Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okttay

amazon`dan alan arkadaşlar ürünü gift olarak işaretletiyor musunuz? Ayarlarında gift işaretle ve kutu üstüne ürün fiyatını yazma gibi ayarlar var bunları hiç ellemiyoruz değil mi?
    Yarın son kez Aral`ı arıyorum tarih soracağım ve TR de satılacak fiyatı soracağım. Hık mık yaparlarsa yine amazondan hemen siparişi geçiyorum.
    Adres bilgilerimi herşeyi girdim zaten amazona siparişi sonlandır tuşuna basmamı bekliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar
    xbox umla kinect sport oyununu oynarken, dik duran xbox cihazini cd icinde calisir durumda iken yan yatirmak istedigimde
    sanirsam cd cizildi ve oyun acilmiyor. surekli cd okunmuyor hatsi veriliyor.
    Bu durumda cihazin cd rom una bir zarar vermismidir? standard olarak cikan adventure oyunu calisiyor.
    Sport oyunu nasil tekarar kullanabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

oyunlardaki eciş bücüş foto ve videolarımızı nasıl kaydediyoruz ya ? dance centralde özellikle deli gibi güldüm ama kaydedemedim :p

yoksa mc direkt nete mi sürüyor :D

affliction, kemal sunal ın fatma girikle japon işi diye bir filmi vardı, sanırım o tarz bişi aldın :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Arkadaslar
    xbox umla kinect sport oyununu oynarken, dik duran xbox cihazini cd icinde calisir durumda iken yan yatirmak istedigimde
    Bu durumda cihazin cd rom una bir zarar vermismidir? standard olarak cikan adventure oyunu calisiyor.

eğer başka bir oyun çalışıyorsa endişelenmene gerek yok sadece sports cd kullanılamaz hale gelmiştir, cd rom'un bozulmamıştır.
    sen sen ol içinde hızlıca dönen hiçbişeyi ters çevirme, dağıtırsın = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

Arkadaslar

eğer başka bir oyun çalışıyorsa endişelenmene gerek yok sadece sports cd kullanılamaz hale gelmiştir, cd rom'un bozulmamıştır.
    sen sen ol içinde hızlıca dönen hiçbişeyi ters çevirme, dağıtırsın = )

Alıntıları Göster
    Fighters Uncaged i denedim az önce. Kendi kendine hareketler filan yapıyor adamımız. Kimseye önermem aldığı notlar ortada zaten.

• Zaten bence su aşamada
    Dance central
    Kinect adventures
    Joy ride
    Kinect Sports
    Shape fitness evolved

Dısında bir şey denemeye gerek yok, bunlar uzun süre idare eder bence... Hardcore oyun zaten beklemiyorum yeter ki mantıklı ve güzel basit oyunlar gelsin
  • quote:

Zaten bence su aşamada
    Dance central
    Kinect adventures
    Joy ride
    Kinect Sports
    Shape fitness evolved

Dısında bir şey denemeye gerek yok, bunlar uzun süre idare eder bence... Hardcore oyun zaten beklemiyorum yeter ki mantıklı ve güzel basit oyunlar gelsin
    Yeni slim kasalarada FW çıkmadı hala. Alet yatıyo öyle :(
    Bu gidişle orjinal oyun alacam zaten. Amazon.co.uk ta oyunlar 10-20£ arası hep.
  • quote:

Zaten bence su aşamada
    Dance central
    Kinect adventures
    Joy ride
    Kinect Sports
    Shape fitness evolved

