Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: createemir

Ben A4 çipi olduğu için almak istemiyorum. Barındırdığı SGX535 grafik işlemcisi eskidi gibi. Alırsam GTA 3 gibi oyunlar oynarım. SGX535 25FPS veriyomuş galiba. Birde 256MB RAM var.

Benim cihaza özel miydi bilmiyorum ama oyun ara ara bellek doluluğundan attığı bile oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ben A4 çipi olduğu için almak istemiyorum. Barındırdığı SGX535 grafik işlemcisi eskidi gibi. Alırsam GTA 3 gibi oyunlar oynarım. SGX535 25FPS veriyomuş galiba. Birde 256MB RAM var.

Benim cihaza özel miydi bilmiyorum ama oyun ara ara bellek doluluğundan attığı bile oluyordu.

Bende de yapıyor bazen ama arka planda çalışan uygulama olmamasına rağmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

iPod Touch'um gün itibari ile elime ulaştı. :) Hoş bir cihaz neden pişmanlık olsun? Ha, eğer Mac'iniz var ise iOS Dünyası'na dalmak için çok daha iyi ne ala... Ama starter olarak iyi yani.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

quote:

iPod Touch'um gün itibari ile elime ulaştı. :) Hoş bir cihaz neden pişmanlık olsun? Ha, eğer Mac'iniz var ise iOS Dünyası'na dalmak için çok daha iyi ne ala... Ama starter olarak iyi yani.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın .

eyvallah teşekkür ederim dostum

• quote:

hayırlı olsun güle güle ve kazasız belasız kullanın ios dünyası gerçekten çok başka ve güzel
  • arkadaşlar,

bugün IOS 5.1 güncellemesinin geldiğini haber veren uyarı geldi.
    cihaz 5.01 ve aldığım gün JB yapmıştım. Şu anda 80 civarı app var. Klasik olacak biraz ama, update'i yaparsam ne olur?

JB gider ve programlar kalır mı, veya her ikisi de gider, sadece 5.1 mi kalır.?

şu anda Redsn0w.us da sanıyorum tethered 5.1 JB çıktı.

fazla bir getirisi olmayacak bir update gibi de geliyor, japonca'sız Siri gayet güzel çalışıyor, pil fazla dert değil şimdilik ama
    şu yeni çıkan iPhoto uygulaması da 5.1 istiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

quote:

hayırlı olsun güle güle ve kazasız belasız kullanın ios dünyası gerçekten çok başka ve güzel

eyvallah kardeşim teşekkür ettim, ipod touch minyatür bir ipad denebilir aslında..pek yalan olmaz :) iOS başkaymış..denemediğimiz bi linux ve pardus kaldı :P :P

• quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
    Almadan önce heves var şunu bi alsam diye, satınca da geri alsam diye bir heves var.

Aynısı oldu ve şimdi yenisini alıyorum

Aynen. İlk ipodumu sattıktan sonra yerini dolduramadım ve ikinci kez ipod touch aldım :)
  • ziraat maximum karta taksit yapan ve en ucuz satan yer neresi šu anda? ipod touch 4.nesil 8gb icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

arkadaşlar,

bugün IOS 5.1 güncellemesinin geldiğini haber veren uyarı geldi.
    cihaz 5.01 ve aldığım gün JB yapmıştım. Şu anda 80 civarı app var. Klasik olacak biraz ama, update'i yaparsam ne olur?

JB gider ve programlar kalır mı, veya her ikisi de gider, sadece 5.1 mi kalır.?

şu anda Redsn0w.us da sanıyorum tethered 5.1 JB çıktı.

fazla bir getirisi olmayacak bir update gibi de geliyor, japonca'sız Siri gayet güzel çalışıyor, pil fazla dert değil şimdilik ama
    şu yeni çıkan iPhoto uygulaması da 5.1 istiyor...

5.1 için untethered jb çıkmasını bekleyin bence. 1 tane uygulama için tetheredle uğraşmaya değmez. Onun dışında adam gibi yenilik yok. Zaten Iosta ara sürümlerde bişey değişmiyor, 3, 4, 5 diye gittikçe yenilikler geliyor.

Soruya cevap ise jb ve uygulamalar gider, sadece 5.1 kalır.

• arkadaşlar iTunes applicationları sadece iphone, ipad ve ipod için mi????

Mac book ve iMac için de kullanılabilir mi, uyumlu mu?
  • @hitmachine16,

cevabın için teşekkürler

Senin de dediğin gibi bir kaç ufak değişiklik için değmez, JB si bir gelsin, o zaman yapalım.
  • quote:

arkadaşlar iTunes applicationları sadece iphone, ipad ve ipod için mi????

Mac book ve iMac için de kullanılabilir mi, uyumlu mu?

Tabiki uyumlu değil ama Mac AppStore'da ortak uygulamalar çok.
  • oha mac appstoreda mı varmış..vay be..teşekkür ettim...
    en kısa zamanda bi apple imac alıp final cut ve garage bandi kullanmak isterim:))
  • arkadaşlar 2 gundur facetime ı kullanamadım.
    giriş yapılamadı.lutfen ag baglantınızı denetleyın ve yenıden deneyın dıye hata verıyor.
    aynı hatayı konusmak ıstedıgım arkdasımdada verıyor.genel bir sorunmu var yoksa baska bıseymı?
  • İlk indirimde alıyorum Ipod'u
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_42

quote:

eyvallah kardeşim teşekkür ettim, ipod touch minyatür bir ipad denebilir aslında..pek yalan olmaz :) iOS başkaymış..denemediğimiz bi linux ve pardus kaldı :P :P

evet bence de öyle denebilir pardus u hiç tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

arkadaşlar 2 gundur facetime ı kullanamadım.
    giriş yapılamadı.lutfen ag baglantınızı denetleyın ve yenıden deneyın dıye hata verıyor.
    aynı hatayı konusmak ıstedıgım arkdasımdada verıyor.genel bir sorunmu var yoksa baska bıseymı?

bilen yokmu arkdaslar?yardım?
  • quote:

quote:

arkadaşlar 2 gundur facetime ı kullanamadım.

bilen yokmu arkdaslar?yardım?

buldum dns ayarlarını 8.8.4.4 yapınca gırıyor.bunu degıstırdık dıye umarım baska sorun cıkmaz.
  • Eski dns ayarlarını yazsaydın bı yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenxx -- 19 Mart 2012; 23:35:12 >
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.