Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tajima

Yok dostum daha benim imtihanım bitmedi. Zaten Türkiye gümrüğü bizim kargolarımıza bakmıyor bile direk yönlendiriyor. KKTC gümrüğünden geçip geçmemesi önemli benim için. Gerçi gümrükte tanıdık çok bir sıkıntı olmaz :)

Priz konusunda da istesen de takamıyorsun zaten. Prizlere girmez zaten. Ama bende adaptör var bir sıkıntı olmaz :)

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

Kıbrısta prizler İngiliz tipinde elinizdekilerden farklı olmasının sebebi budur.

Alıntıları Göster
    benim kinect de geldi haşat oldum ben arkadaş darısı tajima sana inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

benim kinect de geldi haşat oldum ben arkadaş darısı tajima sana inşallah

Alıntıları Göster
    Kinectim geldi

Yanlız şöyle bi gariplik var abd den almanyaya 6 saatte gelmiş istanbuldan izmire 18 saatte geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Kinectim geldi

Yanlız şöyle bi gariplik var abd den almanyaya 6 saatte gelmiş istanbuldan izmire 18 saatte geldi

Alıntıları Göster
    Abd'den ya da Almanya'dan almakta bir farklılık var mı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doit

Kinectim geldi

öyl değil, siparişin hangi ülkedeyse o ülkenin yerel saatini kullanıyor. ben bikaç saat kafa patlattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

tahminime göre almanya 1 gün erken getirebilir.
  • quote:

quote:

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

quote:

quote:

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @caca40 teşekkürler dostum benim ürün Kktc'ye geldi. Ancak

16 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ERCAN (NORTHERN CYPRUS) - CYPRUS 13:55

yazıyor. burdada gümrüğe takılırsa uğraştıracak boş yere. bakalım hayırlısı. :)

• quote:

16 DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme ERCAN (NORTHERN CYPRUS) - CYPRUS 13:55

bizide haberdar et :) umarım takılmaz.
  • quote:

quote:

bizide haberdar et :) umarım takılmaz.

Alıntıları Göster
    Şimdi aradılar DHL'den yarın elime ulaşacakmış paket. Bakalım hayırlısı

• quote:

Hadi sana da hayırlı olsun. Demek ki ne burada ki ne de Kıbrıs'da ki gümrükte takılmıyor bu alet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

quote:

Hadi sana da hayırlı olsun. Demek ki ne burada ki ne de Kıbrıs'da ki gümrükte takılmıyor bu alet :)

Alıntıları Göster
    @macabrex daha takılıp takılmayacağı belli değil malesef. Yarın kıbrısta olacakmış. Bakalım ne olacak.
  • quote:

@macabrex daha takılıp takılmayacağı belli değil malesef. Yarın kıbrısta olacakmış. Bakalım ne olacak.

Alıntıları Göster
    Hadi hayırlısı olsun.

Şimdide kolleksiyona DJ Hero 2 Bundle kattım XBOX360 için. Bu hafta baya hareketli geçecek gibi. (ShopTo, Amazon vb.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Hadi hayırlısı olsun.

Şimdide kolleksiyona DJ Hero 2 Bundle kattım XBOX360 için. Bu hafta baya hareketli geçecek gibi. (ShopTo, Amazon vb.)

Alıntıları Göster
    @ Affliction sağol dostum :)

bu arada gümrük mevzuatı değişti haberin varmı? artık beyanname felan istiyorlarmış bizimki sıkıntılı geçti umarım seninkiler rahat geçer...

• quote:

@ Affliction sağol dostum :)

bu arada gümrük mevzuatı değişti haberin varmı? artık beyanname felan istiyorlarmış bizimki sıkıntılı geçti umarım seninkiler rahat geçer...

Alıntıları Göster
    Toplam 85 dolara geldi DJ Hero 2 ama kutusu biraz büyükçe olacak tabiki.

Beyanname gerekirse tam olarak ne yapıyorsun ?
  • quote:

Toplam 85 dolara geldi DJ Hero 2 ama kutusu biraz büyükçe olacak tabiki.

Beyanname gerekirse tam olarak ne yapıyorsun ?

