lara croft gol trpsnde 25tl uk psnde 9.99 £ paylasirsa super fiyat deneyen var mi?
Alıntıları Göster
akşama alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Ben sahsen demo kodu duyunca cildiriyorum. Bu aynen fakire essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirme taktigi ki hic sevmem..
Bu oyunun demosu XBL da 1 aydır var PSN kullanıcılarının demoyu oynamak için uğraştığı şeylere bakın...
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
akşama alıcam
Alıntıları Göster
ben ve @M'Shinoda var, 3 kişi daha olsak ortak alcaz
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Ben sahsen demo kodu duyunca cildiriyorum. Bu aynen fakire essegini kaybettirip sonra buldurarak sevindirme taktigi ki hic sevmem..
Bu oyunun demosu XBL da 1 aydır var PSN kullanıcılarının demoyu oynamak için uğraştığı şeylere bakın...
onu firmaya söle lara croftı yapana
quote:
Orijinalden alıntı: ShinQda
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
gamespot dan kod alın, steam üzerinden indirin.
pc icin indirebiliyormuyuz peki
Tabiki.
quote:
Kasatka Tarih 25 Eylül 2010; 14:15:53 Demo icin neden bu kadar kasiyorsunuz ki.. Zatem xbox da Jtagsiz bedava full oynanabiliyor.. Tenezzul edipde oynamadim daha :)
yok cihazımız napıcaz ? demoyu deniyoruz, beğenirsek psn den 5 kişi ortak alıyoruz, herkes aynı şartlarda değil malesef.
Alıntıları Göster
banada kodu verirmisiniz arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: MessiKaaN
gamespota girip oradan alabilirsin hangi platformda oynuyrsan
quote:
Orijinalden alıntı: carter
quote:
Orijinalden alıntı: MessiKaaN
gamespota girip oradan alabilirsin hangi platformda oynuyrsan
Alıntıları Göster
Beyler acaba sisteme fazla yükleniyormu?Pc için indiriyorum ama açmazsa içimde kalır.Sistemime avatarın altından bakabilirsiniz.
arkadaslar nasi ortak olup alinio anlatanilirmisiniz?bende ortak olurum belki
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
quote:
Demo icin neden bu kadar kasiyorsunuz ki.. Zatem xbox da Jtagsiz bedava full oynanabiliyor.. Tenezzul edipde oynamadim daha :)
XBOX360'ı olmayan adam ne yapsın hemşom. :)
Bende arkadaşım için çekiyorum demoyu PS3'e. 30 dakika sonra hazır. Sırf XBOX360 ile arasında fark varmı diye meraktan indiriyorum.
JTAG'sız oyun olayı ilaç gibi geldi cidden. (aklıma girdin) (:
Alıntıları Göster
Gerçekten çok güzel bir oyun yapmışlar helal olsun almak isteriz ama alınmıyor bf 1943 alamadım error veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: MrMojoRisin
Gerçekten çok güzel bir oyun yapmışlar helal olsun almak isteriz ama alınmıyor bf 1943 alamadım error veriyor
Alıntıları Göster
beyler girip Türk PSN den kredi kartı ile 25tl ye alcaz oyunu, kişi başı 5tl düşer, bu 5tl parayı havale ile arkadaşa iletebiliriz veya 5tl lik cepten kontör yollarız oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
beyler girip Türk PSN den kredi kartı ile 25tl ye alcaz oyunu, kişi başı 5tl düşer, bu 5tl parayı havale ile arkadaşa iletebiliriz veya 5tl lik cepten kontör yollarız oyun güzel gerçekten, 5tl deger yani
ben ortak olabilirim 5 tl kontör yollarım oyunu indirmeye başlayınca sizin içinde uygunsa
quote:
Orijinalden alıntı: BerkAres026
quote:
ben ortak olabilirim 5 tl kontör yollarım oyunu indirmeye başlayınca sizin içinde uygunsa
Alıntıları Göster
ben, @M'Shinoda, @Origami killer ve @ArdaTuran#10 son 1 kişi !!
quote:
ps icinmi alacaksiniz pc icinmi
quote:
Pazartesi okulum açılmasa ben alırdım ya
quote:
Orijinalden alıntı: ego555
quote:
Pazartesi okulum açılmasa ben alırdım ya
Alıntıları Göster
ps3 için beyler
quote:
ps3 için beyler
Alıntıları Göster
Hocam garanti bankası mı para yatırcağınız yer?Başka bankaysa girim ya 15 tatilde oynarım?
quote:
Hocam garanti bankası mı para yatırcağınız yer?Başka bankaysa girim ya 15 tatilde oynarım?
Alıntıları Göster
Ben kredi kartımı kapattım arkadaşlar, havale konusunu oyunu alcak olan arkadaş ile konuşcaz, ben sadece olayı organize edip useri 5 kişiye paylaştırcam
quote:
Ben kredi kartımı kapattım arkadaşlar, havale konusunu oyunu alcak olan arkadaş ile konuşcaz, ben sadece olayı organize edip useri 5 kişiye paylaştırcam
Hmm ok o zaman sağol.
quote:
quote:
Hmm ok o zaman sağol.
Alıntıları Göster
son katılan arkadaşım @haydar. ve 5 olduk kim alcak oyunu beyler?