Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Alıntıları Göster
    gaz alımı baslamıstır:)heran gaza gelıp sıparıs verebılırım:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Alıntıları Göster
    amazon.com 'dan hediye paketi yaptırın o zaman, gönderici adı kendi adınız, alıcı adı da mesela komşunuz yada güvendiğiniz başka biri olsun ona teslim edilsin , gümrük te de sorun olmaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

amazon.com 'dan hediye paketi yaptırın o zaman, gönderici adı kendi adınız, alıcı adı da mesela komşunuz yada güvendiğiniz başka biri olsun ona teslim edilsin , gümrük te de sorun olmaz ?

Alıntıları Göster
    son durum

Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:25

yarına teslim ederlermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: MiC

Arkadaşlar Almanya'daki akrabama para gönderip 300 euroya 4gb xbox360 slim+ kinect bundle aldıttıracağım. Akrabam direk bana hediye olarak gönderirse gümrükte problem olur mu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Almanya'daki akrabama para gönderip 300 euroya 4gb xbox360 slim+ kinect bundle aldıttıracağım. Akrabam direk bana hediye olarak gönderirse gümrükte problem olur mu?

İşte bu hediyeye girer. Problem çıkmaması lazım. Akraban içine bir de bunun bir hediye olduğunu falan yazan bir dilekçe koysun. Kutusunu da kendi saklarsa sorun olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

quote:

Alıntıları Göster
    yalnız anlamadığım niçin amazon ile uğraşıyorsunuz sonuçta play-asia'dan alan arkadaşlar toplam 210-220 civarı bir para ödemişler ve 4 günde ellerine ulaşmış, ayrıca gümrük sorunu yaşadıklarını da hatırlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu sabaha karşı saat 03:30'da ki son durum için bunu diyor: CINCINNATI HUB, OH - USA

Hala USA'de benim paket. Dün alanların çoğu öyledir bence. :)

Benim de paketin durumuda saatide aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

quote:

quote:

İşte bu hediyeye girer. Problem çıkmaması lazım. Akraban içine bir de bunun bir hediye olduğunu falan yazan bir dilekçe koysun. Kutusunu da kendi saklarsa sorun olmamalı.

Yani orjinal kutusundan çıkarıp başka kutuya mı koysun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 23 Aralık 2010; 15:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

yalnız anlamadığım niçin amazon ile uğraşıyorsunuz sonuçta play-asia'dan alan arkadaşlar toplam 210-220 civarı bir para ödemişler ve 4 günde ellerine ulaşmış, ayrıca gümrük sorunu yaşadıklarını da hatırlamıyorum...

nakliye bedeli ile onların 150 euro aştığı için gümrüğe takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

nakliye bedeli ile onların 150 euro aştığı için gümrüğe takıldı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gaz seviyem %100'e yaklaştı, plas-asia'dan mi aliyim amazondan mı ??? son karar sizin!

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

arkadaşlar gaz seviyem %100'e yaklaştı, plas-asia'dan mi aliyim amazondan mı ??? son karar sizin!

Alıntıları Göster
    amazon 'dan al bence.
  • Benim paket 3 saattir gümrükte , kıllanmaya başladım. :(
  • quote:

amazon 'dan al bence.

Alıntıları Göster
    nolur gülmeyin bide xbox slim'e ihtiyacım var türkiyede satan bi yer yokmu, hepsi 360 yada elite filan satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Benim paket 3 saattir gümrükte , kıllanmaya başladım. :(

nerden almıştın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

Benim paket 3 saattir gümrükte , kıllanmaya başladım. :(

nerden almıştın

Alıntıları Göster
    Merhaba, biraz önce bende amazondan aldım toplam(item subtotal 149,99$ shipping & handling 24,98$) 174,97 $ tuttu umarım gümrük vb.. sorun olmaz ilk defa yurtdışı alışveriş yapıyorum tırsıyorum amazondan aldığımız ürün direk adrese teslimmi oluyor yoksa bir yerden bizmi alıcaz nasıl oluyor?

• quote:

nolur gülmeyin bide xbox slim'e ihtiyacım var türkiyede satan bi yer yokmu, hepsi 360 yada elite filan satıyor

Gold'da var garantili FW'siz. 1 yıl garantili ve FW'li almak istersen Kadıköy Yazıcıoğlu ve civarı.
  • quote:

quote:

Gold'da var garantili FW'siz. 1 yıl garantili ve FW'li almak istersen Kadıköy Yazıcıoğlu ve civarı.

Alıntıları Göster
    bu 4b ile 250 gb arasında ne gibi işlevsellik farkı var? yani 4 gb olanı alırsm hangi konularda sıkıntı çekerim ?

• quote:

bu 4b ile 250 gb arasında ne gibi işlevsellik farkı var? yani 4 gb olanı alırsm hangi konularda sıkıntı çekerim ?

Alıntıları Göster
    tamam artık, amazon herkesin diline düştü ya, dön dolaş aynı soruları 1000 kere okuruz artık buralarda...

arkadaşlar uzun uzun yazdım bu sayfada sorulan soruların neredeyse hepsinin cevabını 1 ya da 2 satfa önce, az biraz okuyun yau

• quote:

son durum

Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:25

yarına teslim ederlermiş

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

tamam artık, amazon herkesin diline düştü ya, dön dolaş aynı soruları 1000 kere okuruz artık buralarda...

arkadaşlar uzun uzun yazdım bu sayfada sorulan soruların neredeyse hepsinin cevabını 1 ya da 2 satfa önce, az biraz okuyun yau

Alıntıları Göster
    arkadaşlar amazon'dan verdim siparişi, hiçbir not eklemedim (lütfen fiyatı düşük gösterin vs. diye ) sanırım sıkıntı çıkmaz, bnm anlamadığım şey 3 haneli kredi kartı kodunu sormadan cart diye çektiler parayı karttan, hayret = ) bu arada xbox'ım yok henüz onuda kadıköyden alcam 4gb slim+fw atılmış+6 tane oyun TOTAL 550 TL

fikirlerinizi bekliyorum doğru yolda mıyım

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.