Alıntıları Göster
    Tamamdır öğrendim. Ürünü aldığım kredi kartı extresi ile gümrüğe gidiliyor galiba. Gelen ürünü şu kadar fiyata aldığıma gümrüğü inandırıyorum kredi kartı extresini gösterip malı alıp çıkıyorum oradan.

Extra para ödeniyorsa o konu hakkında net bir bilgi bulamadım.
  • quote:

Tamamdır öğrendim. Ürünü aldığım kredi kartı extresi ile gümrüğe gidiliyor galiba. Gelen ürünü şu kadar fiyata aldığıma gümrüğü inandırıyorum kredi kartı extresini gösterip malı alıp çıkıyorum oradan.

Extra para ödeniyorsa o konu hakkında net bir bilgi bulamadım.

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim beyannamenin imza yetkisi gümrük müşavirlerinde. Tıpkı mali müşavirdeki imza yetkisi gibi. Bence gümrük müşavirinin imzası bedava olmaz. Hele birde arada kargo şirketi varsa depo parası beyanname parası felan alabiliyorlar.
    Dün dhl ile konustuğumda eğer takılırsa ne olacak dedim? onlarda takılırsa bize vekalet vericeksiniz biz de sizin adınıza ücretli olarak gümrükten çıkarıcaz demişlerdi.
    Bence senin ürün gelene kadar bekliyecez bakıcaz duruma göre. İnşallah takılmaz.

• quote:

Benim bildiğim beyannamenin imza yetkisi gümrük müşavirlerinde. Tıpkı mali müşavirdeki imza yetkisi gibi. Bence gümrük müşavirinin imzası bedava olmaz. Hele birde arada kargo şirketi varsa depo parası beyanname parası felan alabiliyorlar.
    Dün dhl ile konustuğumda eğer takılırsa ne olacak dedim? onlarda takılırsa bize vekalet vericeksiniz biz de sizin adınıza ücretli olarak gümrükten çıkarıcaz demişlerdi.
    Bence senin ürün gelene kadar bekliyecez bakıcaz duruma göre. İnşallah takılmaz.

Alıntıları Göster
    Bakalım, inşallah takılmadan geçer bu aldığım ürün. Haber veririm zaten 4-5 gün içinde belli olur olayın akıbeti. :)

• quote:

Bakalım, inşallah takılmadan geçer bu aldığım ürün. Haber veririm zaten 4-5 gün içinde belli olur olayın akıbeti. :)

Alıntıları Göster
    Ben de gecen hafta kinect almistim amazon.com dan. bu hafta da amazon.de den kablosuz kol ve bikac tane oyun alacaktim ama bu gumruk mevzuat degisiminden sonra en iyisi sistem oturana kadar bikac hafta beklemek gibi gozukuyor. malum gumrukte calisanlarin ne yapacagi belli olmuyor bu ulkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomniacc

Ben de gecen hafta kinect almistim amazon.com dan. bu hafta da amazon.de den kablosuz kol ve bikac tane oyun alacaktim ama bu gumruk mevzuat degisiminden sonra en iyisi sistem oturana kadar bikac hafta beklemek gibi gozukuyor. malum gumrukte calisanlarin ne yapacagi belli olmuyor bu ulkede

Alıntıları Göster
    Siparişim kargoya verilmiş artık iş gümrükte bitiyor. İnşallah takılmadan alabilirim sipariş ettiğim ürünü. :)
  • quote:

Siparişim kargoya verilmiş artık iş gümrükte bitiyor. İnşallah takılmadan alabilirim sipariş ettiğim ürünü. :)

Alıntıları Göster
    inş takılmadan sağ salim gelir. Sen benim siparişi görcektin sabah saat 10:25 te gümrüğe girdi 18:43 gibi çıktı akşama kadar F5 yaptım içim dışıma çıktı yeminle. Benim için çok macera oldu bu kinect zaten geç aldım....

@Affliction çok deli aletmiş bu kinect . Beni dün mahvetti. İş yerinde en az 30 kişi oynadı. Adventures de resimleri patır patır çekti şimdi hepsini şantaj edebilcem (şaka şaka). İndirdiğim oyunlar Kinect animals, Dance Central , Fitness your shaping son 1 dvd kaldı ona da hangi oyunu indireyim? kinect sports nasıl iyi midir?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.