Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 6.1 yükleyen olursa lütfen geri bildirim yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

iOS 6.1 yükleyen olursa lütfen geri bildirim yapsın

Ben yükledim 6.0.1 e göre pek bir değişiklik yok gibi jbli kullananlar biraz daha beklesin bence kayda değer bir yenilik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Ben yükledim 6.0.1 e göre pek bir değişiklik yok gibi jbli kullananlar biraz daha beklesin bence kayda değer bir yenilik yok.

Ben 5.1 kullanıyorum ve cihaz çok takılma yapıyor. Çoğu zaman uygulamalardan atıyor. Bu tarz sorunlar yaşaınızmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 29 Ocak 2013; 17:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar ipod a whatsapp yükledim ama bir türlü kişiler gözükmuyor.ben dışardan mesaj alabiliyorum ama karşı tarafa mesaj atamıyorum.bu sorunu nasıl halledebilirim?

Kisilerden kisinin numarasini girip ekle ondan sonra konusabilirsin bende oluyo yani

Öyle tek tek uğraşmak istemiyorum çünkü baya kişi var :D başka bildiğiniz bir yol var mı?

öncelikle benim cihaz ios 6 ve jb olmadığı için whatsapp kullanamıyorum.
    whatsappın icloud kişilerle senkronize çalıştığını düşünerek çözüm yolu;

telefonunu bt ile eşle ve yedekle
    .pim uzantılı dosya çıkıcak
    o dosyayı gmailden içe aktar
    gmaildeki kişilerini vcard olarak dışa aktar
    icloud a giriş yap
    kişilere gir
    ayarlardan içe aktar de ve aktar

umarım işine yarar

• quote:

quote:

quote:

Ben 5.1 kullanıyorum ve cihaz çok takılma yapıyor. Çoğu zaman uygulamalardan atıyor. Bu tarz sorunlar yaşaınızmı acaba ?

iOS 5 kullanıyorsan bence güncelleme yapma çünkü ios 6 dada benzer sorunlar devam ediyor ve ios un yeni sürümleri ipod touch a pek bir yenilik getirmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

iOS 5 kullanıyorsan bence güncelleme yapma çünkü ios 6 dada benzer sorunlar devam ediyor ve ios un yeni sürümleri ipod touch a pek bir yenilik getirmiyor.

Tamamdır teşekkür ederim. Keşke 4. sürümlere geri dönebilsem.

• quote:

quote:

Kullanım süresi biraz arttı hocam
  • ipod touch 4 8 gb beyaz var elimde hediye gelmişti ağustos ayında 4-5 aylık anca.. telefonum bozulduğu için satıp telefon almayı düşünüyorum ne kadar eder tahminen? jailbreak vs yapılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

ipod touch 4 8 gb beyaz var elimde hediye gelmişti ağustos ayında 4-5 aylık anca.. telefonum bozulduğu için satıp telefon almayı düşünüyorum ne kadar eder tahminen? jailbreak vs yapılmadı.

galaxy ace plus ile takas? olurmu

• 2 ay sonra elime 500 tl kadar bi para geçecek ne almamı önerirsiniz?

• ben ipod touch 4g de hala 4.2.1 kullanıyorum 5.1 tam bir facia idi. batarya ömründe 4.2.1 e göre bir gelişme var mı ?
  • @Hounter

Şiddetle touch 5 tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 4 Şubat 2013; 18:55:05 >
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben ipod'umu satıyorumda, şimdi bir alıcı var. Ben ona ipod'u ona sattığımda o aleti kendi pc'sine taktığında itunes'den ipoda girmesi için benim kullanıcı adım ve şifremle mi girmek zorunda ? Yoksa kendi yaratabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben ipod'umu satıyorumda, şimdi bir alıcı var. Ben ona ipod'u ona sattığımda o aleti kendi pc'sine taktığında itunes'den ipoda girmesi için benim kullanıcı adım ve şifremle mi girmek zorunda ? Yoksa kendi yaratabiliyor mu ?

Kendi üyelik alıp girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: fed

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Ben ipod'umu satıyorumda, şimdi bir alıcı var. Ben ona ipod'u ona sattığımda o aleti kendi pc'sine taktığında itunes'den ipoda girmesi için benim kullanıcı adım ve şifremle mi girmek zorunda ? Yoksa kendi yaratabiliyor mu ?

Kendi üyelik alıp girer

teşekkürler.

İpod'u sattım ve böylece ipod dönemi de benim için bir daha açılmamak üzere kapanmış oldu.
  • Yeniden konu acmak istemedim buraya sorayim.Elime ucuz bir 4.nesil 8gb gecti sizce isime yararmi almalimiyim.Telefon olarak note 2 kullaniyorum sizce almak mantikli olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Yeniden konu acmak istemedim buraya sorayim.Elime ucuz bir 4.nesil 8gb gecti sizce isime yararmi almalimiyim.Telefon olarak note 2 kullaniyorum sizce almak mantikli olur mu ?

Hic bulasma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Yeniden konu acmak istemedim buraya sorayim.Elime ucuz bir 4.nesil 8gb gecti sizce isime yararmi almalimiyim.Telefon olarak note 2 kullaniyorum sizce almak mantikli olur mu ?

Hic bulasma bence

Nedeni nedir acaba.Yani birde ios olsa fenami olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Note 2 veya başka bir akıllı telefonunuz varsa iPod touch almayın bence çok gereksiz olur.
  • quote:

quote:

Note 2 veya başka bir akıllı telefonunuz varsa iPod touch almayın bence çok gereksiz olur.

Dedigim gibi note 2 var ama ondan muzik dinlemek farkli olur gibime geliyor.Tasarimi falan hosuma gidiyor.Tek sikintim kullanabilirmiyim begenirsem 5.nesile gecmeyi dusunuyorum cunku kararsizim suan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.