Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdula_5

Düşük gösterme olayı hiç aklıma gelmemişti o zaman, o şekilde pek çok ürünü geçirmişler sonradan öğrendim malesef. İade konusu ise tamamen imkansız, adamlardan mail geldi "ürünü almadınız geri gönderirseniz çok para ödersiniz" diye.

Faturada ne kadar yazıyordu acaba? Bizim amazondan sipariş ettiklerimizde 173 dolar yazıyor ve gümrükten geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Düşük gösterme olayı hiç aklıma gelmemişti o zaman, o şekilde pek çok ürünü geçirmişler sonradan öğrendim malesef. İade konusu ise tamamen imkansız, adamlardan mail geldi "ürünü almadınız geri gönderirseniz çok para ödersiniz" diye.

Faturada ne kadar yazıyordu acaba? Bizim amazondan sipariş ettiklerimizde 173 dolar yazıyor ve gümrükten geçiyor.

Alıntıları Göster
    amazon.com'dan oyun alınırsa ntsc problemi yaşar mıyız arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende status olarak Not yet shipped yazıyor. Bazılarında Shipping Soon diyor. Bu fark nedendir bilen var mı? Ayrıca Cumartesiden itibaren sipariş verip de shipping yapılan kişiler var mı? Yoksa hepimiz bekliyor muyuz daha :)
  • Benide ekleyin listeye... :) Amazon'dan temin edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 27 Aralık 2010; 16:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarth79

Arkadaşlar bende status olarak Not yet shipped yazıyor. Bazılarında Shipping Soon diyor. Bu fark nedendir bilen var mı? Ayrıca Cumartesiden itibaren sipariş verip de shipping yapılan kişiler var mı? Yoksa hepimiz bekliyor muyuz daha :)

Alıntıları Göster
    Bende cumartesi günü siparişi verdim hala Shipping Soon yazıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    not yet shipped, henüz para çekilmemiş o yüzden işleme girişilmemiş,
    shipping soon, para çekilmiş işleme hazır, kargoya yüklenecek demek..
  • quote:

RF değilse oyun ve makinen PAL ise tabiki yaşarsın. Alacağın oyunu mutlaka RF olup olmadığına dair kontrol et buradan:http://abgx360.net/verified.php

Diğer bir konu ise; her oyunu Türkiyeye yollamıyorlar. Örneğin Mass Effect 2'yi yolluyorlar, Mass Effect 1'i yollamıyorlar gibi durumlar gördüm kendim.
  • Ama bankadan açık provizyona baktıgımda orada gözüküyor 270 kusur tl. 25 inde cekilmis gozukuyordu. Bugun sadece mevcut teslimat adresinde bir degisiklik yaptım. Bende guvenlik icin payment bilgilerini tekrar girmemi istedi. Daha sonrada saçma bir şekilde payment bilgileriniz güncellendi odemeniz alınacaktır gibi bir mesaj çıktı. (1 kusur tl yine cekmiş hesaptan o da acik provizyonda gözükuyor)

Acaba bir sorun mu var mail atmak gerekir mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

• quote:

Orijinalden alıntı: squallion

quote:

RF değilse oyun ve makinen PAL ise tabiki yaşarsın. Alacağın oyunu mutlaka RF olup olmadığına dair kontrol et buradan:http://abgx360.net/verified.php

Diğer bir konu ise; her oyunu Türkiyeye yollamıyorlar. Örneğin Mass Effect 2'yi yolluyorlar, Mass Effect 1'i yollamıyorlar gibi durumlar gördüm kendim.

Orada RF yazıyor alacağım oyunlara. Dance central ile kinect sports oyununu alacağım. Bu arada amazonun sitesinde ki ürün resminde ntsc ibaresini gördüm. Bu önemli değil heralde.

• quote:

quote:

quote:

Orada RF yazıyor alacağım oyunlara. Dance central ile kinect sports oyununu alacağım. Bu arada amazonun sitesinde ki ürün resminde ntsc ibaresini gördüm. Bu önemli değil heralde.

