Bildirim
En güzel fon müzikleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
chillout tarzı şeyler koyabilirsin arka fona.. Ama ben olsam deep forest dan felan koyarım..
_____________________________ -
Çok ağır olmamak şartıyla herhangi bi klasik müzik çok güzel gider...
Howard Shore'un senfonileri olabilir
_____________________________ The person you have called can not be reach at the moment...
Please try again later... -
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
chillout tarzı şeyler koyabilirsin arka fona.. Ama ben olsam deep forest dan felan koyarım..
chillout tarzı şeyler dedin de chillout bir tarz mı yoksa müzik ismi mi?
deep forest tavsiyen için de tşk ler Daha başka varsa yazabilirsiniz? Çünkü film uzun olacağı için bir müzik bitip diğer müzik başlayacak ve dolayısıyla müzik sayısı çok olacak yani en az 10 tane...
quote:
Embrio Tarih 7 Ekim 2005, 22:53:38
Çok ağır olmamak şartıyla herhangi bi klasik müzik çok güzel gider...
Howard Shore'un senfonileri olabilir
tşk ederim bakıcam... Bu arada türk fon müzikleri de olabilir... Yani yabancıyla sınırlı kalmayalım... Ben mesela sinan çetinin film gibi programındaki müziğin ismini çok merak ediyorum o müzik çok etkileyici... Sizler biliyor musunuz?_____________________________
-
TV izlemiyorum ki
_____________________________ The person you have called can not be reach at the moment...
Please try again later... -
quote:
Orjinalden alıntı: Embrio
TV izlemiyorum ki
Televizyon fiyatları çok uygun (peşin fiyatına 8 taksitle )
:)
Konuya bak nereye saptı :)
neyse sen bildiğin başka fon müzik isimleri varsa onları söyle de bilgilendir şu cahil arkadaşını :)_____________________________ -
Bu konuda başka fikir verecek arkadaşlar yok mu? _____________________________ -
Yedi Karanfilin müziklerinden biri olabilir mi?
ya da cahit berkay müzikleri?_____________________________ -
Barış Manço 2025 (Üçüncü yolculuk). İdeal bir müzik, enstrümantal. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Yedi Karanfilin müziklerinden biri olabilir mi?
ya da cahit berkay müzikleri?
Tam istediğim tarzda müzikler... Tşk ederim önerin için...
quote:
coxackie Tarih 9 Ekim 2005, 1:41:05
Barış Manço 2025 (Üçüncü yolculuk). İdeal bir müzik, enstrümantal.
Henüz bulamadım ama aramaya devam ediyorum..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı