Bildirim
Exper DR51N - İntel E6300 2,8 İŞLENMCİ 4GB DDR3 BELLEK 320 GB HDD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kesinlikle alınmaz bunun fiyatına daha uygun oturaklı sistem toplanır kesinlikle alma
sistem için bütçen nedir. -
Fiyatı kazık değil aslında.İyimiş . -
Sistem için bütçem yine bu fiyatlarda 700 - 780. Abimle almayı düşünüyoruz bize monitör çok cazip geldi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
Fiyatı kazık değil aslında.İyimiş .
Bu fiyata en kötü parçalardan toplasanız + orjinal win7 ekleseniz mümkün değil. Alınabilir, internete girmeye, ofis işlerini yapmaya v.s. yarar. Ama oyun oynarım, onun için alıyorum derseniz hata yaparsınız. İleride PSU masrafı çıkar, belki kasa masrafı çıkar. Zaten oyun için ekran kartı şart ayrıyeten.
İhtiyaçlarınız, pc yi ne için kullanacağınız önemli. -
Ben genellikle photoshop, adobe premier falan kullanıyorum bilgisayarda ve çoğunlukla film, internet için giriyorum. Oyun deseniz most wandet falan olur. Ekran kartı için birşey yazmamışlar sanırım 256. -
quote:
Orijinalden alıntı: Esir
Ben genellikle photoshop, adobe premier falan kullanıyorum bilgisayarda ve çoğunlukla film, internet için giriyorum. Oyun deseniz most wandet falan olur. Ekran kartı için birşey yazmamışlar sanırım 256.
Ekran kartı o/b zaten. O pc deki ekran kartı ile oyunu unutun.PSU değiştirip, HD5750 veya GTS250 gibi bir ekran kartı alırsanız (300,00 TL ekstra masraf demek buda) oyun içinde kullanabileceğiniz bir pc olur.
-
Belki zamanla olur o da.. Şimdi sonuç olarak alınabilinir değil mi ? Bir de, exper, casper gibi markalardan uzak durun diyorlardı exper almak hata mı olur ? Birde o tarafı var işin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Esir
Belki zamanla olur o da.. Şimdi sonuç olarak alınabilinir değil mi ? Bir de, exper, casper gibi markalardan uzak durun diyorlardı exper almak hata mı olur ? Birde o tarafı var işin :D
Şimdi uzak durun derken, aynı paraya daha kaliteli parçalar alınabiliyor genelde ama burda durum farklı, fiyat uygun.
Ama işin kötü tarafı Kullanılan kasa, PSU kalitesiz oluyor. İçindeki anakartın, ramin, hdd in ne olduğu belirsiz. Anakartlar çok düşük özellikte oluyorlar ve çoğunlukla oc yapmaya dahi izin vermiyorlar. Yani ileriye dönük bir sistem almış olmuyorsunuz. Günü kurtarmaya yetiyor sadece. Sonra (1 yıl sonra mesela) Ekran kartı alacaksınız, PSU yetmiyor. İşlemci yetersiz geliyor, oc yapamıyorsunuz. Aldığınız ekran kartı kasaya sığmıyor. Bileşenler sıcak çalışıyor, kasaya fan ekleyim diyorsunuz 12cm fan eklenemeyebiliyor, yada yeterli hava akımını sağlamıyor kasa v.s. v.s.
Yani profesyonel anlamda pc kullanan kişilerin %90 ı hazır pc almaz. (Burada profesyonelden kastım, Bilgisayarını hayatının bir parçası olarak gören, sürekli güncel tutmaya çalışan, donanımları sıkı takip eden kullanıcılardır)
-
dur sana yardimci olayim kardeş yaklaşık 750 lira verebilecek görünüyorsun birde monitor dahil sistem gerekiyor diyorsun ozmn. bak donanim haber anasayfasinda sistem tavsiyeleri var ordan 750 lirayi seç hem amd hemde intel sistem cikar ordan editorun seçimi seç ayni parçalari sipariş ver -
Profesyonel anlamda pek bir durum yok bende. Fakat kısa film olayıyla uğraşıyorum ve premier gibi programları kullanmak zorunda kalıyorum haliyle, adobe'nin ürünlerini kolaylıkla kulanabilirsem ve film izleyip internete girebilirsem sanırım bana yeter bu bilgisayar :) -
x2 245 işlemci
MSI GF615M-P33 anakart
2gb ddr3 ram
500gb hdd
dvd-rw
aopen kasa
ati 4670 e.kartı
18.5" lcd monitör
785 tl
Intel Dual Core E5300
MSI G41M-P23 1333 FSB/DDR3
2gb ddr3 ram
500gb hdd
dvd-rw
aopen kasa
ati 4670 e.kartı
18.5" lcd monitör
795 tl
bence limitini 850tl ye çıkarmaya çalış. iyi bir anakart ile amd sistemi alabilirsin. 770 ya da 880 çipli anakartlardan.intel için 775 bitti artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 27 Ağustos 2010; 15:22:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: forvet007
x2 245 işlemci
MSI GF615M-P33 anakart
2gb ddr3 ram
500gb hdd
dvd-rw
aopen kasa
ati 4670 e.kartı
18.5" lcd monitör
785 tl
Intel Dual Core E5300
MSI G41M-P23 1333 FSB/DDR3
2gb ddr3 ram
500gb hdd
dvd-rw
aopen kasa
ati 4670 e.kartı
18.5" lcd monitör
795 tl
bence limitini 850tl ye çıkarmaya çalış. iyi bir anakart ile amd sistemi alabilirsin. 770 ya da 880 çipli anakartlardan.intel için 775 bitti artık.
Aslında bu da uygun ama parayı abim ödeyeceği için kendi adıma birşey diyemiyorum : ) Abimle konuşup durum değerlendirmesi yapalım olmadı tekrar yazayım ben buraya :D
-
özellikle e.kartı olmadığını ve oyun oynayamayacağınızı söyle..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X