Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glazer

beyler yılbaşı filan diye umut bağlamayın acı ama gerçek bu, daha öncede aynısı yaşanmıştı bence daha 1 ay daha var

EN İYİ İHTİMAL LE . BİR AYA ÇIKARSA ÖP BAŞINA KOY
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

beyler yılbaşı filan diye umut bağlamayın acı ama gerçek bu, daha öncede aynısı yaşanmıştı bence daha 1 ay daha var

EN İYİ İHTİMAL LE . BİR AYA ÇIKARSA ÖP BAŞINA KOY

Alıntıları Göster
    içim karardı şu belirsizlikten bari çıkmıycak densinde hepberaber toplanıpp ayfonları şerifin kafasında kıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: iphnee4

içim karardı şu belirsizlikten bari çıkmıycak densinde hepberaber toplanıpp ayfonları şerifin kafasında kıralım

Alıntıları Göster
    Yaw yeni yıl geldi unlock gelmedi Askerde şafak sayarken bu kadar gün saymamıştım. En azından orda tarih belliydi şu tarihte tezkereyi alıcam biliyordum bu unlock olayı dipsiz kuyu oldu çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: fredarnite
    kesinlikler katılıorum yardım istemek suç mu şerif şerife bişey çıkarttıığında zaten haberin olcak çünkü 10 defa bu sayfaya giriosun günde. bu esnad sorun yaşayanlar sorunu çzöülse telefonunu tanısa fenamı olur. ben hep diorum bu tavlada zara kızıp adam dövmeye benzer burdaki tavır

Ya bide hakliymissiniz gibi bidi bidi yapmayin. Yok hep ayni seyleri yazip okuyormusuz da yardim etsek nolurmus...
    Kardes burda herkes herkese yardim eder ama yeri burasi degil. YERI BURASI DEGIL.
    soyle bit ornekle kendinizi savunmanin ne kadar sacma oldugunu anlatim size.
    Bir iste calisiyorsun kendi masandasin. Patron sirket disina cikti. Sen onun odasina veya masasina mi gecip calismaya devam ediyorsun. Nede olsa patron sirket disinda ne olacakki orda calisabilirsin.
    Sizin mantik bu iste. Anlayin ne gereksiz sozler ve gereksiZ savunmalar yaptiginizi.
    Sizinki hazira konmak. Bu sorularinizin cevabi forumda 100 yerde var en az. Ama siz arastirmayi istemiyor hazirlop istiyorsunuz.
    Biraz da bizim acimizdan bakin olaya. Ayni sorulari gunda 15-20 defa burda soruyorlar.
    Hakliymissiniz gibi kendinizi savunmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

quote:

Orijinalden alıntı: fredarnite
    kesinlikler katılıorum yardım istemek suç mu şerif şerife bişey çıkarttıığında zaten haberin olcak çünkü 10 defa bu sayfaya giriosun günde. bu esnad sorun yaşayanlar sorunu çzöülse telefonunu tanısa fenamı olur. ben hep diorum bu tavlada zara kızıp adam dövmeye benzer burdaki tavır

Ya bide hakliymissiniz gibi bidi bidi yapmayin. Yok hep ayni seyleri yazip okuyormusuz da yardim etsek nolurmus...
    Kardes burda herkes herkese yardim eder ama yeri burasi degil. YERI BURASI DEGIL.
    soyle bit ornekle kendinizi savunmanin ne kadar sacma oldugunu anlatim size.
    Bir iste calisiyorsun kendi masandasin. Patron sirket disina cikti. Sen onun odasina veya masasina mi gecip calismaya devam ediyorsun. Nede olsa patron sirket disinda ne olacakki orda calisabilirsin.
    Sizin mantik bu iste. Anlayin ne gereksiz sozler ve gereksiZ savunmalar yaptiginizi.
    Sizinki hazira konmak. Bu sorularinizin cevabi forumda 100 yerde var en az. Ama siz arastirmayi istemiyor hazirlop istiyorsunuz.
    Biraz da bizim acimizdan bakin olaya. Ayni sorulari gunda 15-20 defa burda soruyorlar.
    Hakliymissiniz gibi kendinizi savunmayin.

Alıntıları Göster
    Günaydın arkadaşlar,

Bu adamların elinde hali hazırda bir unlock varsa ve yayınlamak için 16 Ocağı bekliyorlarsa, neden şu zamanda yayınlayacağız diye tarih vermiyorlar??
    Açıkçası ben 16 Ocakta çıkmasına razıyım ama unlock hazırsa ve bizi o zamana kadar bu şekilde süründürürlerse küfürün babasını yicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsnky

Günaydın arkadaşlar,

Bu adamların elinde hali hazırda bir unlock varsa ve yayınlamak için 16 Ocağı bekliyorlarsa, neden şu zamanda yayınlayacağız diye tarih vermiyorlar??
    Açıkçası ben 16 Ocakta çıkmasına razıyım ama unlock hazırsa ve bizi o zamana kadar bu şekilde süründürürlerse küfürün babasını yicekler

Alıntıları Göster
    Soru soracaksanız yenı bır konu acarsınzı orada sorarsınzı hem sorunuz arada kaynamaz hemde kulagınız çınlamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: MuStLy

Soru soracaksanız yenı bır konu acarsınzı orada sorarsınzı hem sorunuz arada kaynamaz hemde kulagınız çınlamaz..