Bence en iyi oyun kim ne derse desin Kinect Adventures. Tam parti paketi olmuş. Feci eğlenceli. 2.oyun olarak Dance Central diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Arkadaşlar KINECT'im dün geldi Almanya'dan kuzene getirttim. 150 euro 'ya mal oldu. Adventures oynadık az önce eşimle biraz, çok eğlenceli. Hele ki Abuk subuk fotoları çekmesi çok komik oluyor. Şimdi Kinect sports, Sports Island freedom, Joy ride ve Fitness VERBATIM 'leri bekliyor :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benı de ekleyın lısteye aldım oynuyorum advantures cok eglencelı dıger tum oyunlar var elımde xbox umu buradan pahalıya almıstım yurtdısında 250 gb xbox goremedım hep 4 gb var tamamı bıtmıs 250 lıklerın ayrıca kınect bundle paket 1 kutu ve ayrı olarak kendım ıcın kınect aldım kınect ne yazık kı 180 dolar hong kong da ucuz degıl pazarlıgı da yok ama cın de oyunsuz olarak 150 dolara alabılırsınız ben oyle yaptım cınden aldım oyun ıstemedım cunku oyunu onlar ayrıca satıyorlar zaten benım konsol da en son versıyon oyuna ıhtıyac olmuyor elımde de 12 tane kınect oyunu var degmeyın keyfıme
    ısteyen olur ıse elımde bır kutu kınect bundle kıt var satabılırım ozel mesajla ulasabılırsınız. İnanın bu kutuyu getırmesı cok zahmetlı tamam gumruge takılmıyorsunuz ama agır kutu hareket etmenızı bır yerlerı gezmenızı falan engellıyor. Yanı son gun hıcbıryerı gezemedım hongkong da dırek hava alanına gıdıp 3-4 saat bekleyıp ucaga bındım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Arkadaşlar benı de ekleyın lısteye aldım oynuyorum advantures cok eglencelı dıger tum oyunlar var elımde xbox umu buradan pahalıya almıstım yurtdısında 250 gb xbox goremedım hep 4 gb var tamamı bıtmıs 250 lıklerın ayrıca kınect bundle paket 1 kutu ve ayrı olarak kendım ıcın kınect aldım kınect ne yazık kı 180 dolar hong kong da ucuz degıl pazarlıgı da yok ama cın de oyunsuz olarak 150 dolara alabılırsınız ben oyle yaptım cınden aldım oyun ıstemedım cunku oyunu onlar ayrıca satıyorlar zaten benım konsol da en son versıyon oyuna ıhtıyac olmuyor elımde de 12 tane kınect oyunu var degmeyın keyfıme
    ısteyen olur ıse elımde bır kutu kınect bundle kıt var satabılırım ozel mesajla ulasabılırsınız. İnanın bu kutuyu getırmesı cok zahmetlı tamam gumruge takılmıyorsunuz ama agır kutu hareket etmenızı bır yerlerı gezmenızı falan engellıyor. Yanı son gun hıcbıryerı gezemedım hongkong da dırek hava alanına gıdıp 3-4 saat bekleyıp ucaga bındım.

Alıntıları Göster
    kinect im su an izmire ulaştı...fakat ben ilçesinde oturuyorum bakalım gelir mi bugün???

• quote:

Orijinalden alıntı: herosaint

Motion sports'u denedim en son..Malesef başarısız bir oyun olmuş..Algılaması kinect sports'a göre çok yavaş..Penaltı oyununda topa vurabilmek için 5-6 kez denedim.Belki biraz kayak oyunu zevkli diyebilirim..

Anlaşılan kinect sports en iyi spor oyunu şu anlık..

Penaltılarda topu biraz öne koyun sonra biraz geri çekilip tekrar topa yaklaşın. Sorun olmadığını farkedeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Alıntıları Göster
    Beyler bende Cuma günü sipariş verip bekleyenler arasındayım, normalde Türkiye'deki hava durumuna bakmayan biri olarak gavurun hava durumunu merak ettim.
    Moralinizi bozmak gibi olmasın ama haberler pek iç açıcı görünmüyorhttp://edition.cnn.com/2010/TRAVEL/12/26/airlines.weather/index.html
    Kargo güzergahını bilmiyorum inşallah hava şartları etkilemez bizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: boranet

Gümrüge takılırsa almayı unutun. öyle bir fiyat çıkarıyorlarki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz.
    yani öncelikle istanbul gümrügünde ise ve siz istanbul da işlem yapamayacaksanız , örnek veriyorum ankara gümrügüne gelecekse 100 tl filan istemişlerdi gümrükden gümrüge geçiş için
    tabiki bitmiyor ellem edip gullem edip 300 tl yi bile aşabilen bir ücret çıkarıyorlar.
    bu arada 300 tl fiyat çıkardıkları ürün 300 gb seagate hd idi ve fiyatı 90 tl filandı galiba.
    diyeceksiniz ki gümrüge takılmaz. takılır beyler takılır gümrük memuru ,üzerinde garanti kapsamında gönderilen ürün diye gelen ürünün fiyatını ucuz bulursa
    gümrüge takılır. seagate üzerine ürün maliyet fiyatını yazmış sanırım 30 $ yazıyordu ama aynı zamanda garanti yazısı vardı.
    gümrük memurun keyfi takmak istemiş takmış. aramalarımın hiçbirinden sonuç alamadım en az 1 saat telefon görüşmesi yapmışımdır ama fayda etmedi.
    o memurun kulakları çınlasın kaç lira olabilirki zaten 300 gb hd 150 $ ın üzerinde olcak değil ya ne diye garanti kapsamında yazan ürünün fiyatını ucuz görürsün.