Alıntıları Göster
    O zaman Türkiyeye yolluyorlar ise gönül rahatlığı ile alabilirsin. Eğer yollamıyorlarsa zaten checkout yapacakken hata veriyor, yollanmadığını söylüyor.

• quote:

O zaman Türkiyeye yolluyorlar ise gönül rahatlığı ile alabilirsin. Eğer yollamıyorlarsa zaten checkout yapacakken hata veriyor, yollanmadığını söylüyor.

Alıntıları Göster
    Dün yollamıyorlardı bugün yolluyorlar. Nedenini anlamadım açıkçası. Bu arada kinect oyunlarında bir oyun alana ikincisi %50 indirimli. Orjinal oyun düşünenler bir baksın bence.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *JoKeR*

Saturn son gelen bülteni bir bakın...

http://utf.rdir.de/form.do?agnCI=520&agnFN=fullview&agnUID=eg.1tc3.9nk.6p9aa.bnw37is1fe

super haber, fiyat uçuk olmazsa bundle olarak alırım slim+kinect
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Orijinalden alıntı: *JoKeR*

Saturn son gelen bülteni bir bakın...

http://utf.rdir.de/form.do?agnCI=520&agnFN=fullview&agnUID=eg.1tc3.9nk.6p9aa.bnw37is1fe

super haber, fiyat uçuk olmazsa bundle olarak alırım slim+kinect

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana şunu açıklar mısınız? amazondan ürünü aldığımızda gümrükte takılırsa paramızı nasıl alıcaz geriye? Para gidiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

arkadaşlar bana şunu açıklar mısınız? amazondan ürünü aldığımızda gümrükte takılırsa paramızı nasıl alıcaz geriye? Para gidiyor mu?

Daha önce de yazılmış gerçi ama ürünü geri gönderiyosun Amazon da paranı iade ediyor. Hatta postada falan kaybolduğunda da hemen para iadesi yapıyorlar. Tecrübe ile sabittir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Daha önce de yazılmış gerçi ama ürünü geri gönderiyosun Amazon da paranı iade ediyor. Hatta postada falan kaybolduğunda da hemen para iadesi yapıyorlar. Tecrübe ile sabittir ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hangi amazondan siparişi verelim İngiltere mi? yoksa Amerika dan mı?...... Türkiye 299 TL fiyat için daha nekadar bekleriz acaba kararsız kaldım kafayı yedim sıyırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

sağol dostum.bunun için ek bi para veriyor muyuz peki
  • quote:

Ama bankadan açık provizyona baktıgımda orada gözüküyor 270 kusur tl. 25 inde cekilmis gozukuyordu. Bugun sadece mevcut teslimat adresinde bir degisiklik yaptım. Bende guvenlik icin payment bilgilerini tekrar girmemi istedi. Daha sonrada saçma bir şekilde payment bilgileriniz güncellendi odemeniz alınacaktır gibi bir mesaj çıktı. (1 kusur tl yine cekmiş hesaptan o da acik provizyonda gözükuyor)

quote:

Tam bilemeyeceğim ama yeni adresinize yeni bir sipariş geçtiğinizi düşünüp para çekmiş olmasın? Yani 2. bir kinect gelmesin size?

• quote:

quote:

Ama bankadan açık provizyona baktıgımda orada gözüküyor 270 kusur tl. 25 inde cekilmis gozukuyordu. Bugun sadece mevcut teslimat adresinde bir degisiklik yaptım. Bende guvenlik icin payment bilgilerini tekrar girmemi istedi. Daha sonrada saçma bir şekilde payment bilgileriniz güncellendi odemeniz alınacaktır gibi bir mesaj çıktı. (1 kusur tl yine cekmiş hesaptan o da acik provizyonda gözükuyor)

quote:

Tam bilemeyeceğim ama yeni adresinize yeni bir sipariş geçtiğinizi düşünüp para çekmiş olmasın? Yani 2. bir kinect gelmesin size?

Alıntıları Göster
    ankarada satan varsa alabilirim

• quote:

quote:

168 dolar + 55 dolar kargo = 223 dolar
  • quote:

quote:

quote:

168 dolar + 55 dolar kargo = 223 dolar

Alıntıları Göster
    Benimki amazonda hala shipping soon yazıyor

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.