Alıntıları Göster
    Açıkçası elimde sim kilitli bir iphone yok ama unlockun bu kadar oyalanması beni bile rahatsız etti. Apple a mail atılsa unlock code tarzı birşey vermiyormu bu adamlar. Sonuçta ben bunu Türkiyedeki şebekede kullanıcam. Hani geçtim unlocku bari Türkiyedeki şebekelere kitleseler. Yazık bu kadar adam haybeyemi para verdi. Hem şu unlocklar çıkarsa saçma sapan rakam isteyenlerde o rakamları aşşağı çekmek zorunda kalıcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

Açıkçası elimde sim kilitli bir iphone yok ama unlockun bu kadar oyalanması beni bile rahatsız etti. Apple a mail atılsa unlock code tarzı birşey vermiyormu bu adamlar. Sonuçta ben bunu Türkiyedeki şebekede kullanıcam. Hani geçtim unlocku bari Türkiyedeki şebekelere kitleseler. Yazık bu kadar adam haybeyemi para verdi. Hem şu unlocklar çıkarsa saçma sapan rakam isteyenlerde o rakamları aşşağı çekmek zorunda kalıcak :)

Alıntıları Göster
    Merhaba
    herkese şimdiden sağlıklı hayırlı 2011 senesi diliyorum
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

Merhaba
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    ben steve jobs soruları alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

Merhaba
    saygılarımla

:)
    Herkese iyi seneler arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

eee steve gelirmisin senle özel bişey konuşcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

I want to play a game steve jobs :)))
  • quote:

Günaydın arkadaşlar,

Kim dedi ki 16 ocakta verecekler diye keşke öyle olsa bu şerefsiz şerif dememişmiydi 25 aralığa yetişmezse söz ne zamana yetişir tarih söyleyecem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.kz

quote:

Günaydın arkadaşlar,

Kim dedi ki 16 ocakta verecekler diye keşke öyle olsa bu şerefsiz şerif dememişmiydi 25 aralığa yetişmezse söz ne zamana yetişir tarih söyleyecem diye

Alıntıları Göster
    hala beklemedeyiz arkadaslar!!!

• İyide arkadaş, sen bireysel aliyosun 1 tane, operator aliyo 100bin tane. Ve ucuza verip kontrattan para kazaniyo. Adam seni mi korur 100bin tane alani mi? Kaldıki adam sana kilitsiz veriyorum demiyoki sen bilerek alıyosun,kontratsiz fiyati da belirlemis. Şikayet edenlerinki şuna benziyo "dolmuşda hem önde oturim hem de cam kenari olsun"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

Yaw yeni yıl geldi unlock gelmedi Askerde şafak sayarken bu kadar gün saymamıştım. En azından orda tarih belliydi şu tarihte tezkereyi alıcam biliyordum bu unlock olayı dipsiz kuyu oldu çıktı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar i4 ile ilgili yardım isteyenlere neden kızıyoruz anlamadım. ip3 ile ilgili soranlara tepki verelim, tamam haklısınız da, burada unlock beklerken bir yandan da insanlara faydalı olsak kötü mü? (sadece ip4 ile ilgili yardım soruları için diyorum bunu, yoksa satılık ilanları vb sacma seyler icin degil) herkese kilitsiz yıllar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: gidene_dur_demem

Arkadaşlar i4 ile ilgili yardım isteyenlere neden kızıyoruz anlamadım. ip3 ile ilgili soranlara tepki verelim, tamam haklısınız da, burada unlock beklerken bir yandan da insanlara faydalı olsak kötü mü? (sadece ip4 ile ilgili yardım soruları için diyorum bunu, yoksa satılık ilanları vb sacma seyler icin degil) herkese kilitsiz yıllar:)

Alıntıları Göster
    Bu arada, Wikileaks'in elinde var mıdır acaba unlock? Assange'a soralım bi, sızdırıversin unlock'u

• quote:

Bu arada, Wikileaks'in elinde var mıdır acaba unlock? Assange'a soralım bi, sızdırıversin unlock'u

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

quote:

Alıntıları Göster
    unlock için şifreyi veriyorum: "açıl susam açıl" bi şeyi 40 kere söylersen olur derler, kaldı 39

• quote:

unlock için şifreyi veriyorum: "açıl susam açıl" bi şeyi 40 kere söylersen olur derler, kaldı 39

Alıntıları Göster
    Şöyle ilanlara bakıyorum..unlocklu telefon ilanlarında hep 1 haftaya çıkar vs..Bu 1 hafta aylar oldu daha ortada yok..Ucuz diye alacaktım ilk başlarda iyiki almamışım..En iyisi tr garantili almak..
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.