Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ücretlileri de parasını ödersen indirebilirsin, değişen birşey olmuyor yani
    Crackli olanları da JB li cihaza ücretsiz yükleyebilirsin, internette sağlayıcı siteler ve forumlar mevcut
  • arkadaşlar şuanda ingilteredeki ipod touch 4g fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

arkadaşlar bende ipod4 için resimleri daha kaliteli çekecek ve gerekli birkaç özellik ekleyecek bir uygulama arıyorum. ne önerirsiniz. resim için ayrı video için ayrı olarak tavsiye edebilirsiniz yada 2sini birden tek programda olur. hangisini önerirsiniz işimi hangi uygulamalar görür.
    ayrıca karanlıkta da görüntüyü mümkün olduğunca iyi çekmesini istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

arkadaşlar şuanda ingilteredeki ipod touch 4g fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba

eBay den bakabilirsiniz

http://electronics.shop.ebay.co.uk/MP3-Players-/73839/i.html?LH_ItemCondition=1000&rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=ipod+touch+4th&_catref=1&_dmpt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&_sc=1&_sop=2&_trksid=p3286.c0.m301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Mayıs 2011; 12:20:44 >

• sonunda 4g 8gb alabildim 32gb a param yetmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

arkadaşlar şuanda ingilteredeki ipod touch 4g fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba

Ben en son Londra'dayken tüm alışverişimi "Game" mağazalarından yapmıştım.
    Şu anda ipod touch 4. nesil 32gb 249 £
    İşte linki:
    http://www.game.co.uk/search.aspx?s=ipod+touch
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

sonunda 4g 8gb alabildim 32gb a param yetmedi

Hayırlı olsun, idareli kullanırsan oda yeter.
  • arkaşlar yardım edersenız cok sevınırım bıldırımlerde proplem cekıyorum ornegın msn acıyorum menuye gecıyorum menude gezınıyorum ama bana bırısı bısey yazdıgı zaman bıldırım gelmıyor anca msn programına gırınce gelıyor facebook aynı sorun bıldırım gelmıyor anca programa gırınce gosterıyor sımdıden yardımınız ıcın tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: frt06

arkaşlar yardım edersenız cok sevınırım bıldırımlerde proplem cekıyorum ornegın msn acıyorum menuye gecıyorum menude gezınıyorum ama bana bırısı bısey yazdıgı zaman bıldırım gelmıyor anca msn programına gırınce gelıyor facebook aynı sorun bıldırım gelmıyor anca programa gırınce gosterıyor sımdıden yardımınız ıcın tşk ederim

Anında bildirimleri aktif edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

arkaşlar yardım edersenız cok sevınırım bıldırımlerde proplem cekıyorum ornegın msn acıyorum menuye gecıyorum menude gezınıyorum ama bana bırısı bısey yazdıgı zaman bıldırım gelmıyor anca msn programına gırınce gelıyor facebook aynı sorun bıldırım gelmıyor anca programa gırınce gosterıyor sımdıden yardımınız ıcın tşk ederim

Anında bildirimleri aktif edin.

tşk ederim ama anında bildirim nerede :)

• ayarlar bildirimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

ayarlar bildirimler

ordakılerın hepsı acıkk ama malesef sorun devam edıyor

• yardım edecek kımse yokmu arkdaşlar bıldırım sorunu ıcın

• acil yardımm arkaşlarrrrrr

• windowslive messenger programı ise zaten bildiirim gelmez program desteklemiyor
    tavsiyem IM+ programıdır
  • Böyle yardım isteme sekli yoktur. Duzgunce yazın sabirli olun insanlar biliyorsa yardım eder zaten. Böyle yazarak yardımı hizlandiramazsiniz.
  • quote:

acil yardımm arkaşlarrrrrr

Restore et.

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

Arkadaşlar siz ipodun yanında hangi elefonu kullanıyorsunuz?
    ŞU kamerada otofokus olsa bir 1110 yetecekti ama işte otofokus yok

N79 + iPod Touch ikilisi süper oluyor..Tavsiye ederim..
  • bu "celeste" programını başarılı bi şekilde kurup kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

bu "celeste" programını başarılı bi şekilde kurup kullanan var mı?

Uygulamayı yükledim ancak elimde Bluetooth cihaz sadece GPS aparatı olduğu için onu görmedi ama normalleri de göreceğini sanmıyoru çünkü birşey yollamak için seçtğimizde tarama işaretine bastığımızda işarek anında tekrar aktif oluyor ancak normalde tarama işlemi o kadar kısa sürmez.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.