yaw ben niğdeli birine hediye etmek için sormuştum.Şimdi elma-patates götürürsem nasıl olur ki?Aladağların kart postalıda olmaz.Niğde tava yapan var mı istanbulda?
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
yaw ben niğdeli birine hediye etmek için sormuştum.Şimdi elma-patates götürürsem nasıl olur ki?Aladağların kart postalıda olmaz.Niğde tava yapan var mı istanbulda?
başında sölesene kardeş hediye etceğini ona göre bişiler sölemeye çalışırdık istanbul'da niğde tava yapan kimse görmedim walla. çok hoşuna gitti galiba.
niğdenin elması, patatesi, niğde tavası, NİĞDE GAZOZU, KOYUNLU HALISI (Süper Hediye Olur), Niğde Kalesi, Roma Havuzu(Köşk), Tyana antik kenti, Antik Su Kemerleri, Dünyada Hz.Meryem'in gülen tek friskinin bulunduğu Gümüşler Manastırı, Demirkazıkı dağları ve tırmanış sporu meşhurdur. Bir de okuma yazma oranı en yüksek illerimizden birisidir. Niğdeliler çiftçi, halıcı, pazarcı, hurdacı veya mobilyacı değillerse mutlaka memurdur, hem de önemli yerlerde yüksek memuru çoktur.
allahım nasıl gzölerim doldu:))memleketimi pek bilen yok sanırdım.. evet dağları ve doğa sporları süper
Havucu.
quote:
Orjinalden alıntı: Adoniss
Havucu.
????yok öle bişii..tamam her tür sebze yetişiyor ama.havucu meşhur değil
quote:
Orjinalden alıntı: zeruya
quote:
Havucu.
Tamamda ben iddia ediyorum demedim salladım.
quote:
quote:
quote:
Havucu.
Tamamda ben iddia ediyorum demedim salladım.
sallama.burası ciddi bi topic:(şimdi biri gerçekten ciddiye alıp havuç hediye edebilir niğdeli kız arkadaşına dimi:(((
Al işte senin aklın featsa ben napiiim.Eğer onu hediye edecek kişi sen olabilirsen vay haline.Aklından da çok iyi şeyler geçmiuormuş anlaşılan.İki dakka makara yapalım dedik burnumuzdan getirme mubarek sahur vakti.
quote:
Al işte senin aklın featsa ben napiiim.Eğer onu hediye edecek kişi sen olabilirsen vay haline.Aklından da çok iyi şeyler geçmiuormuş anlaşılan.İki dakka makara yapalım dedik burnumuzdan getirme mubarek sahur vakti.
sen yazınca dikkat ettim..asla olayın senin düşündüğün kısmını düşünmemiştim:(((((((((((((((((((((((((((((( sadece espri yaptım ben ama sanırım fesat olan sensin
quote:
Orjinalden alıntı: queensnake
patatesi bide ev sahipleri iyi ögrenci kaziklarlar
ısparta'ya benziyo desene
quote:
quote:
sen yazınca dikkat ettim..asla olayın senin düşündüğün kısmını düşünmemiştim:(((((((((((((((((((((((((((((( sadece espri yaptım ben ama sanırım fesat olan sensin
Fesat olan ben olsam daha başka şeyler derdim di mi?Kız arkadaş markadaş katmazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: StaNBuLL34®
quote:
Orjinalden alıntı: queensnake
patatesi bide ev sahipleri iyi ögrenci kaziklarlar
ısparta'ya benziyo desene
tam bir öğrenci şehri.ev sahipleri değil ama kiracı öğrenciler inanılmaz.oturdukları evlerin duvarlarını kırıp diğer dairedeki kız arkadaşlarıyla kolay iletişim sağlamaya çalışıyorlar.bide parasız kalınca kapılara kadar kırıp yakıyorlar.ve hemen hepsi faturaları ev sahibine takıp kaçıyorlar:(((bizzat şahit oldum.ha bu arada en az 3 kişi bi evde kalıyor ve kiralar 150 -400 arası..en süper lüx ev merkezde 400.daha ne olsun allahaşkına!!!
quote:
quote:
quote:
Fesat olan ben olsam daha başka şeyler derdim di mi?Kız arkadaş markadaş katmazdım.
topiği açan arkadaş yukarda bi yerde kız arkadaşına hediye etmek için niğdenin en meşhur şeyini sorduğunu söyledi:((offfffffffffffff yaniiiiiii sen havuç diyince illaki başka şeylermi düşünürsün..baydın beni