< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djjin_flu -- 15 Ağustos 2015; 11:37:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djjin_flu -- 15 Ağustos 2015; 11:37:52 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek diş -- 27 Ekim 2015; 13:19:42 > |
|
|
|
|
|
_____________________________ |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet beyler toplanın Hemoroid'e uyguladığım taktikle ve 7 yılın sonunda ilk defa kanama olmadan ve hemoroidlerimin dışarı çıkıp saatlerce bana çektirdiği acı olmadan 2 hafta geçirdim. Gelin süreci anlatayım: İlk defa hemoroidim çıktıktan sonra daflon ile geçiştirebiliyordum, İlerledikten sonra artık daflon + kremlere döndüm Biraz daha ilerledikten sonra artık kanama olmadan tuvaletimi yaptığımı hatırlamıyordum Bir süre ameliyat için devlet hastanelerini ama ilaç yazıp geçiştirdiler İnanılmaz kanama ve acı çektiğim bir dönemde trendyolda hemoroid diye aratınca çıkan ne kadar krem, ilaç, bitki çayı varsa sipariş verdim bir süre rahatlattı sonra gene ağırlaştı, En son otururken bile canım yanınca özel bir kliniğe gittim geri dönülmez noktaya gelmiş hatta hemoroidlerle birlikte makatın iç yüzeyi de dışarı çıkıyor senin dedi, 2 hemoroid için boğma yöntemi uygulayabileceğini söyledi 9 bin tlye, tam amaliyat için ise 50 bin tl fiyat verdi, Eşe dosta sorup devlet hastanesinde ameliyatı yapabilecek bir doktor ayarladık ama bu seferde bu tekrarlama olayı kafama takılp durdu en son amaliyatı araştırırken bir yazıya denk geldim, İşte hemoroidden 2 haftadır beni kurtaran taktik: 30 saniye en fazla 1 dk içinde tuvalet işini bitirmek, İmkansız gibi geliyordu ama ulan 7 yıldır beni inim inim inleten illetin çözümü buymuş vallahi kurtuldum rahat rahat tuvalete gidiyorum korkmadan. Ben normalde 5-10 dk içinde çıkardım tuvaletten ve ıkındığımı vs düşünmezdim normal bir tuvaletim var sanıyordum ama meğer farkında değilmişim, ilk olarak 1 dk içinde tuvaletten çıkabilmek için kabız olmamak gerekiyor o kolay iş biraz kayısı ve bol bitki çayı ile halledilebiliyor, ikincisi ıkınma refleksini unutun arkadaşlar tuvaletiniz gelip ben çıkıyom hadi tuvalete koş diyene kadar tuvalete çıkmıcaksınız çıkınca da 1 dk (Gerçekten max 1 dk) durup çıkıcaksınız. İlk hafta memeler hissediliyor 2. hafta memelerde çıkmıyor artık alışınca. Hala doktordan randevum duruyor gel ameliyat edelim dedi ama şuan az bi kaşıntı ve bazen akıntı haricinde bir sıkıntı çekmediğim için ameliyatı olmamayı düşünüyorum. Aklınızda bulunsun deneyin arkadaşlar krem ilaç vs hepsi yalan dolan IKINMICAKSINIZ TUVALETTE ÇOK DURMUCAKSINIZ bu kadar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan595 -- 14 Kasım 2023; 20:25:56 > |
Dediklerinizi birebir yaşıyorum son üç haftadır. Fakat makat derligi gelişti geçer mi emin degilm.baya ikinmam gerekiyor.kaka yumuşartıcıyı nezaman bıraktınız? Allah rızası icn biri fikir versin. Üçüncü haftamdayim kaka ağrı ve meme kalmadı fakat ikinmadan yapamıyorum. Hiç dört gündür o toz ilacı bıraktım. Salaklık mi yaotim bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genel bilgilendirme, Az önce LİS ve hemoroid ameliyatımı yapan doktor ile telefonda görüştüm. Ameliyatlı bölgedeki dokuların 1- 1,5 yıl sonra kendini toparladığını, bu süre içinde mümkün oldukça kabız ve ishal olmamaya çalışmam gerektiğini belirtti. Dikkat etmediğim taktirde hassasiyet kazanmış dokularda bir hafta civarında sürebilecek acıma ve yanma olabileceğini belirtti. Dolayısıyla arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi. Konforlu bir hayat sürebilmemiz için biz ameliyatlıların, en az 1-1,5 sene yeme içmeye azami dikkat etmemiz gerekiyor. Yaralar belki 4 ay sonunda kapanıyor fakat bıçak yarasının oluşturduğu hassasiyet aylar boyu sürüyormuş. Durum bu. |