En son İzmir gümrüğe getirttim cihazı İstanbul'dan ve beklediğimden az fiyat çıkardılar ne yalan söyleyeyim. 150tl konşimento+ 100 ardiye+50tl gümrük. Ben yine de bırakıyorum gümrükte o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: erdula_5

quote:

Orijinalden alıntı: boranet

Gümrüge takılırsa almayı unutun. öyle bir fiyat çıkarıyorlarki neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz.
    yani öncelikle istanbul gümrügünde ise ve siz istanbul da işlem yapamayacaksanız , örnek veriyorum ankara gümrügüne gelecekse 100 tl filan istemişlerdi gümrükden gümrüge geçiş için
    tabiki bitmiyor ellem edip gullem edip 300 tl yi bile aşabilen bir ücret çıkarıyorlar.
    bu arada 300 tl fiyat çıkardıkları ürün 300 gb seagate hd idi ve fiyatı 90 tl filandı galiba.
    diyeceksiniz ki gümrüge takılmaz. takılır beyler takılır gümrük memuru ,üzerinde garanti kapsamında gönderilen ürün diye gelen ürünün fiyatını ucuz bulursa
    gümrüge takılır. seagate üzerine ürün maliyet fiyatını yazmış sanırım 30 $ yazıyordu ama aynı zamanda garanti yazısı vardı.
    gümrük memurun keyfi takmak istemiş takmış. aramalarımın hiçbirinden sonuç alamadım en az 1 saat telefon görüşmesi yapmışımdır ama fayda etmedi.
    o memurun kulakları çınlasın kaç lira olabilirki zaten 300 gb hd 150 $ ın üzerinde olcak değil ya ne diye garanti kapsamında yazan ürünün fiyatını ucuz görürsün.

En son İzmir gümrüğe getirttim cihazı İstanbul'dan ve beklediğimden az fiyat çıkardılar ne yalan söyleyeyim. 150tl konşimento+ 100 ardiye+50tl gümrük. Ben yine de bırakıyorum gümrükte o başka

Alıntıları Göster
    ÇOCUKLAR KINECTIM GELDI AMAZON.COM DAN ALMIŞTIM DHL ILE TAM 3,5 GUNDE GELDI GELDE EVE GİTMEK İÇİN AKŞAM OLMASINI BEKLE ŞİMDİ!! : )

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM BEN BELLİ Bİ SÜRE OFFLİNE'YİM BERHUDAR OLUN : )))))

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

DVD-rom değiştirmek 100 tl (fw dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

DVD-rom değiştirmek 100 tl (fw dahil)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dhl kargo ile görütüm şimdi.benim gibi ilçede veya şubesi olmayan yerde oturuyor iseniz anlaşmalı oldukları kargo ile yolluyorlarmış..anlaşmalı oldukları kargo aras kargo imiş..benim kinect 10dk önce aras kargoya verilmiş..napalım ilçede oturmanın dezavantajı da böyle oluyor izmir merkeze otursaydım 1-2 saate kadar elimde idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 27 Aralık 2010; 9:58:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

arkadaşlar dhl kargo ile görütüm şimdi.benim gibi ilçede veya şubesi olmayan yerde oturuyor iseniz anlaşmalı oldukları kargo ile yolluyorlarmış..anlaşmalı oldukları kargo aras kargo imiş..benim kinect 10dk önce aras kargoya verilmiş..napalım ilçede oturmanın dezavantajı da böyle oluyor izmir merkeze otursaydım 1-2 saate kadar elimde idi...

Alıntıları Göster
    Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 08:53

Artık Ankaraya gelmesini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

Alıntıları Göster
    Hay böyle işe

amazondan perşembe akşamı sipariş verdim ve @brigand45 ile aramda 15 dk fark vardı. Bizim kargo hala cincinnatide. Anlamadım bu işi. O kadar da övdük amazonu şimdi de diyorum. Of yaaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Hay böyle işe

amazondan perşembe akşamı sipariş verdim ve @brigand45 ile aramda 15 dk fark vardı. Bizim kargo hala cincinnatide. Anlamadım bu işi. O kadar da övdük amazonu şimdi de diyorum. Of yaaa...

Alıntıları Göster
    Araldan aldığım Kinect i satıyorum ilgilenen olursa ilanım aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_45518192/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45518192

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Araldan aldığım Kinect i satıyorum ilgilenen olursa ilanım aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_45518192/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45518192

Alıntıları Göster
    Daha önceden neredeydin dostum amazon olayına dalmadan senden alırdım. Ben de ankaradayım hem de... Artık çok geç

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Daha önceden neredeydin dostum amazon olayına dalmadan senden alırdım. Ben de ankaradayım hem de... Artık çok geç

Alıntıları Göster
    amazondan spariş veren o sistemi anlayan bir hayırsever yokmu bizde spariş verelim yardımcı olabilecek arkadaşları pm'e beklerim

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.