'ta gelir gecer

delikanlı senin mart kedilerinle bir akrabalığın varmı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Madem telefonları satmamak için inat ediyoruz o zaman bütün unlock bekleyen arkadaşlar toplanalım amerikaya gidelim. Nasılsa AT&T simcard' ımız da var :)))) rahat rahat kullanırız

yok...kendi aramızda para toplayalım ve at&t ile anlaşma yapalım..
    ardından bi baz istasyon dikeriz sonra deymeyin keyfimize.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerbozoglu

Alıntıları Göster
    az önce dev team in irc chatte girdim , unlock ilgli soru sordum masum bir soru sordum , "en azından olmuo diyin dedim anlayalım", direk BAN yedim , tekrar girdim "yaptınz şey yanlış dedim" bu sefer host ban yedim , başka wirelesten tekrar girdim , az önce banlann ananız için geri döndü dedim , tekrar ban yedim ,, en son girdim normal durdum millet ne diyor merak ettim ,
    arkadaş adamlar unlock konusunda çok sinirliler , nedeneni bilmiyorum ama arkamdan baya sövdüler , diğerleri de yukardakileri tanrı gibi görüyor , birileri işte millet çok sabırsız falan diyor , lan 5 ay oldu ne alaka ! en azından olmuo hacı zor diyin ya bişey demiyorlar napcamızı şaşırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: get_up

az önce dev team in irc chatte girdim , unlock ilgli soru sordum masum bir soru sordum , "en azından olmuo diyin dedim anlayalım", direk BAN yedim , tekrar girdim "yaptınz şey yanlış dedim" bu sefer host ban yedim , başka wirelesten tekrar girdim , az önce banlann ananız için geri döndü dedim , tekrar ban yedim ,, en son girdim normal durdum millet ne diyor merak ettim ,
    arkadaş adamlar unlock konusunda çok sinirliler , nedeneni bilmiyorum ama arkamdan baya sövdüler , diğerleri de yukardakileri tanrı gibi görüyor , birileri işte millet çok sabırsız falan diyor , lan 5 ay oldu ne alaka ! en azından olmuo hacı zor diyin ya bişey demiyorlar napcamızı şaşırdık

Alıntıları Göster
    hahaha iphone tanrılarını rahatsız etmişin dünyalarından atmışlar seni :D gece gece iyi güldüm :D (yazım hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolsen -- 9 Ocak 2011; 23:12:28 >

• Halen beklemedeyiz.Doğru düzgün gelişme yok anlaşılan.Gene sallamasyonlarla zaman geçiriliyor.elbet çıkacak.Sorun yaratmaya gerek yok.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Halen beklemedeyiz.Doğru düzgün gelişme yok anlaşılan.Gene sallamasyonlarla zaman geçiriliyor.elbet çıkacak.Sorun yaratmaya gerek yok.
    ortada hiç bi gelişme yokken mart ayı söylentisi biraz kasıtlı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgeneci

ortada hiç bi gelişme yokken mart ayı söylentisi biraz kasıtlı sanki

aynen.....
  • quote:

Yalakalar her yerde vardır...
  • quote:

Arkadaslar mart ayında çıkacak daha fazla uzatmanın anlamıyok boş boş konuşmanın anlamıyok kullanın elimizdeki suan gezegenin eniyi tlf bukadar özellik hangi tlfda var nankörlük yapmayın tlf larınızıda bedavaya satmayın ömür geçiyor Mart'ta gelir gecer

Asıl ortalığı germenin anlamı yok. Kaç defa daha yazacaksınız, elinizde kaynak yok birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosalinda90

quote:

Asıl ortalığı germenin anlamı yok. Kaç defa daha yazacaksınız, elinizde kaynak yok birşey yok.

Mart ayında çıkacağına dair bi kaynak göster bizde burda boşuna dil dökmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jentin -- 9 Ocak 2011; 23:48:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

unlock olmadı diyelim hiç, ipod gibi bile kullanamıyacakmıyız yani jailbreak'da olmazmı? en azından arızalı jb var onu tamamlıyabilirler değilmi?

evet ipod olarak kullanabiliyoruz zaten hepimiz...
    şu an için sadece jailbreak tethered olarak çalışıyor..yani cihaz birşekilde kapanırsa yada restart yaparsa bilgisayar yardımı olmadan iphone açılmıyor...
    ama untetheret olan yazılım için mac işletim sistemlerinde çıkarıldı ve bugün 5.versiyonu yayımlandı..
    zannedersem bu sondu artık windows için untetheret jailbreak yazılımı bekleniyor...
    kimbilir belkide unlock ile beraber verirler....

bu haber eğer doğruysa gerçekten çok sevindirici en azından jailbreaklı bi şekilde kullanabilirim uygulamaları

• quote:

quote:

quote:

unlock olmadı diyelim hiç, ipod gibi bile kullanamıyacakmıyız yani jailbreak'da olmazmı? en azından arızalı jb var onu tamamlıyabilirler değilmi?

evet ipod olarak kullanabiliyoruz zaten hepimiz...
    şu an için sadece jailbreak tethered olarak çalışıyor..yani cihaz birşekilde kapanırsa yada restart yaparsa bilgisayar yardımı olmadan iphone açılmıyor...
    ama untetheret olan yazılım için mac işletim sistemlerinde çıkarıldı ve bugün 5.versiyonu yayımlandı..
    zannedersem bu sondu artık windows için untetheret jailbreak yazılımı bekleniyor...
    kimbilir belkide unlock ile beraber verirler....

bu haber eğer doğruysa gerçekten çok sevindirici en azından jailbreaklı bi şekilde kullanabilirim uygulamaları

Alıntıları Göster
    bildim bileli aynı muhabbet ortada dönuyr

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

bildim bileli aynı muhabbet ortada dönuyr

Alıntıları Göster
    @get up
    çabana ve yorumuna hayran kaldım :)
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.